Τρίτη 1 Απριλίου 2014

"ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ" !!



Το παρακάτο είναι σύνθημα γραμμένο στον πλαϊνό τοίχο του "κατειλημμένου" ,από αλληλέγγυους αντιφασίστες, μάλλον φοιτητές του Πολυτεχνείου, στην οδό Στουρνάρη. Αυτά τα στουρνάρια, οι χρήσιμοι ηλίθιοι του κράτους, έχοντας αλωμένο από διεθνιστικές αηδίες το μυαλό τους στηρίζουν οτιδήποτε τους δοθεί εντολή να στηρίξουν, αρκεί να είναι αντεθνικό...



Αυτοί που διατυμπανίζουν παντού ότι δεν υπάρχουν θεοί και αφέντες, άλλα συντάσσονται με τους ισλαμιστές τρομοκράτες και παίζουν το παιχνίδι των παρασίτων του έθνους και της φυλής μας, δηλαδή των καπιταλιστών. Είναι οι ίδιοι που στηρίζουν κάθε επεκτατική επιδίωξη όλων των "γειτόνων" μας αλβανοτσαμηδων, γυφτοσκοπιανων, τούρκων κλπ. Μιλούν με πάθος για το δικαίωμα αντίστασης των ιρακινών στους αμερικανούς και είναι έτοιμοι να παραδώσουν τη Μακεδονία στα Σκόπια. Αλλά χαρακτηρίζουν φασίστα και εθνικιστή οποιονδήποτε μιλήσει για το δικαίωμα των Κυπρίων στην αποτίναξη του τουρκικού ζυγού, ή πει ότι τα βόρεια σύνορά μας είναι στο Μοναστήρι και στην Γευγελή. Άλλωστε, είναι απόγονοι του «κύριου» που κατέδωσε την ταυτότητα του Γρίβα στους Άγγλους.

Επί χρόνια αυτά τα φιντάνια μας βομβαρδίζουν με τη φράση: "οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα" . Προλετάριος, λοιπόν, σημαίνει μισθωτός εργάτης, το εισόδημα του οποίου προέρχεται αποκλειστικά από την πώληση της εργατικής τους δύναμης. Η εργατική του δύναμη παράγει το κεφάλαιο του καπιταλιστή, που και αυτό όπως και ο ίδιος δεν έχει πατρίδα και φυσικά ούτε ιδεολογία. Οι καπιταλιστές αναζητούν φθηνά και άφθονα εργατικά χέρια για να τους παράγουν υπερκέρδος με όσο το δυνατόν λιγότερη ζημιά γι’ αυτούς. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι οι μαριονέτες που μας κυβερνούν ελέγχονται από αυτούς, τότε ποιοι είναι εκείνοι που στηρίζοντας και εποικίζοντας την Ελλάδα με λαθρομετανάστες παίζουν το παιχνίδι τους; Ποιοι είναι αυτοί που για την ιδεοληψία τους, αλλά και για να τα έχουν καλά με τους εντολείς τους, οδηγούν στην ανεργία τους Έλληνες;

''Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών από τους εργοδότες είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς'' Το συγκεκριμένο απόσπασμα του Μαρξ είναι από το άρθρο του "Μια Προειδοποίηση". Όμως, γι’ αυτούς είναι ψιλά γράμματα αυτά. Δεν ακούν και δεν αφουγκράζονται την κραυγή των Ελλήνων εργαζομένων, αλλά και των ανέργων, που βλέπουν ότι χάνουν την εργασία τους και κάθε εργατικό δικαίωμα, που με αίμα έχει αποκτηθεί. Αδιαφορούν για όλα τα αγέννητα ελληνόπουλα, που θα παραμείνουν έτσι γιατί οι μελλοντικοί γονείς τους είναι εξαθλιωμένοι και άνεργοι. Εποικίζουν την πατρίδα μας με ορδές ισλαμιστών, καταστρέφουν τον εθνικό και κοινωνικό μας ιστό και μας φτωχοποιούν. Το νόμισμα είναι ένα και έχει δυο όψεις: διεθνισμός και παγκοσμιοποίηση με κάθε τρόπο. 

Σπέρνουν θλίψη και απελπισία στην ψυχή της φυλής μας, για να παραδοθεί ευκολότερα και να γίνει βορά στα νύχια των διεθνών σιωνιστών τοκογλύφων και των προαιώνιων εχθρων μας. 
Όμως, οι δάσκαλοι που σας έμαθαν να προσκυνάτε μπρούμυτα τους αφέντες σας, δεν σας τα είπαν καλά. Ναι το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα. Οι Έλληνες εργάτες έχουν και Πατρίδα και Θρησκεία και Οικογένεια, μα πάνω απ' όλα έχουν Ψυχή. Μπορούν να γίνουν η παραγωγική ψυχή του Έθνους. Αυτοί, που όταν το έκτρωμα του ευρώ και της ΕΕ καταρρεύσει, θα είναι ο κινητήριος μοχλός της ανάπτυξης και της εθνικής μας παραγωγής, ώστε η Ελλάδα να είναι αυτάρκης και να μη χρειάζεται καμία εξωτερική βοήθεια. Όσο γι’ αυτούς που απασχολούν αλλοδαπούς εργάτες για να πλουτίσουν, ο πέλεκυς θα πρέπει να είναι βαρύς και παραδειγματικός, ώστε να καταστεί απαγορευτική η πρόσληψη ξένων, ανασφάλιστων και χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα εργατών, να γίνεται πρόσληψη αποκλειστικά και μόνο Ελλήνων, μέσω του ΟΑΕΔ, και βέβαια να πληρούνται όλοι οι κανόνες εργασιακής ασφάλειας.

''Το κράτος δεν είναι πατρίδα. Είναι η αφαίρεση μεταφυσικός, μυστικιστικός,
νομικός μύθος της πατρίδας. Οι προλετάριοι έχουν πατρίδα. Οι λαϊκές μάζες
όλων των χωρών αγαπούν βαθιά την πατρίδα τους. Αυτή είναι μια φυσική,
αληθινή αγάπη. Ο πατριωτισμός του λάου δεν είναι ιδέα, αλλά γεγονός.
Ο πολιτικός πατριωτισμός αγάπη του κράτους είναι η εκφυλισμένη,
μέσω απατηλής αφαιρέσεως έκφραση αυτής της αγάπης, προς όφελος
της εκμεταλλεύτριας μειοψηφίας.

Η πατρίδα αντιπροσωπεύει το αδιαφιλονίκητο
και ιερό δικαίωμα κάθε άνθρωπου, ομάδας ανθρώπων, ενώσεων, κοινοτήτων,
περιοχών, να ζουν, να σκέπτονται, να θέλουν και να δρουν κατά τον τρόπο
τους, που γεννήθηκε ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης ιστορικής εξέλιξης.
Υποκλίνομαι λοιπόν μπρος στην παράδοση και την ιστορία των λαών,
γιατί είναι το αίμα και η σάρκα, σκέψη και η θέληση κάθε λαού.
Γι’ αυτό, ειλικρινά, είμαι ο πατριώτης όλων των καταπιεσμένων πατρίδων.
Είμαι πατριώτης και διεθνιστής ταυτόχρονα''
Μιχαήλ Μπακούνιν (Γράμματα για τον Πατριωτισμο,1869)
Καλή χώνεψη σύντροφοι εργατοκάπηλοι απάτριδες ανθέλληνες διεθνιστές...

Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Νίκη 
Ζήτω οι Έλληνες εργάτες

Μαύρος Καβαλάρης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...