Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΔΗΜΑΡΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

«Πύρινη» επιστολή στον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ, Ζίγκφριντ Κάουντερ, που «εμπνεύστηκε» την ιδέα τοποθέτησης Επιτρόπου στην Ελλάδα, απέστειλε ο Γιάννης Δημαράς.
Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών εκφράζει τον αποτροπιασμό του για...
«την αποικιοκρατικού χαρακτήρα δήλωση του Γερμανού βουλευτή», η οποία απάδει από κάθε έννοια Δημοκρατικής Νοοτροπίας, Σεβασμού της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

«Αν είχατε διαβάσει λίγο Ιστορία, θα γνωρίζατε ότι ο Τόπος, που για δεύτερη φορά στη σύγχρονη ιστορία της Ανθρωπότητας επιδιώκετε να κατακτήσετε -τούτη τη φορά δια της φτωχοποίησης της Κοινωνίας και της οικονομικής ασφυξίας- είναι ο Τόπος, στον οποίο εσείς οι Γερμανοί, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι οφείλετε τη συνέχειά σας, στη διάρκεια των αιώνων» σημειώνει οργισμένος ο κ. Δημαράς.

Αυτή η Χώρα, δεν Πωλείται, δεν Αγοράζεται, δεν Κατακτιέται. Και αυτό, επίσης, θα το γνωρίζατε, αν είχατε διαβάσει ιστορία», υπογραμμίζει ο Έλληνας πολιτικός και δημοσιογράφος.

«Η οικονομική κρίση που βιώνουμε έχει προκληθεί, κατά βάση, από την νοσηρή κατάσταση πάνω στην οποία χτίζετε τον δικό σας εθνικοσοσιαλιστικό καπιταλισμό», συνεχίζει ο κ. Δημαράς για να συμπληρώσει: «Εμείς, προτάσσουμε τον Πλάτωνα απέναντι στο δικό σας Χιτλερισμό και τον Οικουμενικό Χαρακτήρα του Πολιτισμού μας και την Προκοπή απέναντι στη διαχρονικά αποικιοκρατική νοοτροπία και διάθεσή σας.»

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών υπερτονίζει: «Εδώ, ηττήθηκε με πάταγο ο Αδόλφος Χίτλερ. Εδώ, θα ηττηθούν και οι Πολιτικοί και οι γονιδιακοί του Επίγονοι.
Η Ελλάδα, το Ιστορικό Έθνος της Ευρώπης, είναι η Γη της Ανεξάρτητης Σκέψης, της Ελεύθερης Βούλησης και της Γέννησης της Δημοκρατίας. Δεν Υποτάσσεται, δεν Κατακτιέται, δεν Κυβερνάται».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ...

1)Το γεγονός ότι πήδηξες από το τρένο της καταστροφής ("τρένο της αλλαγής" το λέγατε κάποτε") δεν σε αθωώνει. Δεν προέρχεσαι από παρθενογένεση αλλά είσαι μέρος του συστήματος που μας έφερε εδώ.

2)Οι σημερινοί κυβερνήτες της Γερμανίας δεν είναι επίγονοι του Χίτλερ! Το αντίθετο είναι οι εχθροί του. Είναι οι δικοί σου "δημοκράτες", είναι οι κατοχικές κυβερνήσεις σε μια χώρα που βρίσκεται υπό κατοχή από το 1945 και όπου ο εθνικοσοσιαλισμός διώκεται ποινικά. Είναι μια χώρα όπου βασιλεύει η "δημοκρατία", ο "αντιρατσισμός", ο διεθνισμός, ο καπιταλισμός.

3)Πότε και ποιοι έφτιαξαν το ΔΝΤ; Ξέρεις; Μήπως το έκαναν οι "καλοί", οι νικητές του ΒΠΠ το 1947 μαζί με τον πρόδρομο της παγκόσμιας διακυβέρνησης τον ΟΗΕ; Μήπως έστησαν το μαγαζί οι ίδιοι παγκόσμιοι τραπεζίτες που έστησαν τον ΒΠΠ και τα συμφέροντα των οποίων απείλησε ο Χίτλερ;

4)Ποιος είναι ο μόνος που πολέμησε μέχρι τέλους τον καπιταλισμό και τον κομμουνισμό; Τα δύο αποτυχημένα συστήματα παγκόσμιας εξουσίας που το μόνο που πέτυχαν είναι η δυστυχία των λαών και η κατάργηση των εθνών;

Άσε λοιπόν τα μεγάλα λόγια πολιτικάντη αστέ Δημαρά και ανέλαβε τις ευθύνες σου...

Τουλάχιστον εκείνος αυτοκτόνησε...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...