Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μπρος στο δίλημμα "Ελλάδα ή ευρώ" δεν έχουμε δεύτερη σκέψη, βροντοφωνάζουμε ΕΛΛΑΔΑ !!



«Ησυχία είχεν ο Δήμος και αντέλεγε ουδείς, δεδιώς και ορών ότι πολύ το ξυνεστηκός»: Ο λαός σώπαινε, και κανείς δεν μιλούσε, γιατί ήταν φοβισμένος και έβλεπε πως οι συνωμότες ήταν πολλοί…

Έτσι γινόταν πάντα! Tον φόβο του λαού εκμεταλλεύονταν οι επιτήδειοι πολιτικάντηδες για να τον υποδουλώσουν. Κάθε παλιά μέθοδος υποταγής έχει δοκιμαστεί, (και νέες δοκιμάζονται) πάνω στο σώμα του έθνους μας από τους «φίλους» μας που έπλασαν τον εφιάλτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παγκοσμιοποίηση και διεθνισμός χτυπούν με μένος όλους εμάς, βάλλοντας ομαδικά μέσω των τηλεοράσεων, λέγοντας ψέματα. Μας ετοιμάζουν τον επόμενο εκλεκτό τους για να μας σώσει. 

Ποιόν; Μα φυσικά τον νεόκοπο «επαναστάτη» Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι τον θυμόμαστε, όχι πολύ καιρό πριν, να συμπαραστέκεται στις απολυμένες καθαρίστριες έξω από το υπουργείο οικονομικών, δηλώνοντας ότι «θα έρθει η ώρα που θα καθαρίσουν την κλεπτοκρατία». Σήκωσε ο ίδιος - παλιά όταν το κόμμα του ήταν στο 4% - την παντιέρα της «αντίστασης» για να σκίσει τα μνημόνια που με τα δεσμά τους έχουν δέσει τους Έλληνες. Τότε μιλούσε ακόμα και για έξοδο από το ευρώ και την ευρωπαϊκή ένωση, αλλά ταυτόχρονα είχε κηρύξει και πόλεμο στα καρτέλ του πετρελαίου και το 2007 είχε δηλώσει ότι θα ζεστάνει τους παγωμένους από το κρύο Έλληνες με το πετρέλαιο του Τσάβες. 

Από τότε η στάση του άλλαξε άρδην. Βλέποντας ανοιχτή μπροστά του την πόρτα του Μαξίμου, η πολιτική του ευρωμονόδρομου έγινε αυτοσκοπός, όπως μας είπε από το Όστιν του Τέξας, και η διαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης έγινε στόχος. Όμως, και πρόσφατα , όπως αποκαλύφθηκε, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επενδυτικό χαρτοφυλάκιο ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ (4.000.000) στην JP MORGAN και την BLACK ROCK. Σημειωτέον η BLACK ROCK είναι μεγαλομέτοχος της εταιρείας χρυσού el Dorado, την επένδυση της οποίας στις Σκουριές Χαλκιδικής απορρίπτει μετά βδελυγμίας ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Η πολιτικάντικη, λοιπόν, στάση του Alexis στα χνάρια του Τζέφρυ, του Σαμαρά και του Βενιζέλου, δείχνει ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι το πρόσωπο εκείνο που θα φέρει τις επαναστατικές αλλαγές, που τόσο πολύ χρειάζεται η πατρίδα μας. Αλλαγές που θα κάνουν τον λαό μας και πάλι υπερήφανο, δυνατό και αξιοπρεπή. Άλλωστε, ο λαός μας έχει δείξει έμπρακτα την βούλησή του για αλλαγή μέσα από μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις, που πάντα το κρατικό παρακράτος φρόντιζε να διαλύει, είτε με βία είτε με «ατυχή» δολοφονικά γεγονότα, όπως αυτό του εμπρησμού της Marfin. 

Κάποιοι έσπευσαν να τον αποκαλέσουν νέο Τσε, ενώ κάποιοι άλλοι τον λένε λανθασμένα μπολσεβίκο. Δύο παράσημα πολύ μεγάλα, που προσδίδουν επαναστατικότητα στον πλέον προσκυνημένο και λαοπλάνο πολιτικό των ήμερων μας. Για εμάς, τους εθνικιστές, αλλαγή σημαίνει εναντίωση σε κάθε ιδέα που πρέσβευε ,η τρομοκρατική , Γαλλική επανάσταση. Η, σχεδόν ιερή, εξύψωση του ατομισμού για ίσα δικαιώματα και ισογνωμία, έχοντας σαν ανώτατη αρχή τον ορθολογισμό. Αντιπαλεύουμε το πυροτέχνημα της «ελευθερίας – ισότητας- αδελφότητας», που όλες οι «πολιτισμένες» δημοκρατίες ύψωσαν, αλλά και τους πολιτικούς εκφραστές του. 

Στις μέρες μας, ένα τεράστιο κομμάτι της λαού έχει μαζοποιηθεί και είναι αδρανοποιημένο, περιμένοντας την λύτρωση. Εμείς αντιλαμβανόμαστε την ρήξη με μια πολύ βαθύτερη μορφή. Δεν είναι άπλα μια συνέχεια σκληρών και ίσως βίαιων γεγονότων, αλλά ολική αντίσταση και ανατροπή όλων όσων έχουν προηγηθεί. Πρεσβεύουμε μια νέα αντίληψη των πραγμάτων, μια νέα θεώρηση του κόσμου κα της πραγματικότητας και γι αυτό ακριβώς γνωρίζουμε ότι έχουμε δίκιο και θα επιτύχουμε. Το δικαίωμά μας αυτό είναι ηθικό και διακατέχεται από δυναμισμό, τόλμη, λόγο και έργο. Γι’ αυτό, κάτω από αυτές τις συνθήκες κάθε σάπια αρχή συντρίβεται. 

 Τίποτα από ότι ίσχυε στο παρελθόν, κανένα δικαίωμα ή προνόμιο δεν θα συνεχίσει να υπάρχει αν από μόνο του δε μπορεί να κερδίσει την ύπαρξή του. Από εμάς ποτέ δεν θα ακουστούν λόγοι χωρίς αντίκρισμα, υποσχέσεις χωρίς έργα και άλλου είδους πολιτικές φανφάρες. Είμαστε ρεαλιστές, επαναστάτες και συνεχιστές του Έθνους και δουλεύουμε έμπρακτα για την επιβίωση και την περηφάνια του. Δεν χαζογελάμε με τον Όλι Ρεν και τον Σόιμπλε, τους κατεξοχήν αντιπροσώπους των δυναστών του λαού μας, του ευρώ και της ΕΕ. Δεν εκτελούμε γονυκλισίες μπροστά στους Αμερικανούς στο Όστιν του Τέξας, τους κατ’ εξοχήν αντιπροσώπους του καπιταλισμού, που τόσο λέει πως "πολεμάει" ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Μπρος στο δίλημμα "Ελλάδα ή ευρώ" δεν έχουμε δεύτερη σκέψη, βροντοφωνάζουμε ΕΛΛΑΔΑ ! ! ! Απέναντι στην υποδούλωση του Έθνους μας έχουμε ήδη διαλέξει τον δρόμο της αρετής και του «πολέμου» μέχρι ενός για να απελευθερωθεί από τα δεσμά του και να είναι και πάλι εθνικά υπερήφανος και ελεύθερος. Απέναντι στο σκότος των σιωνιστών και της νέας τάξης ρίχνουμε το ανεξάντλητο ελληνικό πυρ και σύντομα μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ανατείλει για το έθνος μας. 



 ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...