Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Η κυβέρνηση και το σύνδρομο του Σπαρτιάτη στρατηγού

Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, με Ισπανία και Κύπρο να ζητούν τώρα βοήθεια από την Τρόικα, η νέα κυβέρνηση καλείται να απολέσει το σύνδρομο του στρατάρχη Montgomery το οποίο κυριάρχησε στη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου.

Πράγματι, τα ελληνικό πολιτικό σύστημα, λόγω της εκλογικής μάχης, κοιμήθηκε τον «ύπνο του δικαίου». Κάτι ανάλογο συνέβηκε στη μάχη του El Alamein (1942) όταν η «Αλεπού της Ερήμου» Erwin Rommel εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Βρετανού Bernard Montgomery.

ΚΟ, ΚΟ, ΚΟ...ΤΖΕΦΡΙ: ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος αποφάσισε να επαναφέρει στην παλιά του θέση στο υπουργικό γραφείο έναν πίνακα ζωγραφικής που είχε «ξηλωθεί» επί ημερών Γιώργου Παπανδρέου.
Πρόκειται για τον πίνακα «Η ναυμαχία της Έλλης» του Βασίλειου Χατζή, που αποτελεί μία από τις πιο διάσημες πολεμικές θαλασσογραφίες του καλλιτέχνη, που είχαν φιλοτεχνηθεί κατά παραγγελία στη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων.
Ο Γιώργος Παπανδρέου την είχε...

Είχαν μετατρέψει την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι - "Γέμιζαν" τη χώρα με όπλα κατευθείαν από την Αμερική

- Ο αρχηγός της οργάνωσης συνελήφθη στις ΗΠΑ - Έστελνε με αεροπλάνα τα όπλα στην Ιταλία και από εκεί οδικώς στην Αθήνα
- Οργανωμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας σε Αθήνα, Ζάκυνθο και Κρήτη
- Γνωστός κρητικός καλλιτέχνης που μαγεύει το κοινό με το λαούτο του μπλεγμένος στο κύκλωμα
- Η ΕΛ.ΑΣ συνεργάστηκε με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑΚύκλωμα εμπορίας όπλων απο τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, με κύριο προορισμό την Κρήτη, εξαρθρώθηκε απο την Δίωξη Οργανωμένοιυ Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των Η.Π.Α.

Οι Τούρκοι ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη...

Oı Tούρκοι με αφορμή την κατάρριψη του RF-4 από τη Συρία προσπαθούν να ανακινήσουν θέμα "κατάρριψης" του τουρκικού F-16 από τη χώρα μας το 1996. «Μην ξεχνάτε τον πατέρα μου» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδαVatan και κάνει αναφορά στις δηλώσεις της κόρης του τούρκου κυβερνήτη Ναίλ Ερντογάν ο οποίος είχε σκοτωθεί. « Το κράτος θα έπρεπε να είχε βρει τα συντρίμμια και τον πατέρα μου γιατί ψάχνουν ακόμη τα ίχνη του RF-4 και όχι του πατέρα μου στο Αιγαίο» δηλώνει η Εβρίμ Ερντογάν.

Συλλήψεις αναρχοκομμουνιστών για την πενταπλή μαφιόζικη εκτέλεση στην Κύπρο

Αποδεικνύονται οι διασυνδέσεις της κόκκινης τρομοκρατίας με τη μαφία
Δύο σημαντικότατες συλλήψεις πραγματοποίησε σήμερα η Αστυνομία. Πρόκειται για δύο Έλληνες, 29 και 41 ετών αντιστοίχως, εις βάρος των οποίων έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα συλλήψεως από τις κυπριακές αρχές, για τη μαφιόζικη δολοφονία 5 σωματοφυλάκων (τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων) Κυπρίου επιχειρηματία, που είχε γίνει προ εβδομάδος περίπου, στην Αγία Νάπα.

Σε 48 μήνες μπορούμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο - Αλλά η ανακήρυξη ΑΟΖ αναβάλλεται!

Εντός 48 μηνών από την στιγμή που θα υπογραφούν τα συμβόλαια ερευνών για υδρογονάνθρακες, μπορεί η Ελλάδα να ξεκινήσει την εξόρυξη είτε φυσικού αερίου είτε πετρελαίου τόσο στην δυτικη Ελλάδα όσο και στη θαλάσσια περιοχή της νότια της Κρήτης!
Αυτό είναι το μοναδικό θετικό νέο που έχει η κυβέρνηση του Α.Σαμαρά τις τελευταίες ημέρες και το μοναδικό το οποίο δίνει μια προοπτική κατά την οποία ένας εξωγενής παράγων σε σχέση με τα υπάρχοντα δεδομένα μπορεί να επηρεάσει θετικά, τουλάχιστον σε επίπεδο ψυχολογίας, τα δεδομένα της κρίσης.

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

"Σοβαρότατο θέμα για κάθε πολίτευμα γενικά είναι με τους νόμους και τα υπόλοιπα μέτρα να μην είναι δυνατόν να πλουτίσουν οι άρχοντες."
Και τούτο πρέπει να τηρείται κυρίως στα ολιγαρχικά πολιτεύματα" γιατί ο κόσμος ο πολύς δεν αγανακτεί τόσο επειδή δεν παίρνει αξιώματα, αντίθετα ευχαριστιέται όταν είναι ελεύθερος να ασχολείται με τις δικές του υποθέσεις, αγανακτεί όταν νομίζει ότι οι άρχοντες κλέβουν το δημόσιο χρήμα, γιατί τότε ο λαός λυπάται και για τα δυο, δηλαδή τόσο για το ότι δεν συμμετέχει στην εξουσία, όσο και για το ότι δεν συμμετέχει στα κέρδη."
[1]

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ - Η γενοκτόνα δημοκρατία τους πολεμά τον Εθνικισμό δολοφονώντας τους Έλληνες... Βίντεο!!

Και ενεργειακή κρίση στις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας - Απειλές Μόσχας προς Άγκυρα

Σε περίοδο κρίσης εισέρχονται οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας σε όλους τους τομείς: Μετά την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού/αναγνωριστικού RF-4E από συστήματα τα οποία κατά πάσα πιθανότατα χειρίζονταν Ρώσοι χειριστές και την έντονη λογομαχία που φημολογείται ότι είχαν ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν για την συνολική διαχείριση του θέματος της Συρίας από την Άγκυρα, τώρα εμφανίζονται προβλήματα και στο ενεργειακό πεδίο.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ Τ.Ο ΕΥΒΟΙΑΣ - ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ενημερώστε μας για τις παρανομίες που γνωρίζετε

Στοιχειοθετείται καταγγελία, από την Τοπική Οργάνωση Ευβοίας-Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, κατά μεγάλων βιομηχανικών και ξενοδοχειακών μονάδων που απασχολούν παράνομα λαθρομετανάστες (αλλά και υποαμειβόμενους "μαθητευόμενους", κυρίως αλλοδαπούς, πέραν της νόμιμης ποσόστωσης του 17%), με αποτέλεσμα οι Έλληνες οικογενειάρχες να μένουν άνεργοι! Οι μεγάλες μονάδες «τσιμπούσαν» επιδοτήσεις, υποτίθεται για να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τις ελληνικές οικογένειες και, αντ' αυτού, απολύουν Έλληνες και απασχολούν παράνομους μετανάστες.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!

Εξοντωτικά χαράτσια θα υποχρεωθούν να πληρώσουν φέτος 2 στους 3 φορολογούμενους, με τα εκκαθαριστικά σημειώματα του φόρου εισοδήματος. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο περίπου 3,8 εκατομμύρια νοικοκυριά, επί συνόλου 5,7 εκατομμυρίων που θα υποβάλουν φέτος φορολογική δήλωση, αναμένεται να χρεωθούν με υπέρογκους φόρους για τα εισοδήματα του 2011 και να αντιμετωπίσουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω της συσσώρευσης μεγάλου ύψους οφειλών σε μια περίοδο...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί ιός - απάτη, με την υπογραφή της... Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκληματος! [ΒΙΝΤΕΟ]

Εδώ και καιρό έχουμε γίνει αποδέκτες καταγγελιών από αναγνώστες ό,τι επιτήδειοι στέλνουν μηνύματα για λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ., και ιδιαίτερα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Προσοχή! Είναι απάτη!
Η αποστολή του mail γίνεται σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, μόνο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει συλλάβει 2 άτομα για την περίπτωση της "Νιγηριανής Απάτης", όπως λέγεται, αλλά πιστεύουν ότι υπάρχουν κι άλλα ασύλληπτα μέλη.

Θέμα χρόνου η αποχώρηση από την κυβέρνηση ή η κατάρρευση της ΔΗΜΑΡ

Οι πρώτοι τριγμοί στην κυβέρνηση του Μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, είναι ήδη γεγονός πριν καν την ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή: Ο βουλευτής Β’ Αθήνας της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης με δήλωσή του επέκρινε τον Α.Σαμαρά για το περιεχόμενο της επιστολής του ρπος τους Ευρωπαίους εταίρους, σημειώνοντας ότι «Η επιστολή Σαμαρά δεν εκφράζει την εντολή των εκλογών» και πως όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός προς τους ηγέτες των κρατών-μελών, περί «απόλυτης προσήλωσης της Ελλάδας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», βρίσκονται «σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση, που εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου».

Θεογονία Hσιόδου - Γενεαλογικό δέντρο Θεών

Τις Ελληνικές θεότητες συναντούμε σε όλα τα αρχαία και νεώτερα κείμενα, όπως του Ησίοδου, του Όμηρου, του Απολλώνιου του Ρόδιου κλπ. Όμως κατ’ εξοχήν σε ποίημα, μόνο ο Ησίοδος έγραψε για τη θεογονία πλήρως και απ’ ότι γνωρίζω μόνο ο Απολλώνιος ο Ρόδιος, σε κείμενο.

Εκτός από τα θεογονικά ποιήματα που κυκλοφορούσαν με το όνομα του Ορφέα γνωρίζουμε από σκόρπιες πληροφορίες στα αρχαία κείμενα ότι ήδη από τον 7ο και 6ο αιώνα π.Χ.

Το ΚΚΕ, ο Άρης Βελουχιώτης, και ο σκουπιδοτενεκές της Ιστορίας

Εντόνως αντέδρασε το ΚΚΕ στις φθορές που προκάλεσαν άγνωστοι σε αγάλματα του μεγάλου σφαγέα των αγνών Ελλήνων πατριωτών, Άρη Βελουχιώτη. Ιδού η σχετική ανακοίνωσις: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει τα φασιστοειδή που αυτοαποκαλούνται "Ε.Ο. 1821" για την καταστροφή μνημείων του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα της Άρτας και στην Καλοσκοπή Φωκίδας. Μάλιστα, η εν λόγω "οργάνωση" με την ανακοίνωσή της απειλεί ανοιχτά το ΚΚΕ και τους αγωνιστές εργάτες.

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και ληστών στου Φιλοπάππου !!!Τραυματίστηκαν από τα πυρα και οι δυο ληστές οι οποίοι συνελήφθησαν..

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΩΝ..
Από τις πρώτες πληροφορίες η συμπλοκή είναι μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ με αλλοδαπούς ληστές που επιχείρησαν να εισβάλουν σε οικία στην οδό Αγνάντων στην περιοχή του Φιλοπάππου.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά την διάρκεια της ένοπλης συμπλοκής έχουν τραυματιστεί και οι δύο ληστές..

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι HΠΑ εμπλέκουν την Ελλάδα στον πόλεμο της Συρίας - Ζητούν για επιχειρήσεις την Σούδα

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Ελλάδα, ότι πιθανότατα θα κάνουν χρήση των αεροναυτικών διευκολύνσεων της βάσης τους στην Σούδα κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, σε ότι αφορά την "ανθρωπιστική κρίση στην Συρία". Η ενημέρωση έγινε σε υπηρεσιακό επίπεδο και αναμένεται να κατατεθεί το επίσημο, τυπικό αίτημα προς την Αθήνα σε μία σαφή ένδειξη ότι οδεύουμε προς έναρξη επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σκηνές φαρ ουέστ στη Θεσσαλονίκη..Πέντε Αλβανοί με πυροβόλα άνοιξαν πυρ εναντίον τουριστικού λεωφορείου..

Σκηνές που σοκάρουν εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών- Αναγεννήσεως στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thousandnews, 5 άτομα αλβανικής καταγωγής με πυροβόλα όπλα στα χέρια επιχείρησαν να ανοίξουν πυρ εναντίον τουριστικού λεωφορείου. Έγιναν όμως αντιληπτοί και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με 20 περιπολικά.

Μέχρι στιγμής έγιναν 4 προσαγωγές ατόμων.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Max Keizer: «Η Ελλάδα έχει δεχτεί εχθρική επίθεση»

Γνωστός οικονομικός αναλυτής, παρουσιαστής, παραγωγός, ακτιβιστής με έντονη δράση κατά των εταιρειών-συμβόλων της παγκοσμιοποίησης, όπως η Goldman Sachs και η JP Morgan, εναντίον της οποίας διεξήγαγε καμπάνια καλώντας τον κόσμο να αγοράσει ασήμι για να ανέβει η τιμή του κι έτσι να χρεοκοπήσει η εταιρεία, η οποία, κατά τον Κάιζερ, είχε «σορτάρει» στο μέταλλο και είχε «γυμνές» θέσεις.

Ο Max Keizer μίλησε στο περιοδικό «Επίκαιρα» και...

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Εκατοντάδες σαουδαραβικά άρματα μάχης & Α/Α συστοιχίες μπαίνουν στην Ιορδανία!

Υπογράφηκε και το διάταγμα του Σαουδάραβα μονάρχη για την πολεμική προετοιμασία της χώρας και την προώθηση των στρατευμάτων στην Ιορδανία απ'όπου σκοπεύουν να επιτεθούν στην Συρία!.

Περί τα 500 άρματα μάχης Μ-60 και Μ1Α1 Abrams, δύο μονάδες ειδικών δυνάμεων μεγέθους τάγματος και 6 Α/Α αντιαεροπορικές πυραυλικές συστοιχίες κατευθύνονται προς την Ιορδανία!

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Χθες το απόγευμα, ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας επικεφαλής εργαζόμενων στα λατομεία του “Πάτερη”,ήρθε σε αντιπαράθεση στο κέντρο της Κορίνθου με τον δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό.

Ο Α.Πνευματικός έπινε καφέ στον πεζόδρομο της Κορίνθου με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε.
Ξαφνικά εμφανίστηκαν ο βουλευτής της Χ.Α. και οι εργαζόμενοι και τα αίματα άναψαν μιας και οι πιο πάνω δεν είναι και τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στην Κορινθία..

''Ο Τούρκος οδηγός κοκάλωσε το αμάξι και εγώ φώναζα «προσκύνα Σκύλε εδώ θα γίνει ο τάφος σου»!!!!!''

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την εως τώρα απελευθερωμένη Θράκη μας ο Ελληνόψυχος που εχωσε μεσα στα μάτια του Μπαχτσελί την Ελληνική Σημαία μας γράφει...

Είμαι κάτοικος της Ξάνθης και είμαι και εγώ από τους χιλιάδες άνεργους Έλληνες.
Δεν αντέχω όμως να βλέπω τόσα χρόνια όλους τους πολιτικούς να έχουν ξεχάσει εμάς τους Έλληνες χριστιανούς της Θράκης και να ξεβρακώνονται κάθε φορά στα καθίκια του Τούρκικου προξενείου της Κομοτηνής για λίγους ψήφους.

Δύο αεροπλανοφόρα καθ'οδόν προς την Συρία - Κλιμακώνουν οι δυτικοί και πάνε για no-fly-zone

Η ομάδα μάχης του γαλλικού πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου (R71) Charles de Gaulle πρόκειται να ενωθεί στην Α.Μεσόγειο με το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69) σε δύο εβδομάδες στην πλεόν απτή απειλή κατά της Συρίας από τότε που ξεκίνησς η κρίση.

Τα δύο αερoπλανοφόρα μεταφέρουν περί τα 100 μαχητικά αεροσκάφη και σίγουρα αποτελούν μια εξαιρετικά ισχυρή αεροπορική δύναμη ικανή να επιβάλλει την no-fly-zone που θέλουν οι δυτικοί...

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑ . . . Μόσχα: Δεν έχουμε λάβει επίσημο αίτημα από την Κύπρο για δάνειο

«Δεν έχω παραλάβει επίσημο αίτημα από αυτό το κράτος για την χορήγηση ενός δανείου», τόνισε ο Αντον Σιλουάνοφ, σύμφωνα με τηλεγραφήματα των ρωσικών πρακτορείων.
Η Μόσχα δεν έχει λάβει έως σήμερα από την πλευρά της Κυπριακής Δημοκρατίας επίσημο αίτημα για τη χορήγηση δανείου, ξεκαθάρισε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών, αναφερόμενος σε σχετικές πληροφορίες.
«Δεν έχω παραλάβει επίσημο αίτημα από αυτό το κράτος για την χορήγηση ενός δανείου», τόνισε ο Αντον Σιλουάνοφ, σύμφωνα με τηλεγραφήματα των ρωσικών πρακτορείων.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ...

Αφρική...Δολοφονούν τους αλμπίνους για να κάνουν τελετές μαύρης μαγείας

Βουλευτίνα η οποία εκπροσωπεί τους πολίτες οι οποίοι πάσχουν από αλφισμό καταδίκασε την καταδίωξη τους για «τελετουργικούς» σκοπούς.
Η βουλευτίνα η οποία εκπροσωπεί τη μειονότητα των Αλμπίνων στην Τανζανία, ξέσπασε σήμερα σε λυγμούς αγορεύοντας υπερασπιζόμενη τα μέλη της ομάδας των ανθρώπων που πάσχουν από αλφισμό, επισημαίνοντας ότι «υφίστανται απηνή καταδίωξη...

ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΑ ΕΚΑΜ ΕΔΙΝΑΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ Ο ΓΛΟΜΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟ.ΠΟ ΧΑΛΑΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Χτές λοιπόν ο υπουργός- στον οποίο οι τρομοκράτες επεφύλαξαν "υποδοχή" με το καλημέρα-την ώρα που έπεφταν οι σφαίρες σαν το χαλάζι στη Κηφισιά, εκείνος, κουρασμένος από το έργο του, χαλάρωνε στη "Μεγάλη Βρετάνια". Περισσότερες από τρεις ώρες έζησαν ένα απίστευτο θρίλερ οι κάτοικοι στην περιοχή της Κηφισιάς όταν δύο αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του προπονητή, Γιώργου Δώνη, πυροβόλησαν αστυνομικούς, τραυμάτισαν έναν από αυτούς και στη συνέχεια ο ένας συνελήφθη κι ο άλλος ταμπουρώθηκε σε σπίτι, για να συλληφθεί αργότερα κι αυτός.

Ομάδες των ΕΚΑΜ βρισκόταν μέχρι αργά το απόγευμα σε μια γιγαντιαία αστυνομική επίθεση η οποία θυμίζει κινηματογραφική ταινία.

[VIDEO] Ο Λοβέρδος για τις συντάξεις το 2007, το 2012 κατήργησε τους Συνταξιούχους και μας “ἐσωσε”

Πάνος Καμμένος: Είμαστε η αστική πατριωτική αντιπολίτευση... ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ...

Ο μεσοαστός είναι «πατριώτης» μόνον εφό­σον η «πατρίδα» εγγυά­ται σ' αυτόν την ησυχία του , τις δουλειές του και την ασφάλειά του. Όταν ο Εθνικισμός δεν το εξυπηρετεί πια , ο μεσοαστός γίνεται ο μεγαλύτε­ρος κοσμοπολίτης και αντι - Εθνικιστής. Αυτό το βλέπουμε καθαρά στο πάθος με το οποίο η μεσαία τάξη υπερασπίζε­ται τη «δημοκρατία». Η δημοκρατία δεν είναι τίποτε άλλο από τη διε­θνή εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου από το χρηματιστηριακό κεφά­λαιο με τη σιωπηρή ανοχή της «εθνικής» μας μεσαί­ας τάξης.

Με μάζες αρμάτων μάχης απαντά η Συρία στην τουρκική συγκέντρωση δυνάμεων στα σύνορα

Με την προώθηση μιας ολόκληρη τεθωρακισμένης Tαξιαρχία, της 17ης, εξοπλισμένης με εκσυχρονισμένα άρματα μάχης Τ-72 (πρόσθετη θωράκιση βελτιωμένο Σύστημα Ελέγχου Πυρός, νέα συστήματα επικοινωνιών κλπ), απάντησε η Συρία στην κίνηση της Τουρκίας να ενισχύσει τις δυνάμεις της στα σύνορα και στην φημολογία που έχει αναπτυχθεί για "τουρκική ετοιμότητα έναρξης επιχειρήσεων".

Την ίδια στιγμή ολόκληρο το 3ο Σ.Σ. του συριακού Στρατού βρίσκεται σε κατάσταση πολεμικού συναγερμού.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...

Η ΕΛΑΣ, αν και πληροφορείται ενίοτε για σχεδιαζόμενες εγκληματικές επιθέσεις, δεν είναι σε θέση να τις αποτρέψει! Κι αυτό γιατί ενημερώνεται με καθυστέρηση για τα δεδομένα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων κακοποιών από το συστημα υποκλοπών της ΕΥΠ, ενώ πολλές φορές δεν είναι σε θέση να...αποκωδικοποιήσει τα σχέδια των συμμοριών.

Οι Μακεδόνες Εθνικιστές αντέδρασαν στην προκλητική επίσκεψη του Μπαχτσελί

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΜΑΣ...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΔΑ: ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ DRESS CODE ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟ ! !

Η Αλέκα Παπαρήγα όπως δεν την έχουν ξαναδεί οι νεότεροι και δεν τη θυμούνται οι παλιοί.
Η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, έχει ένα άκρως χαρακτηριστικό στιλ, που παραμένει σταθερό με την πάροδο των χρόνων.Μαλλί α λα γκαρσόν, σε κοκκινωπές αποχρώσεις, μεταλλικό οβάλ γυαλί.
Δείτε την σε ασπρόμαυρη συλλεκτική φωτό, με μακριά μαλλιά που πέφτουν στους ώμους, κοκάλινο ρετρό γυαλί και… την ελπίδα της νιότης ζωγραφισμένη στο πρόσωπο.

TOYΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ . . . ΒΙΝΤΕΟ 27-6-2012

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Η εξαιρετική συνάντηση Διογένη-Μεγαλέξανδρου και "πότε ένας βασιλιάς είναι ωφέλιμος για τον λαό"

Ο Διογένης είχε συλληφθεί αιχμάλωτος και κατέληξε στα δουλοπάζαρα στην Κόρινθο. Ο Ξενιάδης, πλούσιος, αριστοκράτης της εποχής είδε τον Διογένη και θέλησε να τον αγοράσει. Συζήτησε με τον δουλέμπορο και ο δουλέμπορος πλησίασε τον Διογένη και του λέγει. “Αυτός ενδιαφέρεται να σε αγοράσει, τί δουλειά ξέρεις να κάνεις να του πώ;” Ο Διογένης με λογοπαίγνιο απαντά “Ανθρώπων Άρχων”.

Το λογοπαίγνιο αυτό, ενός δούλου που δήλωνε “άρχων ανθρώπων”...

Ναυάγιο στις Βρυξέλλες - Τρέμει το οικοδόμημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

- Ιταλία
Σε ολονύχτιο θρίλερ εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα τις συνόδου των «27» στις Βρυξέλλες, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 5 και μισή το πρωί....

Ισπανία και Ιταλία απέσυραν την υποστήριξή τους από το πακέτο ανάπτυξης 120 δισ. ευρώ που αποφασίστηκε αρχικά, περιμένοντας από τους εταίρους συγκεκριμένες λύσεις για το απαγορευτικό κόστος δανεισμού των χωρών τους.

Νόμος Ομπάμα: "Εμφυτεύσιμη "συσκευή" για όλους (;)"

Ως γνωστόν η Αποκάλυψη του Ιωάννη λέει:

καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. Ως εδώ ανησυχητικά αλλά καλά.

Ο νόμος Ομπάμα περί υγείας λέει σε κάποια παράγραφο, Secτion 2521, Page. 1000 – The government will establish a National Medical Device Registry, a class II device that is implantable. (Είπατε τίποτα;)

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

34η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Video: "Έλεγχος της τροφής και "πράσινοι φόροι" για τη δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους"

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή έχει έναν και μόνον Αντικειμενικό Σκοπό....να είναι ΕΤΟΙΜΗ την ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ....Οργανωμένη, Εκπαιδευμένη, Συντεταγμένη, Πειθαρχημένη, Ετοιμοπόλεμη, Ισχυρή...

Η Λαϊκή εξαθλίωση γιγαντώνεται...μαζί της θεριεύει και η Λαϊκή Οργή...η χρεωκοπία αναπόφευκτη....η εξέγερση της αγανακτισμένης φτωχολογιάς θ' ακολουθήσει αναπόφευκτα...κοινωνική αναταραχή...αυτό βρίσκεται μπροστά μας...

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ;;; - Το αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ στη Ρόδο...

Στη Ρόδο θα καταπλεύσει σε δύο εβδομάδες το αμερικανικό πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ στο πλαίσιο της αποστολής του στη Μεσόγειο προφανώς λόγω των εξελίξεων που προδιαγράφονται στην Αν Μεσόγειο με την εξέγερση στην Συρία να εξελίσσεται σε εμφύλιο πόλεμο όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Assad.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή»...

Πολεμικός πυρετός – Σε επιφυλακή η Σαουδική Αραβία – Φήμες για τουρκική επίθεση σε Συρία

Η Σαουδική Αραβία έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις της σε ύψιστο επίπεδο ετοιμότητας
Σύμφωνα με πληροφορίες ο σαουδαραβικός Στρατός έχει τεθεί σε επίπεδο συναγερμού 1, το οποίο σύμφωνα με την κωδικοποίηση του υπουργείου Άμυνας της χώρας σημαίνει «επικείμενο πόλεμο».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εθνική Φρουρά της χώρας, οι ταξιαρχίες του Στρατού και οι αεροπορικές δυνάμεις διατάχθηκαν να βρίσκονται στο μέγιστο επίπεδο συναγερμού από το βράδυ της 27ης Ιουνίου.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΝΙΚΑΙΑΣ...

Το Σαββάτο 30-6-12 καλείστε όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ κάτοικοι της ΝΙΚΑΙΑΣ και τον γύρω περιοχών να περάσετε απο τα γραφεία μας ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ 30 ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
να παραλάβετε δωρεάν χόρτα.Η ώρα έναρξης της δωρεάς θα ξεκινήσει στης 09:00 το πρωί.

Ο αργός θάνατος του Έθνους: Το 64% θέλουν να φύγουν & το 68% είναι φτωχοί...

Έτσι σκοτώνουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τον Ελληνισμό, αν θεωρήσουμε ότι η μητρόπολη είναι η κοιτίδα ολόκληρου του Ελληνισμού. Μια εικόνα μετα-Άλωσης έθνους προκύπτει από την τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής γενικότερα για την Ελλάδα: To 64% των Ελλήνων ηλικίας 15-35 ετών δηλώνουν έτοιμοι να εγκατασταθούν σε άλλη χώρα για να εργαστούν. Όπως ακριβώς συνέβαινε και μετά την Άλωση της Πόλης.

ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΕΠΙΧΙΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΜ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ...

Καθορισμό της ΑΟΖ στη βάση του Διεθνούς Δικαίου ζητά η Κομισιόν

Διμερές θεωρεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το ζήτημα για τον καθορισμό της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Τουρκίας, επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας. Αυτή είναι η θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως διατυπώνεται σε σχετική με το θέμα απάντηση σε ερώτηση της ευρωβουλευτού του ΕΛΚ και του ΔΗΣΥ Ελένης Θεοχάρους.

Ο Αριστοτέλης και η Αρχαία Ελληνική τεχνολογία

Μια προσεκτική ματιά στα επιτεύγματα του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού, θα μπορούσε να μας πείσει ότι ο πολιτισμός αυτός βασίστηκε σε μία πολύ καλά κρυμμένη, αλλά οπωσδήποτε υπαρκτή ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ την οποία σήμερα σπανίως πέφτει στην αντίληψή μας.
Σαφείς ενδείξεις για το θέμα αυτό, θα μπορούσαμε να βρούμε μέσα στο βιβλίο του Αριστοτέλη ΜΗΧΑΝΙΚΑ, η ύπαρξη του οποίου ακόμα και μέχρι τις μέρες μας παραμένει στους περισσότερους άγνωστη.

Τουρκικές αεροναυτικές δυνάμεις ανοικτά της Συρίας - Τ/Θ & Α/Α όπλα στην μεθόριο.

Μεγάλες αεροναυτικές δυνάμεις μετέφερε η Τουρκία αιφνιδιαστικά ανοικτά της χερσονήσου της Καρπασίας, βόρεια και ανατολικά της Κύπρου πολύ κοντά στην περιοχή που καταρρίφθηκε το μαχητικό/αναγνωριστικό αεροσκάφος RF-4E της ΤΗΚ από την συριακή αεράμυνα την περασμένη Παρασκευή.

Επίσης ολοκληρώνεται η ανάπτυξη μονάδων αρμάτων μάχης και πυροβολικού.

Η ιστορία και η εξόντωση της Ελληνικής Βιομηχανίας Αυτοκινήτου

Ένα ενδιαφέρον θέμα που αφορά όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο.
Για την καταπιεσμένη πορεία της ελληνικής βιομηχανίας αυτοκινήτου και εν τέλει την εξόντωσή της.

Η κάτωθι αναφορά για την ελληνική βιομηχανία αυτοκινήτου είναι διασκορπισμένη σε διάφορους άλλους διαδικτυακούς τόπους και μας υπενθυμίζει τα συμφέροντα και την -κυρίως πολιτική- ανικανότητα που παρεμποδίζουν γενικότερα την ελληνική επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη της βιομηχανίας...

Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...

Εξώσεις πολιτών στην Ισπανια με χρήση των ΜΑΤ!

Eνώ η εγχώρια δουλική ελίτ προσπαθεί να πείσει τα νέα παιδιά να εγκαταλείψουν τη χώρα παραδίδοντάς την για πάντα στους λαθρομετανάστες (αυτός είναι ο σκοπός γιατί έτσι ελπίζουν στο οριστικό τέλος του Ελληνισμού, αλλά θα βγουν γελασμένοι) δεν τους λένε σε ποιόν υποτιθέμενο εργασιακό παράδεισο να καταφύγουν τα παρακάτω που θα δείτε είναι δημοσιευμένα από το περιοδικό lifo και είναι σοκαριστικά γιατί φοβόμαστε μήπως τα δούμε και εδώ.

Εμετικός ο ψευδο-μουφτής βυσσοδόμησε σε συνέντευξη…

Απίστευτη λάσπη ακόμα και εναντίον του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και των Ελλήνων γενικότερα, εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε ο ψευδο-μουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, βγάζοντας χολή για μια χώρα που τον ανέχεται, ενώ οπουδήποτε αλλού σε κίνδυνο θα είχε τεθεί ενδεχομένως, ακόμα και η φυσική του ασφάλεια.

Με τον τίτλο «Αυτοί που μας αποκαλούσαν φτωχούς, ανακατεύουν τα σκουπίδια», η τουρκική εφημερίδα «Haberturk» δημοσιεύει...

Προκλητική e-δημοσκόπηση στο σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων


Κάθε όριο πρόκλησης ξεπέρασε το ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων (ΜΙΝΑ), που λειτουργεί πλέον ως ιστολόγιο δευτέρας διαλογής και ως όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης Γκρούεφσκι, και όχι σαν «ειδησεογραφικό πρακτορείο».
Συγκεκριμένα, στο χώρο της... βασικής είδησης του portal του ειδησεογραφικού πρακτορείου των Σκοπίων (αποκαλούμενο «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων»), έχει αναρτηθεί e-δημοσκόπηση που «τρέχει» από την Τρίτη.

Η (made in USA) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των χριστιανών στη Μ. Ανατολή και η αισχρή σιωπή των Αμερικάνων (σιωνιστών) χριστιανών


Μάλιστα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, με έδρα την Ουάσιγκτον, στηρίζει τους αντάρτες της Συρίας που εκτελούν συστηματικά (σκοτώνουν) Χριστιανούς στους δρόμους, στα σπίτια τους, και στις εκκλησίες τους. Σκοτώνουν ιερείς και μοναχές, γυναίκες και παιδιά, και όλα αυτά χρηματοδοτήθηκαν από τους Αμερικάνους φορολογούμενους. Το άκουσες Αμερική; Τα χρήματα που κατέβαλε ο θείος Σαμ τον περασμένο Απρίλιο είναι τα χρήματα του αίματος. Ένα τμήμα τους χρησιμοποιείται για να βοηθηθούν οι φανατικοί μουσουλμάνοι να σκοτώσουν χριστιανούς. Πώς αισθάνεστε;

Μετά τον Αλαβάνο και ο Γιανναράς «αποδομεί» τον Εθνικό μας Ύμνο…


Οι ραγιάδες της Νέας Τάξης προπαγανδίζουν το ραγιαδισμό. Και είναι ραγιαδισμός όταν επιχειρείς να διαγράψεις από τη λαϊκή συνείδηση αυτό που χάραξε η επανάσταση του ΄21: Την ιστορία, τη φλόγα και το πάθος της εθνικής μας συγκρότησης. Έχουμε αναλύσει διεξοδικά (όπως και πάρα πολλοί άλλοι) ότι το χρήμα των πολυεθνικών και η αυτοκρατορική τους εξουσία δεν θέλουν καμιά ταυτότητα συλλογικότητας, καμιά ταυτότητα εθνική ή θρησκευτική, καμιά ταυτότητα ιστορικής μνήμης. Γι αυτό η Νέα Τάξη επιχειρεί να «καταργήσει» την Ιστορία, να αποσπάσει τον άνθρωπο από την ιστορικότητά του. Η Ιστορία είναι επικίνδυνη για την πλανητική εξουσία.

Τον τροχονόμο κάνει η Frontex στον Έβρο! Φροντίζει μόνο να δηλώνονται οι λαθρομετανάστες και όχι να μη μπαίνουν στην Ελλάδα


Τον… τροχονόμο κάνει η Frontex στον Έβρο, που έχει γίνει η πύλη εισόδου των λαθρομεταναστών και η οποία παραμένει διάπλατα ανοιχτή! Με απόλυτη ευθύνη της Frontex, που για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να μη μείνει κανένας λαθρομετανάστης αδήλωτος!

Προκλητική πορεία στα σύνορα της Ελλάδας θα κάνουν οι Τσάμηδες!


Ετοιμάζουν μαζική συγκέντρωση στο τελωνείο Μαυροματίου Σαγιάδας στη Θεσπρωτία. Το κόμμα των Τσάμηδων PDIU, ξεκίνησε στην Αλβανία την καθιερωμένη σειρά εκδηλώσεων, που αφορούν στο "τσάμικο ζήτημα" και στην φανταστική "γενοκτονία" τους. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Σκιπ», ο πρόεδρος των Τσάμηδων Σπετίμ Ιντρίζι, εκτός των άλλων...

Κρίση μεγαλείου έπαθε ο Ερντογάν: Λύση ο… ψυχολόγος ή η ετοιμότητα;


Ο υπερφίαλος νεοθωμανός για ακόμα μία φορά μίλησε και είπε πράγματα τα οποία πέραν της υποψίας ότι χρήζουν ιατρικής… γνωμάτευσης, θα πρέπει αν τύχουν και επισταμένης πολιτικής ανάλυσης, ιδιαιτέρως από τη πλευρά της χώρας μας. Έτσι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε για ακόμα μία φορά πως εκείνοι που θέτουν σε αμφισβήτηση την ισχύ της Τουρκία θα «μπουν στη θέση τους».

Κινήσεις με το ένα βλέμμα στην Κύπρο και το άλλο στη Συρία -Νέα τουρκική άσκηση, η δεύτερη σε 10 ημέρες, κοντά στην Κύπρο


Λευκωσία: Νέα τουρκική άσκηση, Έρευνας και Διάσωσης κοντά στην Κύπρο βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Τουρκία δέσμευσε τις περιοχές ανοικτά της χερσονήσου της Καρπασίας, βόρεια και ανατολικά της Κύπρου και είναι προφανές πως θέλουν να στείλουν μηνύματα προς δυο κατευθύνσεις. Τόσο προς την Κυπριακή Δημοκρατία ενόψει και της προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που αρχίζει την Κυριακή όσο και προς τη Συρία, με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο με την κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...