Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ήταν όλοι εκεί και για τους φυλακισμένους συναγωνιστές μας...Θα είμαστε όλοι εκεί οποία στιγμή και αν χρειαστεί !!



Πόλεμος. Για άλλη μια φορά, πόλεμος, όλοι τους εναντίων μας . Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μας παραπλανήσουν και να μας τρομάξουν. Μάλλον ακόμα δε κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με τυχαίους. Το καθεστώς για άλλη μια φορά έβαλλε ενάντιων μας, με όλο τον μηχανισμό του για να αποτύχει η συγκέντρωση μας που είχε διπλό χαρακτήρα...


 Αλληλεγγύη και στήριξη στους αδίκως φυλακισμένους συναγωνιστές μας και απόδοση τιμών στους αδικοχαμένους πεσόντες αδερφούς μας. Το κράτος σε πλήρη ισχύ δήλωσε ,δια μέσου των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, δημοκρατικά : « Οι φασίστες θέλουν να κάνουν συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Πρέπει να αποτύχει ή να ματαιωθεί με κάθε τρόπο.», «υπακούοντας» για ακόμα μια φορά στο Σύνταγμα . Το μήνυμα ελήφθη από κάθε πλευρά . Εντελώς παράτυπα λοιπόν, αρχικά η αστυνομία απαγόρευσε την πορεία που είχαμε ανακοινώσει από την πλατειά Συντάγματος στα γραφεία μας στην Μεσόγειων χωρίς προφανείς λόγους. Ταυτόχρονα ακόμα και την παραμονή της συγκέντρωσης υπήρχαν μέσα ενημέρωσης που έλεγαν ότι η συγκέντρωση ακυρώθηκε.

Μόλις κατάλαβαν ότι ούτε αυτός ο τρόπος πέτυχε χρησιμοποίησαν και πάλι το γνωστό όπλο που έχουν για να διαλύουν κάθε συγκέντρωση . Τους κρατικούς – παρακρατικούς τραμπούκους με στολή που έδρασαν πάλι με την ανοχή της αστυνομίας.. Δυο αντισυγκεντρώσεις , μια στα Προπύλαια και μια στο Μοναστηράκι έγιναν με σκοπό να μας τρομοκρατήσουν αλλά τελικά δε γέμισαν ούτε ταξί. Παρόλη την τρομοκρατία οι εθνικιστές απάντησαν όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

Ο εφιάλτης των κρατούντων ξύπνησε και πάλι και το Άνδρο της κ(υ)νοβουλευτικης διαφθοράς σκέπασαν οι φωνές μας. Δεκάδες χιλιάδες ελεύθεροι Έλληνες ήταν εκεί, οι σημαίες με τους μαιάνδρους ανέμισαν στον αέρα προκαλώντας τρόμο σε κάθε ανθέλληνα, οι δάδες άναψαν και πύρωσαν από τις ψυχές μας, το σύμβολο της ελευθέριας, η σημαία μας, σκόρπισε ρίγη σε όλους εμάς που την κρατούσαμε . . . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ. Οι λόγοι των συναγωνιστών μας έκαιγαν σαν πύρινη ρομφαία μέσα μας . Το γράμμα του ΑΡΧΗΓΟΥ έδωσε δύναμη τιτάνων σε όλους μας…ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΛΛΟΙ. Ήταν όλοι εκεί και για τους φυλακισμένους συναγωνιστές μας. Ήταν όλοι εκεί και οι φωνές τους έφτασαν στα Ιλίσια πεδία που αναπαύονται οι ψυχές του Γιώργου και του Μανωλη.

 Θα είμαστε όλοι εκεί οποία στιγμή και αν χρειαστεί συντρίβοντας κάθε εμπόδιο μέχρι να ανατείλει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του τόπου μας και ξεβρομίσει το κόπρο του Αυγείου τιμωρώντας όλους όσους έριξαν ταπεινωμένους τους Έλληνες στα χέρια των τοκογλύφων.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...