Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


"Η καλύτερη δημοκρατία είναι εκείνη, όπου στους κακούς δεν επιτρέπεται να παίρνουν την εξουσία και στους καλούς δεν επιτρέπεται ν’ αρνούνται τη διακυβέρνηση του τόπου τους."

Η παραπάνω ρήση του Πιττακού του Μυτιληναίου ίσως είναι το κλειδί γι’αυτό που ζούμε εδώ και πολύ καιρό. Δεκαετίες τώρα το σύνολο των κυβερνήσεων που βρέθηκαν στην κεφαλή  αυτού του τόπου αποτελούνταν από φαύλους , καιροσκόπους , αγύρτες και σφετεριστές του δημοσίου χρήματος...
Βλέπουμε μπροστά μας να ξετυλίγονται τα κουβάρια των εξοπλισμών , του ταμιευτήριου και των CDS. Είναι δε σκανδαλωδώς  χαρακτηριστική η ευκολία με την οποία αποδίδεται το δίκαιο σε αυτές τις περιπτώσεις , με την καταβολή μιας  απλής  αποζημίωσης και την παρουσία τους ανά δεκαπενθήμερο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους , ξέροντας ότι όλοι οι εν λόγω εμπλεκόμενοι βαρύνονται με κακουργήματα. 

  Από την άλλη βλέπουμε το τραγελαφικό σίριαλ που εξελίσσεται τόσες μέρες με την υπόθεση του «αρχιτρομοκράτη» Χριστόδουλου Ξηρού. Με εμφάνιση που παρέπεμπε σε γνωστό παιδικό παιχνίδι και με εμφανή την δυσκολία του να διαβάσει αυτό που έγραφε το auto-q απέναντι του ψέλλισε το «ποίημα» που του είχαν πει και που ήταν τόσο άψυχο και στημένο που δε θα μπορούσε να παρακινήσει κάποιον όχι για να επαναστατήσει ,όπως αναφέρει ,αλλά ούτε για να αλλάξει πλευρό στον καναπέ του.  Μιλούσε έχοντας πίσω του τις φωτογραφίες τεσσάρων σημαντικών μορφών και που προφανώς άτυχα θέλησε να ταυτιστεί με αυτές. Φυσικά αυτό προκαλεί γέλιο και μόνο στην σκέψη . Πως μπορεί ένα πιόνι της CIA ,όπως τον αποκάλεσε ο «σύντροφος» του Αλέξανδρος Γιωτόπουλος,  να έχει οποιαδήποτε επαφή με αυτές τις επαναστατικές και μαχητικές μορφές;

   Ο Τσε Γκεβάρα , ναι αυτός που έλεγε «Πατρίδα ή Θάνατος» και τίμησε τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α , πέθανε μαχόμενος στην ζούγκλα της Βολιβίας. Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ηγετική μορφή της Εθνεγερσίας πότισε με το αίμα του το δέντρο της ελευθερίας της πατρίδας. Ο γέρος του Μωρία ο αρχιστράτηγος του Αγώνα πολέμησε με κάθε μέσο για την τελική νίκη και απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό. Για το τέλος αφήσαμε τον "μιζέρια" ή Θανάση Κλάρα ή Άρη Βελουχιώτη .Ο αρχικαπετάνιος του ΕΛΑΣ  ήταν αυτός που μίλησε για την αθάνατη ελληνική φυλή στον λόγο του στην Λαμία . Φυσικά και είναι ένας ιδεολογικός μας εχθρός αλλά δε παύει να ήταν ένας αντάρτης που πέθανε με το όπλο στο χέρι προδομένος από το κόμμα του επειδή δεν υπηρέτησε της εντολές των ξένων. Οπότε οποιαδήποτε προσπάθεια συσχετισμού του εν λόγω χώρου με αυτά τα πρόσωπα απέχει χιλιόμετρα.
  
   Μέσα λοιπόν από όλο αυτό τον οχετό δηλώσεων , βίντεο, δελτίων ειδήσεων και γεγονότων η κυβέρνηση προσπαθεί να  επιβιώσει και να ισχυροποιήσει  την θέση της  φυσικά εφαρμόζοντας ακόμα πιο σκληρά αστυνομό – τρομοκρατικά μέτρα με πρόσχημα την απόδραση και επανεργοποίηση της εγχώριας τρομοκρατίας, που αυτοί αδειοδοτούσαν καιρό τώρα, μέχρι να έρθει η ώρα να ξαναπαίξει τον ρολό της.  Με δηλώσεις υπουργών και λοιπών αξιωματούχων η καταρρέουσα κυβέρνηση προσπαθεί να σώσει το κύρος της και προσπαθεί να μας πείσει ότι μόνο αυτή μπορεί να φέρει το επιθυμητό κράτος δικαίου. Κράτος δικαίου κουτσό και μονόφθαλμο καθώς από την μια ουσιαστικά αφήνει ελεύθερο  κάθε είδους εγκληματικό στοιχείο και προφυλακίζει παράνομα μέσω επίορκων δικαστικών ,κάνοντας  πολιτική  διαμέσου της δικαιοσύνης,  πέντε Bουλευτές και τον Αρχηγό του τρίτου ή δεύτερου σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις κόμματος.. Την ίδια ώρα που γενοκτονούν τον ελληνικό λαό με μέτρα που παίρνονται μέσω Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Κόπτονται δήθεν για τη δημοκρατία αλλά στη πράξη έχουν καταλύσει το Σύνταγμα, τη Λαική και Εθνική Κυριαρχία και αδιαφορούν για τη λαϊκή βούληση που απαιτεί να απαλλαγεί από αυτούς τους τύραννους. Άραγε αυτοί που τους προσάπτουν αυτήν την κατηγορία έχουν δει ποτέ στον καθρέφτη τους την αληθινή  εγκληματική οργάνωση. Δηλώνουν  οπαδοί της δημοκρατίας αλλά εφαρμόζουν το πλέον φασιστικό σύστημα διακυβέρνησης που ξεπερνά ακόμα και αυτό της Γερμανικής κατοχής.

  Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, δυστυχώς ,γι αυτούς.  Για να έχεις ένα κράτος ευνομούμενο και δίκαιο . Ένα κράτος κοινωνικό που να  δίνει στον πολίτη ότι χρειάζεται για να είναι αξιοπρεπής. Ένα κράτος εύρωστο , δυνατό και ελεύθερο πρέπει να είναι και οι κυβερνώντες του  καθαροί από κάθε είδους βρώμια. ΕΥΤΥΧΩΣ για έμας  στο σημερινό πολίτικο γίγνεσθαι υπάρχει ένας και μόνο φωτεινός φάρος.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Το κίνημά μας ,οσο κι αν μας λασπολογούν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και οι φασίστες της συγκυβέρνησης ,είναι ο μόνος θεματοφύλακας των δημοκρατικών αξιών.   Η μονή πηγή παροχής ισονομίας και δικαιοσύνης.  Η μονή φωνή ελευθερίας στον βόρβορο της νέας τάξης πραγμάτων. Το τελευταίο οχυρό της Ευρώπης για να μπορέσει να  απελευθερωθεί από τον ζυγό της λυκοσυμμαχίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Το μόνο κίνημα που θα δώσει την δύναμη της απόφασης στον λαό του να αποφασίζει με δημοψηφίσματα  για το μέλλον του. Η τελευταία ελπίδα της δημοκρατίας απέναντι στο καθεστώς της κλεπτοκρατίας και των αφεντικών τους, των διεθνών τοκογλύφων.
  

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...