Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Γι αυτούς είναι θλιβερός μόνο ο ένας θάνατος, και οι 4000 θάνατοι είναι απλα στατιστική...!!!.




Το παραπάνω σύνθημα είναι γραμμένο, προφανώς, από το χέρι κάποιου «δημοκράτη» και αυτό φαίνεται από την έκρηξη “ελευθερίας και νομιμότητας” που αποπνέει. Αποδίδει μέσα σε μια πρόταση, σε μια ιδιότυπη, ηλίθια και επικίνδυνη συνολική ευθύνη, σε μισό εκατομμύριο Έλληνες ένα έγκλημα απόλυτα καταδικαστέο...

Φυσικά ο δολοφόνος θα πρέπει να πάει φυλακή. Αλλά αν στην δολοφονία αυτή, κάποιοι βλέπουν την ευκαιρία και επενδύουν σε μαζικές διώξεις του εθνικιστικού κινήματος επειδή ο δολοφόνος είχε φωτογραφηθεί σε δυο – τρεις εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τότε αυτοί είναι τραγικά επικίνδυνοι!

Δυστυχώς όμως συμβαίνει!

Με συμμάχους τα κανάλια και τους τηλεδικαστές, η κυβέρνηση του Σαμαρά και του Βενιζέλου, εξαπέλυσαν και συνεχίζουν να εξαπολύουν ακόμη και σήμερα, έναν μήνα μετά, οχετό λάσπης, ψεύδους παραπληροφόρησης και εμετικής προπαγάνδας, στα μούτρα των σοκαρισμένων στην αρχή, αηδιασμένων μετέπειτα, ακροατών και τηλεθεατών!

Στρατιές ψευδομαρτύρων σε προγράμματα προστασίας αλα Csi, φυλακισμένοι για οικονομικά εγκλήματα ή παιδοφιλία, είπαν στο πάντα διψασμένο για αίμα τηλεοπτικό προσωπικό, πραγματικά ότι τους κατέβηκε στο κεφάλι, για κρυμμένους οπλισμούς, εκπαιδεύσεις, ομάδες κρούσεως κ.ο.κ… είναι πολλά τα λεφτά!!!

Το σύστημα το χρήμα δεν το λογαριάζει!

Αν και χρειάστηκαν πολύ λίγα τελικά – μόλις 6 οι μάρτυρες – τους έταξαν από ένα σπίτι στον καθένα, και το καθεστώς αγόρασε τις “ομολογίες” του!
Μπόρεσε να ξεκινήσει τα άνομα και αρρωστημένα σχέδιά του! Τις διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών! Τις λυσσαλέες επιθέσεις εναντίον Ελλήνων πολιτών!

Πάντα πρώτοι στις επιθέσεις εναντίον των εθνικιστών, οι αστοί, της επονομαζόμενης δεξιάς, πατριδέμποροι και πατριδοκάπηλοι μέχρι το μεδούλι, τολμούν και μιλούν για Ελλάδα και πατρίδα, την στιγμή που στην νεότερη ιστορία της Ελλάδος, ήταν οι πρώτοι που παρέδωσαν κάθε ίχνος τιμής (που ένα θεός ξέρει αν είχαν) για ένα πουγκί με χρήματα ή μια καρέκλα εξουσίας.

Έχουν ξεχάσει τα «λίμπερτυ»,μέσω των οποίων πολλές γνωστές μας οικογένειες, αφού πρώτα έπνιξαν σε «ατυχήματα» δεκάδες Έλληνες ναυτικούς, έγιναν ζάπλουτες;;;

Είναι οι ίδιοι που επέτρεψαν στις ΗΠΑ, οι οποίες πέτυχαν τη σημαντικότερη νίκη τους στην οικονομική διπλωματία, με το Σχέδιο Οικονομικής Βοήθειας όπως το ονόμασαν, να δημιουργήσουν το δικό τους τόξο επιρροής ενάντια στο “Σιδηρούν Παραπέτασμα”. Φυσικά, την οικονομική αυτή υποτέλεια πλήρωσε για πολλές δεκαετίες η Ελλάδα, το προτεκτοράτο των Αμερικανών στην ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείου. Έτσι λοιπόν επιβίωσαν και επιβιώνουν και σήμερα οι υπέρμαχοι της «πατριωτικής δεξιάς» μέσα από εφοπλιστικά τζάκια και μίζες.

Στην άλλη πλευρά, οι πάντα γνωστοί ανθέλληνες της αριστεράς, που πάντα αρέσκονται σε τέτοιες ρευστές καταστάσεις, εγκληματούν καθημερινά σε βάρος των Ελλήνων, προωθώντας και αυτοί σε πλήρη συνεργασία, την ίδια εθνοκτόνο πολιτική που τους επιβάλλεται! Ο στόχος;;;
Θέλουν να εξαφανίσουν τους Έλληνες, να τους αντικαταστήσουν με λαθροεισβολείς, να παράξουν ένα υβρίδιο σκλαβωμένο και ανιστόρητο από την κούνια του.

Οι πραματευτάδες της Μακεδονίας, οι προδότες του Μικρασιατικού μετώπου, αυτοί που υπέγραψαν συμφωνίες και συμμαχίες με τους γερμανούς στον Β’ Πακόσμιο Πόλεμο, έρχονται και μας κουνούν το δάχτυλο, αποκαλώντας εμάς ”φασίστες”.


Ω τι θέατρο του παραλόγου!

Και είναι εκεί ακριβώς που η παράνοια των ημερών παίρνει σάρκα και οστά.


Φωνάζουν για τα εργατικά δικαιώματα εκείνοι που καίνε ζωντανούς τους εργαζόμενους.
Εκείνοι που απολύουν εργαζόμενους και πουλούν παρανόμως την κρατική συχνότητα του 902.
Εκείνοι που αφήνουν απλήρωτους για μήνες τους εργαζόμενους στο κόκκινο! Εκείνοι που με τον τρόπο τους διώχνουν τους έλληνες από τα καράβια για να τοποθετήσουν ξένους.
Εκείνους που με τις απεργίες τους έδιωξαν τις ελάχιστες βιομηχανίες της χώρας σε άλλες χώρες της Ευρώπης!

“Άξιοι δουλευτές” των χρημάτων που παίρνουν!

Το ίδιο νόμισμα από τις δυο όψεις του. Παγκοσμιοποίηση και διεθνισμός, μας πλήττουν θανάσιμα μέσω της ανεργίας και της φτωχοποίησης. Οι Έλληνες, μη μπορώντας να βρουν εργασία για να αποκτήσουν τα προς το ζην, δε μπορούν να σκεφτούν την δημιουργία οικογενείας για να διαιωνίσουν την φυλή μας. Τα ποσοστά υπογεννητικότητας αλλά και αυτά των διαζυγίων, λόγω της κρίσης είναι σε δυσθεώρητα ύψη. Από την άλλη, οι στρατιές λαθρομεταναστών παρασιτούν σε βάρος μας, εγκληματούν, βιάζουν, κλέβουν, σκοτώνουν και τρομοκρατούν.

Οι δείκτες εγκληματικότητας είναι πραγματικά κόλαφος για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που θέλουν οι πολυπολιτισμικοί ταγοί.: 



Είναι λοιπόν φανερό, ότι πλην μεμονωμένων περιστατικών βίας απέναντι σε αλλοδαπούς,που στην συντριπτική τους πλειοψηφία η αστυνομία αποδεικνύει ότι πρόκειται για αλλοδαπούς θύτες, είναι ηλίου φαεινότερων, με στοιχεία του υπουργείου ”Προστασίας” του Πολίτη. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι αυτή! Ο πραγματικός ρατσισμός στην Ελλάδα, είναι εκείνος εις βάρος των Ελλήνων όσο και αν σκούζουν για το αντίθετο οι τηλεδικαστές . Έρχονται λοιπόν σήμερα μαζί, πιασμένοι χεράκι χεράκι,οι τοξότες τις δημοκρατίας για να δικάσουν τους εθνικιστές. Μιλούν αυτοί για “μαύρο χρήμα” και “μαφία” σε εμάς και δε κοκκινίζουν. Μας αποκαλούν ” εγκληματική οργάνωση” αυτοί που έδωσαν τον ορισμό της, δολοφονώντας 4000 Έλληνες… Μέχρι σήμερα!….
Άλλωστε γι αυτούς είναι θλιβερός μόνο ο ένας θάνατος, οι 4000 θάνατοι είναι στατιστική!!!.

Η λεβέντικη στάση των βουλευτών μας, που ζήτησαν οι ίδιοι την άρση της ασυλίας τους, μην έχοντας κάτι να φοβηθούν, δεν γονάτισαν μέσα στο ναό της δημ(ι)οκρατίας. Μας αποκάλεσαν ακραίους και επικίνδυνους για την δημοκρατία τους και την βόλεψη τους.

Οι εθνικιστές δεν είναι άκρα!
Είναι επαναστάτες και αγωνίζονται μόνο για το καλό των Ελλήνων, αδιαφορώντας για την δική τους υλική υπόσταση. Οι εθνικιστές είναι η δικλείδα ασφαλείας του έθνους και της φυλής. Οι φρουροί που δεν είναι πρόσκαιρο φαινόμενο, αλλά η λύση. Για αυτό τώρα που η Ελλάδα σέρνεται στον βούρκο, όπου την έβαλαν οι δοσίλογες πολιτικές, έρχονται να ξαναδώσουν στους Έλληνες την περηφάνια και την αίγλη που τους αρμόζει και να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ELNEWS – HELLENICPRIDE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...