Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΜΥΡΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ...!!!

Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ...

Νεαρός Πακιστανός, ο οποίος εργαζόταν σε ταβέρνα στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της άγριας επίθεσης με θύμα τη 15χρονη Μυρτώ.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να είναι σίγουροι ότι ο 21χρονος Πακιστανός ο οποίος εγκατέλειψε το νησί λίγες ώρες μετά την πράξη του, είναι ο μανιακός άνδρας που αναζητούν.


Ο συγκεκριμένος φέρεται να έγινε αντιληπτός στο σημείο της επίθεσης και αναζητήθηκε στο δωμάτιο που μένει. Από εκεί η αστυνομία συνέλεξε τα δαχτυλικά του αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πληρώθηκε τα μεροκάματα που είχε κάνει και είπε στον εργοδότη του, λίγες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό, ότι πρέπει να φύγει για την Αθήνα με το πλοίο της γραμμής.

Από εκείνη τη στιγμή οι έρευνες επικεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας και πιστεύεται ότι κρύβεται σε σπίτια ομοεθνών του.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...