Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Δεν γνωρίζουν από...Έλληνες και μπερδεύουν τα πορτοκάλια με τα...σύκα!

Θα φύγουν, λέει, ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ, αν ...δεν εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ ή η Ν.Δ.!!!

Καλά κάνει και ανησυχεί ότι δεν πρόκειται ο Ελληνικός λαός να εκλέξει ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, γιατί και τα δύο κόμματα ευθύνονται για τα σημερινά χάλια.


Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αρχηγός τους.
Τα κόμματα αυτά παρέλαβαν μίαν ισχυρή οικονομία από τη δικτατορία καιπαρέδωσαν μία Ελλάδα καταχρεωμένη, ταπεινωμένη, εξευτελισμένη,πουλημένη...

Έχουν δε, το απύθμενο θράσος να ζητούν πάλι τη ψήφο του Ελληνικού Λαού, ελπίζοντας ότι (μαζί με όλα τα άλλα) θα ξεχάσει και τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα που μεσολάβησαν μέχρι και σήμερα!

Και έρχεται "καπάκι" ο κ. Γιούνκερ να ...εκβιάσει το λαό αυτό για να εκλέξει όχι αυτούς που επιθυμεί, αλλά αυτούς που αρέσουν στον κ. Γιούνκερ και στην παρέα του!

Μάθε λοιπόν κύριε Γιούνκερ, ότι ο εκβιασμός αυτός, θα έχει σαν αποτέλεσμα ακόμη και εκείνοι οι ελάχιστοι που θα ήθελαν να ψηφίσουν ένα από τα δύο αυτά κόμματα, τώρα μετά τον εκβιασμό σου, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, έτσι για να μάθεις ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Και "άμα θες να φύγεις , φύγε άμα θες να κάτσεις κάτσε" -που λέει και το τραγούδι!
Και μάθε και κάτι άλλο, καλύτερα να φύγεις.
Θα τα καταφέρουμε και μόνοι μας χωρίς τη δήθεν βοήθειά σας και χωρίς τις...άδολες προθέσεις και την...αγάπη σας για τη χώρα μας.

Και τελειώνοντας -όχι γιατί δεν έχουμε και άλλα να γράψουμε, αλλά για να μη κουράσουμε τους αναγνώστες μας- μάθε και μια παροιμία που έχουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα: " Είναι κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια"


EFENPRESS


ΥΓ Μάθετε επιτέλους να ξεχωρίζετε τα πορτοκάλια από τα...σύκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...