Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Όσοι στους Δρόμους και στο Βουνό, όσοι στο Βουνό και στους Δρόμους....

Επιτυχές πέρας 23 Τακτικών εβδομαδιαίων ορεινών στρατιωτικών εκπαιδεύσεων.

Την προηγούμενη Τετάρτη 22/02/12 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 23η (νυχτερινή) τακτική ορεινή εκπαίδευση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής (Αθηνών)
Πέντε μήνες εντατικής κι επίμονης διεξαγωγής εβδομαδιαίων ασκήσεων κατόρθωσαν να μετατραπούν...

σε «εβδομαδιαία συνήθεια» των Συμπολεμιστών Πατριωτών Μελών της. Με απώτερο σκοπό να βάλουν την στρατιωτική εκπαίδευση στο πρόγραμμα κάθε Έλληνα…και δη, στο «ημερήσιο πρόγραμμα», κατ’ αρχήν, ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ….



Και μην αναρωτιόμαστε πως μπορεί να γίνει αυτό.



Η Στρατιωτική εκπαίδευση έχει πάρα μα πάρα πολλά σκέλη. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για Δυνάμεις Πολιτοφυλακής.



Τώρα μπορεί να μιλάμε μόνον για την «βάση της εκπαίδευσης» - την «Ορεινή» - αλλά στο μέλλον θα μιλάμε για εκπαίδευση διεσπαρμένη σε κάθε μα κάθε ημερήσια δραστηριότητα του Πολίτη – Οπλίτη Πατριώτη.



Πως μπορεί ένας Πατριώτης να εκπαιδεύεται και να δρα «σαν Πολίτης – Οπλίτης» κάθε μέρα, κάθε ώρα;



Αν είσαι εκπαιδευμένος διασώστης, μπορείς να προσφέρεις καθημερινά στον συμπολίτη και στην κοινωνία σου σε κάθε μα κάθε σημείο που μπορεί να βρεθείς στην διάρκεια της ημέρας.



Μπορείς επίσης κάποιες ώρες της ημέρας σου να εκτελείς περιπολίες «ελέγχου εγκληματικότητας». Ή ακόμη περισσότερο, μπορείς κάθε μα κάθε ώρα της ημέρας σου να «βλέπεις» και να αναφέρεις «σημεία/στοιχεία εγκληματικότητας».



Μπορείς να εκπαιδεύεσαι κάποιες μέρες στις Πολεμικές Τέχνες.



Κάποιες άλλες σε σκοπευτήρια.



Κάποιες άλλες να κοιμάσαι στους «κοιτώνες Επιφυλακής» μαζί με τους συμπολεμιστές σου.



Ή να είσαι απλώς έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθείς από το σπίτι σου στο «Κάλεσμα Συναγερμού» της Διοίκησής σου.



Μπορείς να συμμετέχεις σε Σεμινάρια (εκ του σύνεγγις ή on line) Αμυντικού προσανατολισμού.



Και πάρα πάρα πολλά άλλα ακόμη.



Για την ώρα, η Πατριωτική Πολιτοφυλακή εστιάζει στα «βασικά». Και το ορεινό περιβάλλον είναι το κατ’ εξοχήν κατάλληλο περιβάλλον για να επιτευχθούν τα επιθυμητά «πρωταρχικά αποτελέσματα». Και βεβαίως το «κυριότερο όλων», η μετατροπή της «σκόρπιας ομάδας» σε «Συντεταγμένη, Οργανωμένη, Πειθαρχημένη, καλοκουρδισμένη Δύναμη».



Έμφαση δίνεται στις Τακτικές (πχ συνοδείες φάλαγγας, αντιμετώπιση ενέδρας, έφοδοι, κλπ) στον ομαδικό συντονισμό, στην ταχύτητα ανταπόκρισης εκάστου μέλους και ομάδας, στην «αύξηση της πίεσης και απαραίτητης ατομικής και ομαδικής αντοχής σ’ αυτήν», στην ανάπτυξη του στρατιωτικού ομαδικού πνεύματος. Επίσης και στην καλλιέργεια της αποφασιστικότητας υπέρβασης εμποδίων και φυσικών κωλυμμάτων – εκμεταλλευόμενοι πχ τον Χειμώνα, καθ’ ότι εδώ και καιρό οι εκπαιδεύσεις γίνονται σε συνθήκες ψύχους, αυξημένης υγρασίας και λάσπης. Να τονιστεί εδώ ότι ακόμη και η «προσωπική υπέρβαση» από μέρους του κάθε μέλους της Ομάδας του πλήθους προσωπικών κωλυμμάτων (που σε όλους μα όλους τυχαίνουν και όχι μόνον σε κάποιους λίγους) προκειμένου να καταφέρει να παρευρεθεί στην εβδομαδιαία άσκηση είναι η Νο1 «εκπαίδευση της Ομάδας». Για φανταστείτε πχ την ώρα του χάους να απαντήσουν κάποιοι στον συναγερμό της Ομάδας με χίλιες δυό δικαιολογίες προκειμένου να μην παρευρεθούν. Να είστε σίγουροι ότι θέλει πολλή προσπάθεια και κόπο μέχρι να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Και πείσμα βεβαίως από τον κάθε Συμπολεμιστή προκειμένου να υπερνικήσει τα «προσωπικά/οικογενειακά» του εμπόδια».



Κάθε τόσο προστίθενται «νέα εδάφη/πεδία εκπαίδευσης». Οι ασκήσεις εμπλουτίζονται διαρκώς με νέες ιδέες και σενάρια. Σενάρια που δουλεύονται κι επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά μέχρι να εκτελεστούν το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.



Κάθε τόσο επίσης γίνονται συνεργασίες και συνεκπαιδεύσεις με άλλες ομοειδείς ομάδες ανταλλάσσοντας έτσι εμπειρίες και γνώσεις αλληλοενισχυόμενοι.



Νέες Περιφερειακές Ομάδες της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής ιδρύθηκαν καλύπτοντας όλη την Ελλάδα και είναι έτοιμες πλέον - με το που θα βρουν η καθεμία τον κατάλληλο Έφεδρο Εκπαιδευτή της- να φορέσουν τις φόρμες παραλλαγής και να ξεκινήσουν τις δικές τους Τακτικές εβδομαδιαίες Ορεινές Εκπαιδεύσεις.



Σε Εκατοντάδες μετρώνται επίσης οι συνεργασίες της Ομάδας με Πατριωτικές διαδικτυακές σελίδες και blogs.



Επίσης η Πατριωτική Πολιτοφυλακή εδραίωσε πλέον την νέα της Δημόσια Παρουσία ακολουθώντας το Δόγμα « Όσοι στο Δρόμο και στο Βουνό, όσοι στο Βουνό και στο Δρόμο»….



Παρ’ ότι η Ομάδα έδωσε αυτούς τους μόλις λίγους μήνες ζωής της το παρόν σε πολλές Εθνικές Δράσεις με την ενεργό συμμετοχή της (όπως το Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο στις δίκες – παρωδία των Επιλέκτων Ηρώων ΟΥΚ, στην Εκδήλωση των Καταδρομέων τον Οκτώβρη, στα Ίμια τον Γενάρη, αλλά και σε άλλες πατριωτικές εκδηλώσεις), θεωρούμε πως έκανε την πρώτη μαζική της συμμετοχή σε Λαϊκή Πολιτική εκδήλωση διαμαρτυρίας για το Μνημόνιο την ιστορική πια 12η του Φλεβάρη ’12.



Πλέον, έχοντας ταυτόχρονα δημοσιεύσει και πλήθος ιδεολογικών, πολιτικοκοινωνικών επιμέρους θέσεων, απευθύνει ακόμη πιο έντονο και δυναμικό κάλεσμα σε κάθε πατριωτική ομάδα που κρίνει ότι μπορούν να ταιριάξουν οι θέσεις, οι σκοποί μας ή/και τα δύο.



Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή πολέμησε πεισματικά ως τώρα για την ανάγκη «Στρατιωτικοποίησης του Εθνικοπατριωτικού Χώρου». Και σε ευρύτερο ορίζοντα για την «Στρατιωτικοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας/Έθνους» εν συνόλω.



Η «Στρατιωτικοποίηση» μέσω (και αλλά όχι μόνον) της μετατροπής του Πολίτη σε Πολίτη-Οπλίτη εξακολουθεί να είναι το «πρώτιστο μέλημά» μας. Δεν μπορεί όμως και δεν πρέπει να είναι αποκομμένος αυτός ο Υπερ πάντων Αγώνας από τους κοινωνικούς αγώνες του Λαού μας. Όταν ο Λαός μας βυθίζεται μέρα τη μέρα όλο και βαθύτερα στην εξαθλίωση, η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν θα κλείσει τα μάτια ούτε θα παραμείνει σε μια «περιθωριακή στρατιωτική προετοιμασία». Επιλέγει να είναι δίπλα στο Λαό, μαζί με το Λαό. Εκεί που κινείται, αναπνέει, υποφέρει κι αγωνίζεται. Στις γειτονιές, στις πλατείες, στον χώρο εργασίας, στους Δρόμους του Αγώνα….



Και αν τώρα συμμετέχει η Πατριωτική Πολιτοφυλακή ως απλοί πολίτες στις δίκαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας του Λαού μας, σύντομα τους υπόσχεται ότι θα έχει τις Δυνάμεις της δίπλα του «συντεταγμένες, ένστολες και με την παρουσία που αρμόζει σε ένα Άψογο Στρατιωτικό Σώμα Πολιτοφυλακής». Με ότι αυτό κι αν θα σημάνει στην Πράξη….



Αδέρφια, η Πατριωτική Πολιτοφυλακή σας καλεί να φορέσετε εν Τιμή την ένδοξη Ελληνική Φαιοπράσινη με την Γαλανόλευκη και να πυκνώσετε τις Τάξεις της….



Ηχεί το Πολεμικό Βούκινο και σας καλεί μαζί της στο Βουνό και στους Δρόμους….



Και σε ότι μας γράφει η Μοίρα του Έθνους μας να αντιμετωπίσουμε στην Πορεία…..



Κριτές μας οι Ήρωες της Φυλής μας, τα Παιδιά μας και οι Αγέννητοι Νεκροί….





Για την Διοίκηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής



Γεράκι του Αιγαίου



E-mail Πατριωτικής Πολιτοφυλακής: patriotikipolitofilaki@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...