Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΝΕΑ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ



   Τα καθεστώτα πάντα προσπαθούσαν να βρουν τρόπους ώστε να υποβαθμίσουν,να κατηγορήσουν ή να αλλοιώσουν την έννοια του έθνους και της φυλής. Έτσι και στην πατρίδα μας,οι καθεστωτικοί βλέποντας την αλματώδη άνοδο της ιδέας του εθνικισμού στην μάζα και την αφύπνιση της συνειδήσεως του λάου,θέλουν με κάθε τρόπο να συντρίψουν κάθε έναν από εμάς που ασπάζεται και μάχεται για την ιδέα αυτή. Δοκίμασαν να αποκλείσουν τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της ιδέας μας από την τηλεόραση για να μην γίνουν γνωστές οι θέσεις τους. 

   Απέτυχαν,διότι ο κόσμος έστρεψε την πλάτη του στα μέσα μαζικής εξαπάτησης και ενημερώθηκε από το διαδίκτυο,όπου η πλήρης  ιδεολογική μας κυριαρχία έφερε την νίκη. Δοκίμασαν να μας προβάλουν αργότερα,προσπαθώντας να μας ταπεινώσουν,νομίζοντας ότι έχουν να κάνουν με κοινούς τραμπούκους. Απέτυχαν και πάλι,και όχι μόνο πήραν αποστομωτικές απαντήσεις αλλά έκαναν την κοινή γνώμη να στραφεί πιο πολύ προς εμάς. Μας είπαν φασίστες, ναζί, παρακρατικούς,κάθε προπαγανδιστικό όπλο τους στράφηκε εναντίον του ,μέχρι και νέο πολίτικο μόρφωμα αναβίωση παλιών βρικολάκων δοκίμασαν να φέρουν στο προσκήνιο ,αλλά όλοι του πατάχτηκαν από τα συντονισμένα πυρά μας. 

Ένα νέο όπλο λοιπόν ανέσυραν όλοι αυτοί από το σεντούκι του, την πατριδοκαπηλία. Δεξιοί και αριστεροί  ίδιοι είναι στο φαί ,λέει σοφά ένας συναγωνιστής και έχει απόλυτο δίκιο.

   Οι λεγόμενοι «δεξιοί» ενισχυμένοι από διαφόρους "ζορο", "κουρασμενους", νεοκοπους "κολοτουμπες" της αστικης δεξιας, «τσεκουράτους», « μπουμπούκους» πρώην μνημονιακούς πατριδεμπόρους και νυν !!!εθνικοφιλελεύθερους!!! άρχισαν ,βλέποντας το τέλος τους να πλησιάζει ,να ξεστομίζουν πατριωτικές κορώνες ,να οριοθετούν υφαλοκρηπίδα και να μιλούν με «σκληρά» λόγια στους ευρωπαίους αφέντες τους. Αυτοί που στηρίζουν το μνημόνιο και με ημίμετρα και επιχειρήσεις σκούπα ,για τα μάτια του κόσμου ,προσπαθούν να καλύψουν το επικοισμό της χώρας μας. 

  Μιλούν για την Ελλάδα και τους Έλληνες ,ενώ αυτοί τους εξοντώνουν μέσω του μνημονίου. Θα  φέρουν ,λένε, την ανάπτυξη μετά την κρίση ,ανάπτυξη όμως όσο η πατρίδα μας είναι εντός του ευρώ και χωρίς πρωτογενή τομέα και βαριά βιομηχανία ,δεν μπορεί να έρθει. Θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για μας. Για ποιο μέλλον μιλούν, όσο είμαστε δέσμιοι της Ε.Ε το μέλλον της φυλής και του έθνους μας είναι ζοφερό και μακάβριο. Επικαλούνται το σύνταγμα και τους νόμους, όταν οι ίδιοι αναγνωρίζουν τα έγγραφα τον λαθροεισβολέων που πρόεκυψαν από τον ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ,συμφώνα με το ΣΤΕ, νόμο Ραγκούση. 

Είναι επίγονοι αυτών που όπως είχε γράψει ο Αμερικανός τοποτηρητής Πωλ Πόρτερ:

«'Η κλίκα αυτή είναι αποφασισμένη νά υπερασπίσει μέ κάθε μέσο τά
οικονομικά της συμφέροντα και δέν ενδιαφέρεται καθόλου γιά τό τί
μπορεί νά στοιχίσει αυτό στήν οικονομία τής χώρας. Τά μέλη αυτής
τής κλίκας επιθυμούν νά διατηρήσουν άθικτο τό φορολογικό σύστημα
πού τούς ευνοεί, μέ αληθινά σκανδαλώδη τρόπο. Αντιτίθενται στόν έλεγχο
συναλλάγματος, γιατί αυτό θά τους εμποδίσει νά εξάγουν τά κέρδη τους
στίς τράπεζες του Καϊρου και τής Αργεντινής. Δέν διανοήθηκαν ποτέ νά
επενδύσουν τά κέρδη τους στήν δική τους χώρα γιά νά βοηθήσουν στήν
αναστήλωση τής εθνικής οικονομίας»

Εχει μείνει στά χρονικά βέβαια η φάπα που έριξε στόν εθνικόφρονα Στέφανο Στεφανόπουλο. Είχε πάει που λέτε ο «εθνοπατέρας»νά του ζητήσει κάτι και ο αμερικάνος τόν πλάκωσε στίς φάπες. Και τί έκανε αυτός ο «υπερήφανος ελλην;»...Εστειλε στήν κυρία Πόρτερ έναπανάκριβο κόσμημα!!!

   Γι’αυτούς και για τον «εθνάρχη»Κωνσταντίνο Καραμανλή ,η Κύπρος κείται μακράν. Όταν όμως υπέγραφε τις προδοτικές συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου και έβαλε ταφόπλακα στην Ένωση με την Ελλάδα, τότε ήταν κοντά η Κύπρος; Ο άλλος μεγάλος «δεξιός» Ευάγγελος Αβέρωφ το 1988 ,κατά την διάρκεια της επιτροπής για τα γεγονότα της  Κύπρου ,ανέλαβε να μας εξηγήσει πόσο ανίκανη ήταν η Ελλάδα το καλοκαίρι του 1974 να πολεμήσει την Τουρκία και επομένως είχε δίκαιο ο Καραμανλής ο Α΄, όταν είπε «η Κύπρος κείται μακράν». Ο Αβέρωφ τότε ήταν Υπουργός Εθνικής Αμύνης και επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. μας είπε λοιπόν ανάμεσα σε άλλα : «...Η Χούντα έστειλε αεροπλάνα και από κακή  συνεννόηση το ένα κατερρίφθη από την Εθνοφρουρά και σκοτώθηκαν τόσα παιδιά!»

   Ομολογεί λοιπόν ότι η Χούντα πολέμησε για την Κύπρο και έστειλε αεροπλάνα, ενώ επί δημοκρατίας δεν ρίξανε ούτε μια ντουφεκιά. Εντάξει, το καταλαβαίνω, να υπερασπιστεί τα ελληνικά νησιά. Αλλά η Κύπρος τι είναι; Δεν είναι Ελλάδα; Που ανήκει; Στη Χιλή; Στην Ονδούρα ή στον Παναμά;
   Βεβαίως, δε πρέπει να ξεχνάμε και τα γνωστά μας πλοία «λίμπερτυ» και το σχέδιο Μάρσαλ. Με το Σχέδιο Μάρσαλ το 1947 ,και για μια 5ετία, δόθηκαν σημαντικά κεφάλαια στην Ελλάδα για να ανασυγκροτηθεί. Όχι μόνο στην Ελλάδα ,αλλά και σε χώρες που ενδιέφεραν τις ΗΠΑ, οι οποίες πέτυχαν τη σημαντικότερη νίκη της στην οικονομική διπλωματία. Κατάφεραν με το Σχέδιο Οικονομικής Βοήθειας, όπως το ονόμασαν, να δημιουργήσουν το δικό τους τόξο επιρροής ενάντια στο “Σιδηρούν  Παραπέτασμα” Φυσικά, την οικονομική αυτή υποτέλεια πλήρωσε για πολλές δεκαετίες η Ελλάδα ,η οποία ήταν το προτεκτοράτο των Αμερικανών στην ευαίσθητη περιοχή της   Μεσογείου.  

  Ο δεύτερος τρόπος βοήθειας ήταν τα περίφημα… «Λίμπερτι».Πρόκειται για τα 100 αμερικανικά πλοία που δόθηκαν στη χώρα μας, σε μια προσπάθεια να ανασυγκροτήσει τη ναυτιλία της. Τότε τα πλοία δόθηκαν σε Έλληνες εφοπλιστές, χωρίς να πληρώσουν δραχμή, με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, ή καλύτερα των ελληνικών κυβερνήσεων. Το 1946 κατέφτασαν τα «Λίμπερτι» και λίγο μετά οι εφοπλιστές αγόρασαν άλλα 300 με δικά τους χρήματα. Εκείνη την εποχή μπήκαν οι βάσεις για την ελληνική ναυτιλία  που κυριαρχεί ακόμη στις θάλασσες. Όμως, η εποχή εκείνη έμεινε στην ιστορία διότι κάποιοι εφοπλιστές έγιναν μεγιστάνες και από σαπιοκάραβα και βάρκες απέκτησαν  πλοία χωρίς να βάλουν ούτε μια δραχμή από την τσέπη τους. Σταύρος Νιάρχος, Αριστοτέλης Ωνάσης, Κουλουκουντής, οι Γουλανδρήδες, ο Καρράς, οι Χανδρήδες ήταν οι πρώτοι που εκμεταλλεύτηκαν το θείο δώρο του θείου Σάμ. Ακολούθησαν μεταπολεμικά άλλες γνωστές εφοπλιστικές οικογένειες όπως οι αδελφοί Εμπειρίκου, Λιβανού, Λαιμού, ο Αλαφούζος, οι Αγγελόπουλοι, ο Τσάκος, κ.λπ. πολύ αργότερα.
Έτσι, τα «πλοία της Ελευθερίας» δημιούργησαν από το μηδέν τα εφοπλιστικά τζάκια της χώρας, σε μια εποχή που το τονίζουμε, η οικονομική καταστροφή ήταν  εμφανέστατη. Έτσι λοιπόν επιβίωσαν και επιβιώνουν και σήμερα οι υπέρμαχοι της «πατριωτικής δεξιάς» μέσα από εφοπλιστικά τζάκια και μίζες.


   Από την άλλη, το φαινόμενο που στις μέρες μας και με τον αντίθετο τρόπο ,είναι η εμφάνιση γκρουπ πρώην κομμουνιστών - αριστερών που δηλώνουν πατριώτες μπρος στην επέλαση των ορδών των λαθρομεταναστών. Φωνάζουν ,κραυγάζουν, ζητούν δουλειά για τους Έλληνες να μην αντικατασταθούμε από ξένους εργάτες ,αλλά στο βασικότερο θέμα ,το φυλετικό, διαχωρίζουν την θέση από το κοινωνικό ζήτημα λες και η επιβίωση του έθνους μας δεν είναι άρρηκτα δεμένη με την ομαλή κοινωνική ζωή  και με την εργασία όλων των Ελλήνων. Ξεχνούν ότι οι πνευματικοί τους πατέρες ,όχι μόνο ήταν ενάντια στους Έλληνες αλλά και υπέρμαχοι συνεργάτες των Τούρκων :

«Ο ευρωπαϊκός πόλεμος αρχίζει να μας απειλεί σοβαρά. Αυτά τα άθλια συντρίμμια πρώην εθνών, Σέρβοι, Βούλγαροι, Έλληνες και ο υπόλοιπος λαοσυρφετός, που εμπνέει ενθουσιασμό στον φιλελεύθερο Φιλισταίο, για να ωφελούνται οι Ρώσοι, δεν χαρίζουν ο ένας στον άλλον ούτε τον αέρα που αναπνέουν και θέλουν σώνει και καλά να  κόψουν τους λαίμαργους λαιμούς τους. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο [δηλαδή να... κόψουν το λαιμό τους!!!] … αν κάθε μια από αυτές τις νανοφυλές δεν αποφάσιζε για ειρήνη ή για πόλεμο στην Ευρώπη»

Να μας ζήσεις πατέρα των λαών, μεγάλε Έγκελς!!! 

  Από κοντά βεβαία και οι  σπαρτακιστές του Πουλιόπουλου. Ο Παντελής Πουλιόπουλος ήταν ο πρώτος ΓΓ του ΚΚΕ ,μετά την μετονομασία του από ΣΕΚΕ, δημιουργός των πεμπτοφαγγαλλιτών του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και καταδικασμένος στο μικρασιατικό μέτωπο για έσχατη προδοσία. Αργότερα το 1934 ο Παντελής Πουλιόπουλος και ο Μιχάλης «Πάμπλο» Ράπτης σχημάτισαν την Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (ΟΚΔΕ) και ανέπτυξαν δεσμούς με αντιπολιτευόμενες  τροτσκιστικές ομάδες του εξωτερικού. Πήγαν λοιπόν αυτοί όταν έπεσε η Σμύρνη στον Νουρεντίν πασά: 
«Είμαστε Έλληνες κομμουνιστές» του είπαν. «Πολεμούμε τον ιμπεριαλισμό''»...Ο Νουρεντίν πασάς ,σαν πρακτικός άνθρωπος, τους υπενθύμισε με έναν τραγικό τρόπο τι σημαίνει να είσαι εθνοπροδότης. Τους έστειλε -μαζί με  άλλους Έλληνες- στα Αμελέ Ταμπουρού. Αργότερα ο Ριζοσπάστης (12/7/1935)χαίροταν για την ''αστικοτσιφλικάδικη ήττα'' στην Μ.Ασία.

Οι ίδιοι που στην 5η ολομέλεια του ΚΚΕ δήλωναν: 

«Στη Βόρεια Ελλάδα – έλεγε η σχετική παράγραφος – ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα έδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την  αποχτήσει»...

   Είναι λοιπόν οι σύγχρονοι επίγονοι τους που σήμερα δηλώνουν υπέρμαχοι της πατρίδας. Καιροσκόποι που λίγα χρόνια πριν πραγματοποιούσαν αντισυγκεντρώσεις σε κάθε εθνικιστική συγκέντρωση οπαδοί του διεθνισμού της άλλης όψεως του νομίσματος της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων . Είναι λοιπόν τόσο μεγάλο το μένος τους ,που έφτασαν σε μέγιστα σημεία προδοσίας. Το επίσημον ΚΚΕ ,καταδίδει στους Άγγλους ότι ο αρχηγός της ΕΟΚΑ, ο Διγενής, είναι ο Στρατηγός Γρίβας (από το ραδιοσταθμό «Φωνή της αλήθειας» στις 26-4-1955). Επί πλέον ο ραδιοσταθμός του ΚΚΕ την 26ην Απριλίου 1955 χαρακτηρίζει τον αγώνα της ΕΟΚΑ επί λέξει: «τυχοδιωκτισμό με πασχαλιάτικα βαρελότα»! 

Αυτοί λοιπόν έρχονται σήμερα και από τις δυο πλευρές προσπαθώντας να διεμβολίσουν την ιδέα του εθνικισμού και την έννοια της φυλετικής μας συνεχείας υπηρετώντας και πάλι πιστά τους νεοταξίτες εντολείς τους.

ΕΤΣΙ ..ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
..ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..
..ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΧΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ!!..

..Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ..
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ,
ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ..

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...