Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πάνος Καμμένος: Είμαστε η αστική πατριωτική αντιπολίτευση... ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ...

Ο μεσοαστός είναι «πατριώτης» μόνον εφό­σον η «πατρίδα» εγγυά­ται σ' αυτόν την ησυχία του , τις δουλειές του και την ασφάλειά του. Όταν ο Εθνικισμός δεν το εξυπηρετεί πια , ο μεσοαστός γίνεται ο μεγαλύτε­ρος κοσμοπολίτης και αντι - Εθνικιστής. Αυτό το βλέπουμε καθαρά στο πάθος με το οποίο η μεσαία τάξη υπερασπίζε­ται τη «δημοκρατία». Η δημοκρατία δεν είναι τίποτε άλλο από τη διε­θνή εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου από το χρηματιστηριακό κεφά­λαιο με τη σιωπηρή ανοχή της «εθνικής» μας μεσαί­ας τάξης.


«Οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και από τους πολίτες που μας ψήφισαν, αλλά και από όσους δεν μας ψήφισαν. Είστε βουλευτές όλων των Ελλήνων» είπε ο Πάνος Καμμένος στη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Σε εμάς πέφτει το κύριο βάρος της αντιπολίτευσης του αστικού και πατριωτικού χώρου» συνέχισε.

Ο κ. Καμμένος κάλεσε όλους τους βουλευτές του Κινήματος να ψηφίζουν πάντα κατά συνείδηση.

Γραμματέας της ΚΟ ορίστηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος, με αναπληρωτές γραμματείς τον Γιάννη Κουράκο και τον Παναγιώτη Μελά.

Εκτός του ήδη ανακοινωθέντα ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Τέρενς Κουίκ, ανακοινώθηκαν ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κατά τομείς, ο Νότης Μαριάς και ο Βασίλης Καπερνάρος.

Τέλος ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού αναλαμβάνει ο Χρήστος Ζώης, πρώην βουλευτής Λάρισας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...