Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο Εθνικισμός είναι τρόπος Ζωής, Αξιών και Ιδανικών... Και όχι μετοχή που ο καθένας μπορεί τζογάρει... (ένα μήνυμα που αφορά όλους μας)


Μου αρέσει να ζω μέσα στο έθνος μου για τον εαυτό μου κι ακουμπώντας επάνω του να γίνομαι πιο άνθρωπος, δηλαδή κάτι περισσότερο ή τελειότερο από τον άνθρωπο...


Ο καθένας γεννήθηκε σωτήρας του έθνους του. Λίγοι όμως ξέρουν πως γεννήθηκαν τέτοιοι, δηλαδή πως αυτοί θα το σώσουν, αν θέλουν. Πρέπει να φαντάζομαι πως από μένα μόνο εξαρτάται η σωτηρία του έθνους. Και αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα ήταν κανένας άλλος που να το σώσει. Ή να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι πως μόνο εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας".

Αυτό το χρέος της σωτηρίας το έχουμε σηκώσει στους ώμους μας εμείς. Ο ανθός του Ελληνικού Έθνους . Αυτοί που βάζουμε την πίστη για το Έθνος και την φυλή μας πάνω και από την ίδια μας την ζωή. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ταχθήκαμε στην Ιδέα αυτή από αγάπη ανιδιοτελή προς την Πατρίδα. Νιώσαμε ότι το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε για να τιμήσουμε κάθε ρανίδα αίματος των προγόνων μας και κάθε σπιθαμή εδάφους που αυτοί κέρδισαν ανά τους αιώνες ήταν αυτό. Να ασπαστούμε την Ιδέα του Εθνικισμού. Να γίνουμε εμείς οι θεματοφύλακες, οι φρουροί, οι πρόμαχοι του Έθνους.

Ο Εθνικιστής έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι είναι πολεμιστής και ιεραπόστολος μια Ιδέας ανώτερης από εκείνη που το μυαλό του αστού ή του βολεμένου μπορεί να ασπαστεί. Ο Εθνικιστής είναι το αλεξικέραυνο που θα τραβήξει επάνω του τα πυρά κάθε εχθρού της Πατρίδας για να προστατεύσει τους "φιλήσυχους" -δε το κάνει από αλτρουισμό ή για να αποδείξει κάτι σε οποιονδήποτε αλλά θεωρεί προνόμιο του, προνόμιο των εκλεκτών την θυσία υπέρ των άλλων. Είναι ο σπόρος που θα πέσει στο χώμα και θα γεννήσει τον καρπό, αυτός που θα θανατωθεί για να αναστηθεί το Έθνος.

Εμείς λοιπόν αποβάλουμε από το πλευρό μας κάθε είδους παράσιτο. Κάθε έναν που προσπαθεί καπηλευόμενος την Ιδέα μας να πλουτίσει ή να παρασιτήσει σε βάρος των Ελλήνων. Δε δεχόμαστε να κάνουμε αυτά που κατηγορούμε, να έχουμε ανάμεσα μας άτομα που εκθέτουν το υψηλό αυτό Ιδανικό. Στις γραμμές μας δεν έχουν θέση εγκληματικά στοιχεία που πουλούν προστασία και μαγκιά με την δική μας ασπίδα, που πουλούν και προωθούν τον θάνατο και την λαίλαπα των ναρκωτικών ή είναι μέλη συμμοριών του κοινού ποινικού δικαίου. Που μπροστά στους "δικούς" μας είναι σκληροί και άμεμπτοι Εθνικόφρονες -και όχι Εθνικιστές- αλλά δουλεύουν και συνεργάζονται με κάθε είδους αλλοδαπό κατακάθι. 

Αυτά τα απόβλητα τα θέτουμε εκτός με κάθε κόστος, ακόμα και με την ίδια μας της ζωή. Και μια προειδοποίηση προς όλους τους παραλήπτες:

Όσο πιο εύκολα προσφέρει θέσεις και αξιώματα ένα κίνημα, τόσο κατώτερο υλικό θα προσελκύει, και στο τέλος αυτά τα πολιτικά παράσιτα θα κυριαρχήσουν σε ένα επιτυχημένο κόμμα σε τέτοιο βαθμό ώστε οι έντιμοι μαχητές των πρώτων ημερών δεν θα αναγνωρίζουν πλέον το παλαιό κίνημα και οι νέοι επισκέπτες θα τους παραγκωνίσουν σαν ανεπιθύμητους εισβολείς. Οταν συμβεί αυτό,η αποστολή ενός τέτοιου κινήματος θα έχει τελειώσει.

Ο νοών νοήτω

ELNEWS - Μαύρος Καβαλάρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...