Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Τρόπος ζωής και σκέψης ενός Έλληνα Εθνικιστή...


Ένα δύσκολο μονοπάτι με μια τεραστία αξία..

Στην εποχή μας, όπως λέει και ο λαός ,ότι δηλώσεις είσαι. Άλλοι δηλώνουν οπαδοί αθλητικών ομάδων , άλλοι δηλώνουν αδιάφοροι, και άλλοι πολιτικοποιημένοι ,ταγμένοι σε κομματικούς μηχανισμούς ,που έχουν πολλάκις προδώσει το Έθνος. Υπάρχει και μια μερίδα που δηλώνουν ιδεολόγοι Εθνικιστές. Θα μου πεις κομμουνιστές ιδεολόγοι δεν υπάρχουν ;
Αναρχικοί ιδεολόγοι δεν υπάρχουν; Σαφώς και ναι, αλλά καμία ιδέα δεν είναι πάνω από την ιδέα της υπερασπίσεως της φυλής και του Έθνους. Έννοιες που οι ανωτέρω μισούν και απεχθάνονται. Την ιδέα αυτήν την υπερασπίζονται μέχρι θανάτου μόνο οι Εθνικιστές. Η μάχη για την ιδέα είναι διαρκής και εναντίων όλων ,ακόμα και του ιδίου μας του εαυτού. Ο Εθνικιστής ζει με τον τρόπο αυτό, πεθαίνει και ανασταίνεται, γίνεται ο σπόρος που θα κάνει την Ιδέα μας να ανθίσει. Είναι επιλεγμένος από μια δύναμη ανώτερη, από κάθε τι άλλο και αυτό πρέπει και είναι προνόμιο του. Προνόμιο των εκλεκτών και για αυτό εθελουσία δέχεται όλα τα πυρά πάνω του, προστατεύοντας το Έθνος μπαίνει αυτός προμετωπίδα και ασπίδα ανάμεσα στο λαό του και στο θηρίο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 

Η πειθαρχία γι'αυτόν είναι η δεύτερη φύση του, κυριαρχεί πάνω του κάνοντας να προσέχει κάθε του κίνηση, είτε εν αμύνη, είτε όταν πρόκειται να επιτεθεί. Όταν το αποφασίσει αυτό τότε γίνεται οργή θεού. Η οικογένεια ,η πατρίδα και η θρησκεία ,είναι οι πυλώνες της σκέψης του. Γνωρίζει καλά ότι η οικογένεια είναι η πηγή της διαιώνισης του Έθνους και η εστία από τα αρχαία χρόνια ,ένα από τα πιο ιερά σημεία. Ο Εθνικιστής ,είτε χριστιανός, είτε της πατρώας θρησκείας, παραμερίζει κάθε τι που τον διαχωρίζει και θέτει πάνω από όλα την πατρίδα. Άλλωστε η Ελληνορθοδοξία είναι η φυσική συνέχεια της Αρχαίας Ελληνικής θρησκείας. Είναι καθήκον του να γυμνάζει καθημερινά το σώμα ,το πνεύμα, και την ψυχή του. Πρέπει πρώτα να ανεβάσει στο μέγιστο την ατομική του ποιότητα και μετά με τους όμοιους του, να ενταθούν ή να δημιουργήσουν ένα σύνολο που με αυτές τις προοπτικές θα μεγαλουργήσει. Δεν είναι ελιτιστής ,δεν θεωρεί ότι υπερέχει ,απλά έχει αναληφθεί και έχει κατανοήσει αυτό που η μάζα αρνείται πεισματικά να δει, γι αυτό και είναι έτοιμος να πολεμήσει ως το τέλος. Ενσαρκώνει την ακριβή έννοια του πολίτη οπλίτη ,ζει μέσα στο Έθνος του γαλουχώντας το με αρχές και αξίες ,και όντας επιλεγμένος από την μοίρα είναι πανέτοιμος να μετατραπεί σε οπλίτη και να δημιουργήσει την ανίκητη Ελληνική φάλαγγα και να δώσει σκληρές απαντήσεις σε όσους σκέφτονται να κάνουν κακό στο Έθνος. 

Η αυτάρκεια είναι το πρόσταγμα του ,και όχι τα υλικά αγαθά. Οι σκέψεις και οι ιδέες δεν είναι υλη, είναι η πραγμάτωση της Ιδέας από την συλλογική συνείδηση της φυλής που έχει κατανόηση στην συλλογική εξύψωση και πραγμάτωση αυτής της αποστολής του. Ο Εθνικιστής δεν είναι ιεραπόστολος ούτε καλόγερος της ιδέας, είναι πραγματιστής και συνάμα επαναστάτης. Δεν προάγει όνειρα και μύθους, κάνει έργα τις ιδέες για να διαβιεί το Έθνος με ευμάρεια και Εθνική περηφάνια. Στην εποχή των τουρκοσήριαλ, του εύκολου χρήματος ,της κατάπτωσης της ηθικής και της προέλασης του ανθελληνικού σκότους αυτός είναι το φως. Δεν έχει πρότυπο του καλλιτέχνες που ξαφνικά θυμήθηκαν την Ελλάδα, έχει άλλα πρότυπα και δεκάδες ήρωες για να τον οδηγήσουν. Έχει την τιμή να ζει σε μια χώρα όπου τα πρότυπα αγωνιστή είναι δεκάδες, είτε ξεκινήσουμε από την αρχαία Ελλάδα ,με τον Αχιλλέα και τον Λεωνίδα, είτε στην σύγχρονη εποχή με τον Ίωνα Δραγούμη ,τον Παύλο Μελά και τον Γρίβα – Διγενή. Άλλωστε αυτός ο τόπος είχε πάντα την πολυτέλεια "παραγωγής" ηρώων και προτύπων. Πρέπει λοιπόν, όσοι έχουν απομείνει ζωντανοί με την Ιδέα του Εθνικισμού, να μπολιάσουν με αυτήν την δηλητηριασμένη από την Νέα Τάξη Πραγμάτων νεολαία μας, για να την καταστήσουν πάλι μάχιμη και κραταιά, όπως ήταν κάποτε. Πάντα ήμασταν η αχτίδα του φωτός στο σκότος που δοκίμαζε ανά τους αιώνες να πλημμυρίσει την γη και θα παραμείνουμε όσο ακόμα έστω και ένας από εμάς αναπνέει. 

''Είναι ανοιγμένος τώρα μπροστά στά θολωμένα μάτια σας,
και τά μυαλά σας τά σκοτισμένα ένας δρόμος αληθινός.
Δρόμος ζωής και πολέμου.Αν θέλετε παρετέ το. 

ΕΙΔΕΜΗ ΣΑΠΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!! 

Ίων Δραγούμης. 

Μαύρος Καβαλάρης

ELNEWS - HELLENIC PRIDE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...