Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΚΤΕΪΛ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φόβοι ότι σχεδιάζουν να εφαρμόσουν μεθόδους Μ. Ανατολής:

• Επιθέσεις-καμικάζι σε βάρος χριστιανικών εκκλησιών

• Απαγωγές χριστιανών και απαίτηση υπέρογκων λύτρων για απελευθέρωσή τους!

Από τον Μάκη Βραχιολίδη


Η Ρωσία έστειλε πυρηνικό Akula στον Κόλπο του Μεξικού και Tu-95 στην Καλιφόρνια!

Η "κυκλωτική" κίνηση στην περιφέρεια της Ευρασίας που επιχειρούν οι ΗΠΑ κατά της Ρωσίας (τουλάχιστον αυτό θεωρούν τα ρωσικά think tank) με υπονόμευση του περιβάλλοντος ασφάλειας στην Συρία, αλλά και στο Ιράν (τελικός στόχος θεωρεί η Μόσχα ότι είναι οι ισλαμικοί πληθυσμοί του Καυκάσου) δεν έμειναν αναπάντητα από την Μόσχα που κάνει την κίνησή τους με το δυνατό της "όπλο": Τα πυρηνικά και την πυρηνική αποτροπή.

Ομολογία Σύρων ισλαμιστών: "Τάγματα Θανάτου εξοντώνουν "Ελληνορθόδοξους"

Στελέχη της συριακής αντιπολίτευσης παραδέχθηκαν ότι η CIA ελέγχει το σύνολο της ροής των όπλων και των εφοδίων που κατευθύνονται στις δυνάμεις των ισλαμιστων ανταρτών στη Συρία και γενικότερα ότι η εξέγερση είναι υπό τον έλεγχο μυστικών υπηρεσιών όχι μόνο των ΗΠΑ αλλά και της Βρετανίας, της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ και της Γαλλίας. Κατ'αυτό τον τρόπο η εν συνεχεία παραδοχή των ισλαμιστών ότι έχουν δημιουργήσει Τάγματα Θανάτου που εξοντώνουν Χριστιανούς...

Ο φιλόσοφος των αναρχικών Προυντόν θεωρεί του μαύρους σκλάβους και κατώτερη ράτσα!! Και τους εβραίους εχθρούς!!

Φυσικά μιλάμε για τον Πιέρ-Ζοζέφ Προυντόν ο οποίος είναι γνωστός αναρχικός φιλόσοφος ο οποίες είχε διατυπώσει τις ρατσιστικές του απόψεις πάνω στους Μαύρους και στους Εβραίους ... Καλό είναι οι σημερινοί αναρχικοί που το παίζουν "αντιρατσιστές " να ρίξουν μια ματιά σε έναν από τους μεγαλύτερους φιλοσόφους της αναρχίας.

Ας μάθουμε αρχικά ποιος ήταν αυτός ο Φιλόσοφος ...

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΟΧΗ... ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ...

Ενάντια στους ματαιόδοξους τραπεζίτες, τους μισάνθρωπους υπαλλήλους τους και τα εργαλεία τους διαχείρησης των μαζών. Σεβασμός σε όσους αντιστέκονται, καμία λύπηση σε όσους λιποτακτούν.

-ΕΘΙΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-

Καμιά κομματική σημαία πάνω απο την Ελληνική!!! Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι!!!

Διαβάσαμε στο borioipirotika.blogspot.gr κάποια αρνητικά σχόλια σχετικά με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο μνημόσυνο του Αριστοτέλη Γκούμα και συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στο γεγονός οτι δεν υπήρχε η Ελληνική σημαία παρα μόνο αυτή του κινήματος... Βεβαίως ο λόγος του βουλευτή Χρήστου Παππά ήταν ιδιαίτερα πατριωτικός και συγκινητικός. Ακούστηκαν αυτά που έπρεπε και ξέρουμε πως η παρατυπία δεν έγινε εσκεμμένα απο την πλευρά της Χρυσής Αυγής. Όμως καλό θα ήταν να προσέχουμε αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες... Πάνω απο την Ελληνική σημαία δεν μπαίνει τίποτα άλλο...

ELNEWS - HELLENIC PRIDE

Προς ΑΝΤ1: Τι ακριβώς είναι ο χάρτης του τούρκικου σίριαλ;

Δεν είναι μια και δυο οι φορές που έχουμε μιλήσει για την υποκουλτούρα των τούρκικων σίριαλ την οποία σερβίρουν στον κόσμο ακόμα και όσοι κάποτε κατηγορούσαν το «Καλημέρα Ζωή» και τη «Λάμψη»… Ας μοιραστούμε μαζί με τους φίλους μας αυτό που εντοπίσαμε στο «thestival.gr»

Όπως φαίνεται όμως από τη φωτογραφία, τα ερωτήματα που εγείρονται είναι σαφή όσον αφορά τις εικόνες και τα μηνύματα που περνούν μέσα στο μυαλό των αφελών Ελλήνων οπαδών τους…

"Βοήθα Παναγιά"! Το νέο δόγμα των Ενόπλων Δυνάμεων μετά από το κυκλώνα περικοπών που έρχονται

Η “μάχη των κωδικών” στο ΥΕΘΑ συνεχίζεται,αλλά μέχρι στιγμής άκρη δεν βγαίνει. Η “τρόϊκα” των υπουργών “χτενίζει” καθημερινά τους κωδικούς των αμυντικών δαπανών για να παρουσιάσει στη τρόϊκα που έρχεται τον Σεπτέμβριο,μία αξιόπιστη πρόταση ισοδύναμων μέτρων που θα κάνει δυνατή την αποφυγή νέων περικοπών για τους στρατιωτικούς. Μέχρι στιγμής η υπουργική “τρόϊκα” γνωρίζει την ήττα…

Δεν έχει βρεθεί λύση για να εξοικονομηθεί ούτε ένα ευρώ...

Πήγαν να υψώσουν την γαλανόλευκη στη Λαδόξερα αλλά βρήκαν το μπελά τους!

Σοβαρή καταγγελία του θρακιώτικου μπλογκ «e-evros»

Πήγαν να κάνουν κάτι αυτονόητο για πολλούς κι όμως βρήκαν το μπελά τους. Δύο Αλεξανδρουπολίτες προσέγγισαν με βάρκα την περιοχή της Λαδόξερας ανοιχτά της Σαμοθράκης με σκοπό να υψώσουν την Ελληνική Σημαία. Τελικά όμως δεν τα κατάφεραν, η σημαία δεν κυματίζει.

Ιδού οι «ρατσιστικές» επιθέσεις: Μεταξύ τους σφάζονται οι αλλοδαποί

4 Πακιστανοί εισέβαλαν μέσα στο σπίτι ομοεθνούς τους και τον έσπασαν στο ξύλο!

Όποτε γίνεται επίθεση σε σπίτι που μένει αλλοδαπός η… αντιρατσιστική χορωδία των καθεστωτικών ΜΜΕ, των κομμάτων και αποκομμάτων της αριστεράς και της… προόδου, ΜΚΟ, και λοιπών… δημοκρατικών δυνάμεων (στις οποίες τελευταία συμπεριλαμβάνεται ο κομψευόμενος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδιας, καθώς και κάποιοι «υψηλόβαθμοι» της ΕΛ.ΑΣ, κληρονομιά του Χρυσοχοΐδη…)

H Παναγία των αρχαίων Ελλήνων

Στρατηγός, προστάτις και παρθένος. Είναι η θεά Αθηνά ή η Παναγία; Προστάτις των γυναικών, των παιδιών και του τοκετού. Είναι η Άρτεμις Παιδοτρόφος και Λοχεία ή μήπως η Παναγία; Συνετή, κόσμια, καλόβουλη, μειλίχια και πολυεύσπλαχνη, που δοκίμασε αβάσταχτο πόνο και γνώρισε πολλά βάσανα. Είναι η θεά Ίσις ή πρόκειται για την Παναγία, μητέρα του Χριστού;

Εκεί, στο γύρισμα του ελληνικού κόσμου από τον πολυθεϊσμό στον χριστιανισμό...

Οι Ιταλοί βύθισαν την “Έλλη” στην Τήνο και το απέδωσαν σε… προβοκάτσια των Άγγλων !

Toυ Τάσου Κ. Κοντογιαννίδη
akontogiannidis@yahoo.gr
Την παραμονή της μεγάλης γιορτής της Μεγαλόχαρης στην Τήνο, τα πλήθη των πιστών συνέρεαν με τα βαπόρια απο τα διάφορα μέρη της Ελλάδος για να προσκυνήσουν την Παναγιά. Μέσα σ΄ αυτήν την λαοθάλασσα, τριγύριζαν και Ιταλοί πράκτορες για να συλλέξουν και να δώσουν πληροφορίες στον Ιταλό Γενικό Διοικητή Δωδεκανήσου Ντέ Βέκκι για την θέση των ελληνικών πολεμικών πλοίων και κυρίως για το καταδρομικό “Έλλη” που ήταν αγκυροβολημένο ανοικτά του λιμανιού.

Συρία-αντάρτες: T-62 από τη Λιβύη σε τουρκικό λιμάνι και FIM-92 Stinger…

Αποδείχθηκαν τελικά οι πληροφορίες που ήθελαν του Σύρους αντικαθεστωτικούς να έχουν πλέον στο οπλοστάσιό τους ακόμα και άρματα μάχης… Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι αντικαθεστωτικοί διαθέτουν πλέον 20 άρματα μάχης σοβιετικής κατασκευής, τύπου T-62 με τα οποία προσπαθούν να προστατεύσουν θύλακες που ελέγχουν.

Τα άρματα μάχης προέρχονται από το οπλοστάσιο της Λιβύης...

Κλιμακώνουν οι ΗΠΑ - Πάνε για ενιαία επιχείρηση σε Συρία & Ιράν ! - Τελικός στόχος: Καύκασος

"Ενιοποιείται", ίσως αναπόφευκτα πλέον, η κρίση στη Μ.Ανατολή από τις ΗΠΑ, οι οποίες είναι σαφές ότι εφεξής θα αντιμετωπίζουν Συρία και Ιράν ως μία ενιαία πρόκληση απέναντι στα συμφέροντά τους ή τουλάχιστον αυτά που θεωρούν συμφέροντα των ΗΠΑ οι ηγετικοί κύκλοι της Ουάσιγκτον. Κατ'αυτό τον τρόπο εμπλέκουν άμεσα στον συριακό εμφύλιο το Ιράν και αυτό μόνο αισιόδοξο δεν είναι για την ασφάλεια στην περιοχή.

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΕΣΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ...

Ένας 21χρονος, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη στο Ράγιο Φιλιατών Θεσπρωτίας, όπου μαζί με τρεις ομοεθνείς συνεργούς του μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένης και με τη χρήση βίας την ακινητοποίησαν, την έδεσαν με καλώδιο και της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Δεν ήταν, όμως η μοναδική περίπτωση αλλοδαπών που συνέλαβε η αστυνομία για κλοπές. Στην Πάργα Πρέβεζας, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, σερβικής καταγωγής, ηλικίας 46 και 43 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι λίγο νωρίτερα, στην παραλία του Βάλτου, είχαν αφαιρέσει από λουόμενη παραθερίστρια τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα.

Το Αζερμπαϊτζάν «κλειδί» στον Καύκασο και όχι μόνο

Η πρωτοκαθεδρία στην περιοχή και η ευθύνη απέναντι στον κόσμο

του Πρέσβη Rahman Mustafayev*

Στις 28 Μαΐου οι πολίτες του Αζερμπαϊτζάν γιορτάζουν την πιο σημαντική εθνική τους γιορτή, την Ημέρα της Δημοκρατίας. Την ημέρα αυτή το 1918 ανακηρύχθηκε η Λαοκρατική Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν – η πρώτη κοινοβουλευτική δημοκρατία στον μουσουλμανικό κόσμο.

Η ύφεση σκοτώνει και την εθνική ασφάλεια: Στο 50% η ισχύς των ΕΔ το 2018!

Η ελληνική οικονομία είναι πρακτικά αδύνατο να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης που κατατρώγει τα σωθικά της και ίσως όχι τυχαία: Η επίσημη και διακηρυγμένη πολιτική της Γερμανίας και προσωπικά της καγκελαρίου Μέρκελ είναι η πρόκληση ισχυρού υφεσιακού κλίματος προκειμένου να υπάρξει η λεγόμενη εσωτερική υποτίμηση. Και κατ'αυτό τον τρόπο να μειωθούν οι αξίες σε όλα τα επίπεδα στην χώρα: Τόσο σε παγίων αξιών και αγαθών όσο και υπηρεσιών. Για την ώρα η μείωση των αξιών είναι εξαιρετικά δυσανάλογη.

Ρωσία προς ΗΠΑ: Δε θα μας επιβάλλεται και νόμους!

Σε επίδειξη ενόχλησης απέναντι στην τακτική της Ουάσιγκτον προχώρησε η Μόσχα με αφορμή τις μονομερείς κυρώσεις τις οποίες επέβαλλαν οι Αμερικανοί στο Ιράν, οι οποίες όμως επηρεάζουν μονομερώς και τις εταιρίες από τρίτες χώρες που συναλλάσσονται με την Τεχεράνη.

Η Μόσχα προειδοποίησε την Ουάσιγκτον ότι εάν επιβληθούν νέες κυρώσεις σε βάρος ρωσικών εταιριών θα προκληθεί σοβαρή βλάβη στις διμερείς σχέσεις.

Επίθεση σε αεροδρόμιο του Χάκαρι από το ΡΚΚ!

Μετά την αιχμαλωσία του βουλευτή Χουσεΐν Αϊγκούν από την αυτονομιστική οργάνωση του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος-PKK, χθες, σήμερα ανακοινώθηκε ότι οι Κούρδοι μαχητές πραγματοποίησαν επίθεση σε αεροδρόμιο το οποίο είναι υπό κατασκευή στο Χακάρι, έκαψαν ένδεκα φορτηγά αυτοκίνητα, ένα μηχάνημα της επιχείρησης και απήγαγαν τους 16 εργαζόμενους του υπό διαμόρφωση αεροδρομίου.

Πολύ σωστά διαβάσατε είναι το Χάκαρι η γνωστή περιοχή που τελούσε υπό κατάληψη από το ΡΚΚ...

Σχέδιο γενικευμένης αναταραχής στο κέντρο των Αθηνών ενόψει του Ραμαζανιού!

Δήλωση του Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στο δελτίο ειδήσεων της 13/08/2012: «Είμαστε ένα βήμα πριν από ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις μεταναστών και Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας»! Προφήτης, κινδυνολόγος ή μήπως μαρτυριάρης;

Όπως παρατηρούμε, τις τελευταίες ημέρες έχει στηθεί στα ελληνόφωνα ΜΜΕ μια φάμπρικα συνεχών κατασκευασμένων «ειδήσεων»...

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Πάμε για νέο εθνικό ακρωτηριασμό: Νέες περικοπές 2,65 δισ. ευρώ στην άμυνα!

Συστημική καταστροφή του αμυντικού ιστού της χώρας προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης υπό την πίεση της τρόϊκας να περικόψει συνολικά επιπλέον 2,65 δισ. ευρώ από το αμυντικό προϋπολογισμό με έμφαση στις λειτουργικές δαπάνες και τα μισθολόγια. Εκεί μας έχει οδηγήσει ο περίφημος "εξορθολογισμός" των αμυντικών δαπανών, που βέβαια δεν ήταν τίποτα περισσότερο από προκρούστεια τακτική ευνουχισμού του συστήματος ασφαλείας της χώρας για να επιτευχθουν ανενόχλητοι οι - πάσης φύσεως - στόχοι των ξένων δυνάμεων στην περιοχή.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ...

ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ...

Λάβρος κατά της συγχώνευσης της Αγροτικής με την τράπεζα Πειραιώς εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, από την πρώτη ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνία. Λέτε να έχει σχέση το γεγονός ότι η σύζυγός του είναι εργαζόμενη στην ΑΤΕ; Και μάλιστα, όπως βλέπουμε, είναι και μέλος του ΔΣ του ΤΥΠΑΤΕ (Ταμείο Υγείας Προσωπικού Αγροτικής Τράπεζας).

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την ομολογία του 21χρονου Πακιστανού-τέρας

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες "ξερνάει" ο 21χρονος Πακιστανός που ομολόγησε ότι επιτέθηκε να βιάσει τη 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο και όταν αυτή αντιστάθηκε προσπάθησε να την δολοφονήσει κτυπώντας το κεφάλι της στα βράχια. Ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήρθε και ζούσε παράνομα στην Ελλάδα, μετά και την ταυτοποίηση και του δεύτερου δείγματος DNA άλλαξε τακτική και δέχτηκε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που τραυμάτισε σοβαρά τη μαθήτρια στα βράχια της Χρυσής Ακτής, αλλά, όπως είπε, σκοπός του ήταν να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο και όχι να τη βιάσει.

Ο πόλεμος για το πετρέλαιο - Ιδού ο «μαύρος χρυσός» της Ελλάδας

Η ικανοποίηση τουλάχιστον του 20% των ενεργειακών αναγκών της χώρας μέχρι το 2020 από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αποτελεί όχι μόνο δέσμευση που απορρέει από την ισχύουσα ευρωπαϊκή ενεργειακή πολιτική, μα και κύρια αναπτυξιακή επιλογή της σημερινής κυβερνήσεως. Λάθος στόχος, λάθος πορεία. Η σωστή τοποθέτηση, ο εθνικός στόχος, το εθνικό όραμα, που επιτέλους πρέπει να γίνει πράξη, δεν αποτελεί απλά το επίτευγμα του 20% των ενεργειακών αναγκών της χώρας να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά πρώτα και κύρια να καταστεί ενεργειακά ανεξάρτητη η χώρα.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Σφοδροί βομβαρδισμοί στο Χαλέπι - Ενισχύθηκαν οι αντάρτες με 2 Ταξιαρχίες Τουρκμένων

Μεγάλες δυνάμεις συγκεντρώνει η συριακή κυβέρνηση στο Χαλέπι για την τελική επίθεση στις συνοικίες που ελέγχονται από τους αντάρτες, ενώ Αεροπορία και πυροβολικό βομβάρδισαν σήμερα πολλές περιοχές που κατέχουν οι αντάρτες στο Χαλέπι, κυρίως τις συνοικίες Σάαρ και Σαχούρ ανατολικά και Σαλαχεντίν δυτικά, όπου μαίνονταν οι μάχες.

Στο μεταξύ είχαμε και την πρώτη διάσπαση των εξεγερμένων, όπου πο πλέον φανατικοί των ισλαμιστών οι "Ελεύθεροι Μουσουλμάνοι"...

Ο ΚΑΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ... ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΝ.

Τέλος η δωρεάν υγεία

Νυστέρι δύο δισ. ευρώ μπαίνει στην υγεία με την καθιέρωση του πορτογαλικού μοντέλου: ο ασφαλισμένος θα επιβαρύνεται για ποσοστό του κόστους φαρμάκων και νοσηλείων, ανάλογα με την εισοδηματική του κατάσταση. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα ", παράλληλα, μελετάται και η καθιέρωση πλαφόν οικογενειακού εισοδήματος 30.000 ευρώ, πάνω από το οποίο θα κόβονται τα προνοιακά επιδόματα.

Τα έργα της 4η Αυγούστου και του Ιωάννη Μεταξά για την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ...

Η περίοδος 1936-1940, υπήρξε μία από τις λίγες περιόδους, της νεότερης ελληνικής ιστορίας, πραγματικής εθνικής ανεξαρτησίας, όπου τα συμφέροντα των Μεγάλων Δυνάμεων είχαν πάψει να καθοδηγούν τη πορεία της χώρας μας και το κράτος ενδιαφερόταν για τον Ελληνα. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε μερικά από τα επιτεύγματα της περιόδου αυτής που μόνο ο Ι. Μεταξάς και ο τρόπος διακυβερνήσεως του μπορούσε να επιφέρει.

Σαουδική Αραβία: Νεκρός αστυνομικός από επίθεση ενόπλων -για "νέα τρομοκρατία" μιλούν οι αρχές...

ΟΙ ΣΙΙΤΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ...

«Αργά την Παρασκευή μια περίπολος ασφαλείας δέχθηκε πυρά από τέσσερις άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες», μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας SPA επικαλούμενο τις δηλώσεις του εκπροσώπου του σαουδαραβικού υπουργείου Εσωτερικών Μάνσουρ αλ Τούρκι. Από την επίθεση σκοτώθηκε ένας αστυνομικός και τραυματίστηκε ακόμη ένας. Στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή πυρών με αποτέλεσμα ένας από τους ενόπλους να χάσει τη ζωή του, σημείωσε ο Τούρκι.

Οι πολυπολιτισμικοί μαρξιστικοί Olympic Games του Λονδίνου.

Δεν θέλω να ακούγομαι σαν κάποιος γκρινιάρης, αλλά μόνο εγώ είδα την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου σαν μια ξεκάθαρη μαρξιστική, παιδαριώδη, ρατσιστική και βαθιά ντροπιαστική εκπροσώπηση της Μεγάλης Βρετανίας; Για όλους αυτούς τους κομπασμούς περί «μη αποκλεισμού» και «διαφορετικότητας», ένιωσα εντελώς ξένος και αποκλεισμένος ως μη-φιλελεύθερος, μη-αριστερός, γηγενής Βρετανός.

Πάντως, δεν είμαι εντελώς μόνος. Το ογδόντα πέντε τοις εκατό του βρετανικού πληθυσμού θεωρεί ότι ήταν υπέροχη η τελετή...

Θα έπεφταν τα τουρκικά F-16 σαν τις πάπιες, αν επιχειρούσαν στη Συρία Εθνική άμυνα και «τουρκική απειλή»

Του Σάββα Καλεντερίδη

Όπως θυμόμαστε όλοι μας, στις 22 Ιουνίου ένα τουρκικό φωτογραφικό αεροσκάφος τύπου Φάντομ (RF-4E), καταρρίφθηκε -με άγνωστο μέχρι σήμερα τρόπο- στα χωρικά ύδατα της Συρίας. Να σημειωθεί ότι το τουρκικό αεροσκάφος ήταν χωρίς όπλα και καταρρίφθηκε χωρίς καμία προειδοποίηση από τη συριακή αεράμυνα.
Εντύπωση προκάλεσε σε όσους παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα...

Η τρόϊκα "κόβει" τα Abrams!!!

Γιατί καθυστερεί η υπόθεση των αρμάτων μάχης Abrams.Γιατί η τρόϊκα δεν θα εγκρίνει το κόστος μεταφοράς τους ,που φθάνει τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ!

Αυτή και μόνο αυτή είναι η αλήθεια η οποία βέβαια αποδεικνύει ότι το μέτρο έχει χαθεί προ πολλού και από τη τρόϊκα ,αλλά και από τις κυβερνήσεις των τελευταίων μηνών στην Ελλάδα! Γιατί η υπόθεση ξεκινά από την κυβέρνηση Παπαδήμου και συνεχίζεται και σήμερα.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...«Η Χρυσή Αυγή στέκεται με αποφασιστικότητα στο πλευρό των κατοίκων»


Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο Αιτωλικό μεταξύ Ρομά και κατοίκων της περιοχής και τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

«Τα χθεσινά ολονύχτια επεισόδια στο Αιτωλικό κι ο τραυματισμός τριών κατοίκων από πυροβολισμούς των Ρομά, απέδειξαν πως η ελλιπής αστυνόμευση...

ΙΡΑΝ - ΙΣΡΑΗΛ: Πλησιάζει η «ώρα μηδέν»; - Πρίεργες δηλώσεις πρώην διοικητή Mossad

«Εάν ήμουν Ιρανός θα ανησυχούσα πολύ για τις επόμενες 12 εβδομάδες, καθώς οι ισραηλινές απειλές μου φαίνονται σοβαρές και αξιόπιστες». Με αυτά είναι τα λόγια ο Εφρέμ Χαλεβί, πρώην διοικητής της Mossad επιβεβαιωσε εμμέσως πλην σαφώς την θεση του θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενεΐ, ότι "Μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε πόλεμο.
Πάντως ο ίδιος ο Χαλεβί έχει αναφέρει ότι ενδεχόμενο στρατιωτικό πλήγμα του Ισραήλ ή των ΗΠΑ στο Ιράν, θα επηρεάσει την ευρύτερη περιοχή για τα εποόμενα 100 χρόνια…

Βίντεο σοκ: Νεαρός πυροβολεί κατά πολιτών στο Αιτωλικό!!!

Δείτε την εικόνα που κατέγραψε το agriniopress, την ώρα που νεαρός ρομά από μπαλκόνι οικίας στο Αιτωλικό, πυροβολεί κατά πολιτών και αστυνομικών στο Αιτωλικό, την ώρα των σοβαρών επεισοδίων , κοντά στα μεσάνυχτα

Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Tα μεσάνυχτα περίπου, στο σημείο του μπλόκου των ρομά, στον δρόμο Αιτωλικό – Αστακός, φτάνουν δυνάμεις της ΟΠΚΕ και από πίσω ακολουθούν περίπου 50 άτομα, που βρίζουν και χειρονομούν κατά των ρομά.

ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ...

Σήμερα το πρωί προσήχθη στην Ασφάλεια Αττικής νεαρός αλλοδαπός & εξετάζεται ως ύποπτος για την σοβαρή κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο.

Αστυνομικοί της δίωξης ανθρωποκτονιών εντόπισαν και προσήγαγαν στην Ασφάλεια νεαρό Πακιστανό ο οποίος ανεζητείτο από την Αστυνομία στην Πάρο ως ύποπτος για την επίθεση εναντίον της 15χρονης στις 22 Ιουλίου στις 7 το βράδυ.

Ο Πακιστανός έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια Αττικής όπου και εξετάζεται ενώ έχει ληφθεί δείγμα DNA προκειμένου να συγκριθεί με το αντίστοιχο δείγμα που βρέθηκε στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης.

ΤΩΡΑ: Μεγάλη επιχείρηση "Σκούπα" στο κέντρο της Αθήνας και τον Έβρο

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση "Σκούπα" ισχυρών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. στο Κέντρο της Αθήνας καθώς και στον Έβρο με σκοπό τον εντοπισμό και προσαγωγή λαθρομεταναστών και όχι μόνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες , στις επιχειρήσεις συμμετέχουν ακόμη και αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα κάνουν εφόδους σε σπίτια.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΜΥΡΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ...!!!

Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ...

Νεαρός Πακιστανός, ο οποίος εργαζόταν σε ταβέρνα στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της άγριας επίθεσης με θύμα τη 15χρονη Μυρτώ.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να είναι σίγουροι ότι ο 21χρονος Πακιστανός ο οποίος εγκατέλειψε το νησί λίγες ώρες μετά την πράξη του, είναι ο μανιακός άνδρας που αναζητούν.

Ο Ιωάννης Μεταξάς μιλά για την δημοκρατία και τον καπιταλισμό το 1940, λες και ήταν σήμερα...

«Αυτή λοιπόν η Δημοκρατία -η Democracy- είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα. Είναι το όργανο με το οποίο κατορθώνει ο Καπιταλισμός να παριστάνει τη θέλησή του ως τη λαϊκή θέληση. Αυτό το είδος της Δημοκρατίας χρειάζεται εκλογές καθολικής μυστικής ψηφοφορίας, άρα οργανωμένα κόμματα, και συνεπώς μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται για τον ίδιο λόγο εφημερίδες, άρα μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται εκλογική οργάνωση κάθε φορά και εκλογικούς αγώνες, άρα χρήματα.

Εκκίνηση προγράμματος στρατηγικού βομβαρδιστικού UAS από την Ρωσία !

Μετά την έναρξη του προγράμματος ανάπτυξης του νέου ρωσικού στρατηγικού βομβαρδιστικού ένα πρόγραμμα και τα πρώτα σχέδια του οποίου παρουσιάζονται σε άρθρο που δημοσιεύεται στο επόμενο τεύχος της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, η ρωσική αεροδιαστημική βιομηχανία πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός νέου στρατηγικού βομβαρδιστικού UAS.

Σύμφωνα με τον διοικητή των στρατηγικών βομβαρδιστικών πτέραρχος Anatoly Zhikharev το νέο UAS θα ενταχτεί στην δύναμη της ρωσικής Αεροπορίας την περίοδο 2040-250.

ΟΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΘΑΜΑΤΟΥΡΓΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα μυστήριο καλύπτει το θέμα του τί ήταν τα περίφημα ιερά όπλα πού υπήρχαν μέσα στο άδυτο του ναού του Απόλλωνος, και τα οποία με θαυμαστό τρόπο βρέθηκαν μπροστά από τον ναό όταν έφθαναν στο τέμενος του θεού οι βάρβαροι Πέρσες για να το συλήσουν. Μια ιδέα για το τί μπορεί να ήταν κάποιο από τα ιερά αυτά όπλα μας δίνει ό θρύλος του Άβαντος, πού αναφέρεται στην θαυματουργή ασπίδα του «Άβαντεία ασπίς» οι περιπέτειες της οποίας έχουν ως έξης...

Ανίκανος ο τουρκικός Στρατός να ανακαταλάβει το Şemdinl - Μετράνε δεκάδες νεκρούς

Μαίνονται οι μάχες στο Şemdinl την πόλη ππου έχει καταλάβει το ΡΚΚ κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα στην επαρχία Hakkari και μέχρι στιγμής έχουν αποτύχει όλες οι προσπάθειες του τουρκικού Στρατού να ανακαταλάβει την πόλη.

Οι Κούρδοι μαχητές δείχνουν ικανοί ότι μπορούν να την κρατήσουν μέχρι αυτοί να επιλέξουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να απαγκιστρωθούν. 'Ολες οι προσπάθειες του τουρκικού Στρατού έχουν αποτύχει, κυρίως γιατί οι ενισχύσεις πέφτουν σε διαδοχικές ενέδρες του PKK στις κύριες οδούς προς την πόλη.

ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...Ονόματα Οθωμανών σουλτάνων σε μονάδες Σύρων ανταρτών!

Είναι να μην κρατάει μετά μπαστούνι ο Ομπάμα; Δεν έχουν τον… Αλλάχ τους πλέον οι νεοθωμανοί της Άγκυρας αφού με τον πιο απροσχημάτιστο τρόπο δίνουν Οθωμανικά ονόματα σε μονάδες των αντικαθεστωτικών στη Συρία! Οι Τουρκμένοι της Συρίας οι οποίοι έχουν συνταχθεί με τους αντικαθεστωτικούς και πολεμάνε εναντίων των δυνάμεων του Μπασάρ Αλ-Άσαντ φέρονται να έχουν σχηματίσει αυτόνομες μονάδες τι οποίες όχι μόνο τις έχουν ρίξει στη μάχη αλλά και τις έχουν ονοματίσει με τα ονόματα δύο γνωστών και μη εξαιρετέων σουλτάνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Άμυνα νήσων και Αιγαίο - Ανάγκη για νέες τακτικές...

Κάθε φορά που προκύπτει κάποια κρίση στο νησιωτικό χώρο του Αιγαίου, ενεργοποιούνται οι σχεδιαστές άμυνας, αναζητώντας τρόπους αντιμετώπισής της. Ο προβληματισμός ξεκίνησε τη δεκαετία του ΄70 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είναι όμως αλήθεια ότι τα ερωτήματα που έχουν έτοιμες απαντήσεις δεν ωφελούν και οδηγούν σε στερεότυπες λύσεις. Δυστυχώς για τα ελληνικά δεδομένα, οι λύσεις στηρίχτηκαν σε έτοιμες συνταγές, που εφαρμόζονταν σε ηπειρωτικούς χώρους, χωρίς να ληφθεί σοβαρά υπόψη η ιδιομορφία του ελληνικού νησιωτικού χώρου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...