Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πανικός: Άρον- άρον άνοιξαν σήμερα την Αμυγδαλέζα

Τι σύμπτωση... Μία εβδομάδα ακριβώς πριν από τις εκλογές και Κυριακάτικα, άνοιξε εσπευσμένα η Αμυγδαλέζα για να παραλάβει παράνομους μετανάστες. Αποδεικνύεται έτσι ότι όλοι καλοβλέπουν τις ψήφους που έφυγαν προς τη Χρυσή Αυγή και τις θέλουν πίσω. Είτε πρόκειται για το ΠΑΣΟΚ και τον (και υπηρεσιακό) υπουργό Μιχάλη Χρυσχοϊδη, είτε για...
τον Μάκη Βορίδη που έχασε την ευκαιρία να χειριστεί αυτός το θέμα. Γιατί λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι μεταφέρθηκαν οι πρώτοι 56 μετανάστες στο πρώτο κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθούν και οι υπόλοιποι 164 από τους συνολικά 220 που είχε ανακοινώσει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στην Αμυγδαλέζα βρίσκεται συνεργείο του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο εξετάζει τους αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρχικά στην Αμυγδαλέζα θα οδηγηθούν συνολικά οι 220 παράνομοι μετανάστες, και έως τις 15 Μαΐου θα φτάσουν τους 1200.

Το επόμενο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών έχει προγραμματισθεί από τον Μ. Χρυσοχοϊδη να κατασκευαστεί στη Δεσκάτη Γερβενών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...