Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Υπάρχει ένα Κρυφό Τελετουργικό στο Ραντεβού του Dragon με την ISiS;

Η NASA ήταν πάντοτε ένα είδος “μυστικής εταιρείας” από την ίδρυσή της, όταν χρησιμοποίησε τους Ναζί επιστήμονες από τις εγκαταστάσεις των SS μέσω της επιχειρήσεως Paperclip. Μια ιδιωτική εταιρεία η SpaceX (Elon Musk – συνιδρυτής του PayPalσυνιδρυτής της Tesla Motors) μπήκε στις τάξεις της – στην τεχνολογία και τον αποκρυφισμό. Η SpaceX έγραψε ιστορία τον Δεκέμβριο του 2010 σαν η πρώτη εμπορική εταιρεία που έστειλε ένα διαστημόπλοιο στο διάστημα και το ξαναγύρισε πίσω.

Η 19 Μαΐου 2012 ήταν η ημερομηνία που εκτόξευσε την επόμενη ρουκέτα τους από το ακρωτήριο Canaveral στην Florida.
Το σχέδιο ήταν να συνδεθεί (και συνδέθηκε) με το διαστημικό εργαστήριο και να ανταλλάξει κάποιο φορτίο πριν γυρίσει στην Γή. Ακολουθώντας την παλιά
παράδοση της NASA, το απόκρυφο μαρκάρισμα και εικονοποίηση του εγχειρήματος είναι αποκαλυπτικό.

Το όνομα του σκάφους; Dragon. (!!!) Ενώ η NASA πάντοτε ονομάζει τα διαστημόπλοια της με αρχαία ονόματα θεών όπως Mercury, Atlas, Ares, Apollo and Saturn, (Ερμής, Άτλας, Άρης, Απόλλων και Κρόνος), η SpaceX έφτασε εκεί που καμιά κυβερνητική υπηρεσία δεν τολμούσε ονομάζοντας το διαστημόπλοιο τους Dragon.

Η NASA θα το ονόμαζε με ένα πιο ήπιο όνομα, όπως Jupiter η Zeus (Δίας). Σύμφωνα με πληροφορίες από το Yahoo! News! Ήδη υπάρχει ένα μυστικό πρόγραμμα για την Σελήνη ονομαζόμενο Jupiter.

Το όνομα Dragon για το σκάφος είναι κατάλληλο για την λειτουργική φάση όπου αναπτύσσονται τα ηλιακά πάνελ. Τότε μοιάζει με ένα φτερωτό δράκο που πετά ψηλά στους ουρανούς. Το γεγονός ότι τα φτερά του είναι ηλιακά πάνελ είναι αξιοσημείωτο γιατί η ισχύς τραβιέται από τον ήλιο, ο Dragon παίρνει την ισχύ του από τον Ήλιο. Νομίζω ότι το όνομα Osiris είναι επίσης κατάλληλο αλλά οι σκοποί τους θα γίνονταν προφανείς.

Θεωρείστε τον πύραυλο σαν ένα φαλλό. Το στυλιζαρισμένο κείμενο στο λογότυπο του SpaceX παριστά το γράμμα Χ σαν συνδυασμό του Χ και Υ για να υποδηλώσει ένα χρωμόσωμα, έναν γαμέτη ή ένα χρωμόσωμα φύλλου. Τι θα ήταν το γράμμα Α εάν έλειπε ένα κομμάτι, έτσι ώστε να είναι ένα Υ γράμμα στην πραγματικότητα, που γέρνει αριστερά. Όπως το Υ (αρσενικό) χρωμόσωμα;;; Το πιάσαμε! Η ρουκέτα είναι αρσενικό και αναπαραγωγικό!

Θεωρείστε το SpaceX σαν μια συσκότιση του “Space-Sex.” Προφέρετε μερικές φορές το SpaceX. Σωστά, πολύ έξυπνο. Ο Space-Sex Dragon. Ο Jack Parsons του JPL (Sex and Rockets) θα ήταν πολύ μα πολύ ευχαριστημένος! Δεν μπορείς να έχεις σεξουαλική αναπαραγωγή χωρίς την μητέρα. Θα ήταν λοιπόν αυτή στην οποία ο Dragon παραδίδει το φορτίο του, ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός. Που κοινά ονομάζεται ISS, I-S-S, όπως ISIS (θεά της Αιγυπτιακής θρησκείας! Η πρόθεση εδώ είναι εμφανής.

Εάν ονόμαζαν το σκάφος Osiris θα ήταν πιο κατάλληλο αλλά θα έκανε την σκευωρία της Αιγυπτιακής Σεξουαλικής Μαγείας πολύ προφανή!

Jack Parsons, Ron Hubbard, Aleister Crowley. Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θέλουν με κάθε τρόπο, να αποκρύψουν την στενή σχέση των τριών αυτών ανδρών μεταξύ τους και κάποιοι άλλοι μας κατηγορούν ότι προσεγγίζουμε το θέμα επιφανειακά (sic).

Κάποιος πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. E, λοιπόν μέσα στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου, ιδού η μεταξύ τους, στενότατη σχέση ! Ψάξτε μόνοι σας τους συνδέσμους αλλά και ερευνήστε για το θέμα, έχει πολλές κωμικοτραγικές προεκτάσεις. Μπλέκονται σεξ, χρήμα, έλεγχος Νου, ψυχών, συνειδήσεων, και μαγεία πέρα και πάνω από την Υπερβατική, δηλ. οι γνωστές ερπετοειδείς καταστάσεις. Το JPL (Jet Propulsion Laboratory http://www.jpl.nasa.gov) οι αποκρυφιστικές ρίζες της NASA, ο τα πανθ-ορών οφθαλμός και σχετικές πληροφορίες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...