Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αναγνώστης σχολιάζει το "δεν θα γίνουμε Ελλάδα..."

Εγώ πάλι σαν Έλληνας δεν θέλω να γίνω βάρβαρος σαν εσάς και εξηγούμαι. Το γεγονός ότι σηκωθήκατε από την λάσπη και αντικρίσατε τον πολιτισμό, το χρωστάτε στην ανθρωποκεντρική πολιτισμένη Ελλάδα, η οποία γενναιόδωρα σας φώτισε ώστε να σταματήσετε να τρώτε ο ένας τον άλλο στην Ευρώπη, (χιλιάδες οι ανθρώπινοι σκελετοί στην κ.Ευρώπη και Αγγλία με σημάδια από ανθρώπινα δόντια)...
να σταματήσετε να είστε τροφοσυλλέκτες και να ανακαλύψετε την γεωργοκτηνοτροφία, και μετά από συγκινητικές επίπονες προσπάθειές μας αιώνων να σας κόψει το μυαλό να βάζετε την μια πέτρα πάνω στην άλλη, και να μάθετε να κτίζετε αντί να κοιμάστε στα δέντρα ή σε παραλίμνιους οικισμούς με πασσάλους για να μην σας τρώνε τα αρκούδια..

Φυσικό επόμενο ήταν να μην μπορείτε να απορροφήσετε τεράστια πολιτισμικά άλματα σε λίγο χρόνο και για αυτό θυμίζετε πιθήκια που φοράνε κοστούμια και πουλάνε και υφάκι δείχνοντας τους ανθρώπους με το δάκτυλό τους. Αλλά προσωπικά δεν κρατάω κακία επειδή γνωρίζω ότι τα ένστικτά σας είναι ακόμα ζωώδη, όπως φανερώνουν οι αντιδράσεις σας όταν παραπιείτε, ή όταν δίνετε "δώρα" στους Iνδιάνους κουβέρτες μολυσμένες με χολέρα, ή όταν οι βασιλείς σας παρασημοφορούν πειρατές ή όταν παραδίνετε το κράτος σας σε αγγελιοφόρους (οι πρώτες νίκες των συμμάχων στον β΄.π.π πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα από Έλληνες), ή όταν αποφεύγετε να φερθείτε υπεύθυνα σαν άνθρωποι και να αναλάβετε τις ευθύνες σας αποζημιώνοντας την χώρα μου για τα ναζιστικά εγκλήματα κατά την διάρκεια της κατοχής..

Στο κάτω-κάτω ας μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από έθνη που έκαιγαν μάγισσες πριν 200 χρόνια και που ανακάλυψαν την αποχέτευση πριν 250 χρόνια πετώντας τα περιττώματά τους με φτυάρια στον δρόμο, και που σε εγχειρίδια καλών τρόπων των κυριών της αριστοκρατίας υπεδεικνύετο να μην ξύνουν τα κεφάλια τους στα επίσημα δείπνα, επειδή οι ψείρες τους έπεφταν στα πιάτα των άλλων ευγενών οι οποίοι πιθανώς θα ενοχλούντο..

Αλλά πάλι το ξανασκέφτομαι....ναι μωρέ μην γίνετε Έλληνες (λες και μπορείτε) αλλά δώστε τουλάχιστον δικά σας ονόματα σε οτιδήποτε ελληνικό όνομα έχετε κλέψει..έτσι για να γελάσουμε και λίγο ..άντε να βλέπουμε επιστήμες και αστερισμούς να ονομάζονται με κατάληξη που θα θυμίζει συνομιλία αγριογούρουνων ....ουργκ ...αρντ...εργκ..ξέρετε εσείς....

Αναγνώστης

tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...