Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Δεν ήμασταν δεξιοί... Και ούτε θα γίνουμε ποτέ!! Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και έτσι θα παραμείνουμε!!




Εδώ και μέρες έχει ξεσπάσει πολύ μεγάλος θόρυβος σχετικά με τις δράσεις που πραγματοποίησε η Xρυσή Aυγή σε σημεία όπου ανθούσε το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών και που παρασιτούσαν εις βάρος Ελλήνων μικροπωλητών...


Όλο το "δημοκρατικό" πολιτικό σύστημα των κομμάτων της αστικής δεξιάς αλλά και της αριστεράς σε αγαστή συνεργασία, αναζητούν τρόπο να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή και να άρουν την βουλευτική ασυλία των δύο βουλευτών που προέβησαν σε αυτήν την κίνηση αφουγκραζόμενοι την κραυγή των Ελλήνων. Βέβαια ξέχασαν ότι έχουν να κάνουν με άντρες οι οποίοι έχουν θεσει την ασυλία τους στην ευχέρεια της δικαιοσύνης. Και φυσικά κανένα από αυτά τα κόμματα δε ζήτησε άρση ασυλίας για τον Ααρών Αβουρι -κατά κόσμον Κωνσταντίνο Σημίτη- για τον Θεόδωρο Πάγκαλο και πολλούς ακόμα σο-cia-ληστές... Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να σας διαμηνύσουμε ότι :

1ον) δεν έχουμε φιλίες με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους που εκτελούν τις εντολές τους ανθελληνικού κράτους και της τρόικας.

2ον) δεν έχουμε συντεχνίες με τους εργατοπατέρες που πίνουν το αίμα και καταπατούν τα εργατικά δικαιώματα των Ελλήνων εργαζομένων για να παίρνουν τις μίζες τους. 

3ον) δεν συνεργαζόμαστε με τους καπιταλιστές -εξωτερικούς η "εθνικούς"- και τους τραπεζίτες βρυκόλακες που είτε από αφέλεια είτε για όφελος τους ξεπούλησαν τα πάντα στο σιωνιστικό χρηματιστήριο. 

4ον) δεν παρέχουμε κάλυψη στις "αδελφές ψυχές" αντιρατσιστές και στα ανθελληνικά σκουλήκια που συνεργάζονται μαζί τους. 

5ον) δεν δείχνουμε καμία συμπάθεια σε κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα που είναι "από μικροί στο κόμμα".

6ον) δεν έχουμε συμπόνια για κάθε είδους λαθρέμπορο και παντός είδους λαθρομετανάστη που ζει εις βάρος μας.

7ον) νιώθουμε αηδία για τους ξεπουλημένους πατριδοκάπηλους εθνικόφρονες και δεν συνεργαζόμαστε μαζί τους.

8ον) δεν έχουμε κανένα σέβας για τους μεγαλοδεσποτάδες με τις κοιλιές, με τα χρυσά άμφια και τις λιμουζίνες αλλά μόνο σε όσους είναι όμοιοι με τον Παπαφλέσσα. 

9ον) δεν αφήνουμε τα παιδιά μας βορά στους γενίτσαρους καθηγητάδες με την Ρεπούσια λογική. 

10ον) είμαστε απέναντι σε όλους εκφυλλισμένους νεόπλουτους νεοέλληνες που αβαντάρουν τους λαθρομετανάστες για να πλουτίζουν φοροδιαφεύγοντας. 

11ον) είμαστε αμείλικτοι με τους ξεπουλημένους ρουφιάνους που παρέδωσαν την ψυχή τους για μια θέση στο δημόσιο.

12ον) ντρεπόμαστε και κατακεραυνώνουμε τους γαλονάδες καριερίστες που πατούν τον όρκο τους για λεφτά και κλάρες.

Είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων που αγωνίζονται για δικαιοσύνη, ελευθερία και πατρίδα. Όλων όσων θέλουν η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες και μόνο. Σε όσους θέλουν εθνική παραγωγή και δουλειά σε όλους τους Έλληνες. Είμαστε στο πλευρό του μόνου πολιτικού φορέα που διατηρεί στο ακέραιο ως τώρα κάθε προεκλογική υπόσχεσή του.

Για όλα τα παραπάνω είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Ήρθαμε και η γη τρέμει...

Μαύρος Καβαλάρης ELNEWS - HELLENIC PRIDE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...