Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ... "αντί να τους εκτελέσουν, θα τους παραπέμψουν σε δίκη"

Ασύλληπτο για τον κοινό νου είναι τα βίντεο που βρήκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε μεγάλη επιχείρηση που έκανε σε σπίτια στην Κρήτη. Μέχρι και βιασμούς με βασανισμούς μικρών παιδιών είχαν οι ανώμαλοι, τους οποίους αντί να τους εκτελέσουν, θα τους παραπέμψουν σε δίκη! Διαβάστε στο planet-greece τις συγκλονιστικές δηλώσεις του διοικητής της ΔΗΕ, Μανώλη Σφακιανάκη που έκανε νωρίτερα στο enikos.gr.


«Είναι πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα τα όσα έχουν καταγραφεί. Βασάνιζαν μικρά παιδιά». Αυτή η δήλωση του διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη στο enikos.gr καταδεικνύει την σοβαρότητα της νέας υπόθεσης παιδικής πορνογραφίας που αποκαλύφθηκε πριν από λίγο στην Κρήτη.

«Ανακοινώσεις θα κάνουμε τη Δευτέρα», υπογράμμισε ο κ. Σφακιανάκης και πρόσθεσε: «Να ξέρετε μόνο ότι με την επιχείρηση που πραγματοποιήσαμε στην Κρήτη ολοκληρώνεται η επιχείρηση που έχουμε ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχει συλληφθεί ένας 23χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος υπηρετεί σε στρατιωτική μονάδα της Κρήτης. Σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν σκληροί δίσκοι με υλικό και παιδικής πορνογραφίας όπου πρωταγωνιστούσαν ανήλικα κορίτσια ηλικίας 6 έως 15 ετών!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ευρήματα που εντοπίστηκαν σόκαραν ακόμη και τους έμπειρους άνδρες του κλιμακίου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που χειρίζεται την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...