Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Σύντροφοι... αποτύχατε!

Είτε ΠΑΣΟΚ, είτε ΚΚΕ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είτε ΔΗΜΑΡ η αριστερά στην Ελλάδα είναι ένα και το αυτό: ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! Στην Νίκαια οι Συριζαίοι κοιτούσαν σαν χαζοί την διανομή τροφίμων. Ήταν μια δράση έξω από το πεδίο κατανόησής τους. Γι΄αυτούς όλοι οι αναξιοπαθούντες που περίμεναν στην ουρά για να προμηθευτούν τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή ήταν... λούμπεν! Η Χρυσή Αυγή συνεπής στις εξαγγελίες της και πάντα δίπλα στο δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό, προχώρησε και έκανε πράξη ό,τι είχε υποσχεθεί: την επιστροφή των χρημάτων του λαού στο λαό!
Συγκεκριμένα, διέθεσε τα χρηματικά ποσά που της εδόθησαν απ' τη βουλή (για τους βουλευτές και για το κόμμα) για αγορά τροφίμων, τα οποία διένειμε ΔΩΡΕΑΝ σε άπορες και πολύτεκνες Ελληνικές οικογένειες.

Το κάλεσμα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια βρήκε ανταπόκριση από πλήθος αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας και η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Για τους Συριζαίους αυτό ήταν κάτι εντελώς πρωτόγνωρο, όλοι αυτοί οι Έλληνες ήσαν ...'' λούμπεν''! Μια λέξη που χρησιμοποιείται από την κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική αριστερά υποτιμητικά, περιφρονητικά για την αδύνατη οικονομικά εργατική τάξη, που δεν ασπάζεται τις κομμουνιστικές απόψεις. Οι αριστεροί αποδεχόμενοι θεωρία που ποτέ δεν αποδείχθηκε επιστημονικά η βασιμότητά της, θεωρούν αυτονόητη την ύπαρξη της ταξικής συνείδησης στην εργατική τάξη με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Προσπαθώντας να δικαιολογήσουν κενά της θεωρίας τους και μη αποδεχόμενοι την ανυπαρξία της περίφημης ταξικής συνείδησης στην εργατική τάξη, ισχυρίζονται (σύμφωνα πάντα με αυτή τη θεωρία), πως όταν η εργατική τάξη ή ένα μέρος αυτής ξεπέσει σε μεγάλη οικονομική εξαθλίωση, τότε χάνεται η ταξική συνείδηση με επακόλουθο να καταντά μέσο χειραγώγησης και εκμετάλλευσης από την ιθύνουσα τάξη, δηλαδή από την τάξη που έχει την ευθύνη για τη κατάντια της.

Επομένως οι Συριζαίοι χαρακτηρίζουν τους εξαθλιωμένους οικονομικά Έλληνες, που έχουν γονατίσει από τα μέτρα που επέβαλε το ΔΝΤ ως ''λούμπεν'' και κατά συνέπεια τη Χρυσή Αυγή ως ... ιθύνουσα τάξη για την κατάστασή τους! Είναι αστείο! Δεν επιρρίπτει ευθύνες στις μετακλογικές κυβερνήσεις, που έφθασαν με τους χειρισμούς τους την Ελλάδα στην οικονομική υποτέλεια και στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας! Δεν τα βάζει με το κατεστημένο. Είναι προφανές γιατί τα βάζει με τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα που δεν αποτελείται από επαγγελματίες προσκυνημένους πολιτικούς και που είναι η μοναδική ελπίδα της Ελλάδας για το μέλλον! Κάτι που έχει γίνει αντιληπτό πλέον στο λαό και γι' αυτό βάσει δημοσκοπήσεων έχει ανοδική πορεία. Όμως η Χρυσή Αυγή, δεν περιόρισε τις κοινωνικές δραστηριότητές της μόνο στη διανομή δωρεάν τροφίμων στους αναξιοπαθούντες Έλληνες, αλλά δημιούργησε και κοινωνικό παντοπωλείο στο Ίλιον. Κάτι που φρόντισε να μιμηθεί και ο ...ΣΥΡΙΖΑ, ξεχνώντας τους χαρακτηρισμούς του περί ''λούμπεν'' ! Πόσο γρήγορα αυτοαναιρείται πάνω στον πανικό του για την άνοδο της Χρυσής Αυγής μιμούμενος ό,τι ακριβώς κατηγορεί!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...