Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Παίρνουν επίδομα να γυρίσουν στο Πακιστάν και μόλις φτάσουν τους στέλνουν πίσω!!

Σχετικά με το πρόγραμμα επιστροφής των λαθρομεταναστών στη χώρα τους του οργανισμού Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) (το πρόγραμμα το διαφημίζει και η ελληνική τηλεόραση).
Πακιστανός μας αποκάλυψε πως ότι αν φύγουν μ αυτό το πρόγραμμα, μόλις φτάσουν στο Πακιστάν συλλαμβάνονται γιατί έφυγαν παράνομα από κει και τους παίρνουν τα 300ευρώ,αλλά και όσα χρήματα έχουν πάνω τους....


Αυτό σε περίπτωση που όντως φύγουν,γιατί κάποιοι παίρνουν τα λεφτά και παραμένουν εδώ.

Αν πάλι κάποιος καλόψυχος τους πληρώσει το εισιτήριο ή το πληρώσουν από μόνοι τους,δεν έχουν επίπτωση,γιατί δεν πάνε με τα τσάρτερ που τα περιμένει για "εισπράξεις" η Πακιστανική αστυνομία.

Αναρωτιέμαι τί ακριβώς συμβαίνει με αυτό το πρόγραμμα,ποιός μας κοροϊδεύει ποιον πάλι....και ποιος τρώει τα χρήματα από το Ευρωπαϊκό προγράμμα επαναπροώθησης χωρίς να γίνετε τίποτα επί της ουσίας.
Διότι αν θέλουν όντως να δουλέψει αυτό το πρόγραμμα,θα είχαν κάνει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μετανάστευσης,μια καταγγελία στην Πακιστανική πρεσβεία και Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε. για να σταματήσει τώρα στην αρχή αυτή η εισπρακτική πολιτική της Πακιστανικής κυβέρνησης που λειτουργεί αποτρεπτικά για τους υπολοίπους που θέλουν να αποχωρήσουν από την Ελλάδα,ή και από άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Καλά θα κάνουν οι βουλευτές των κομμάτων να το ψάξουν το θέμα,γιατί δεν είναι μια και δυο οι καταγγελίες....και ειδικά από Πακιστανούς..

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...