Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑ"ΛΗΣΤΕΣ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ !!



Ο κόσμος πιεσμένος και παραπλανημένος από την επέλαση των ορδών της Ε.Ε πάνω του στρέφεται στην εξατομίκευση, τσακισμένος από την αγωνιά της επιβίωσης, και την ηττοπαθή μοιρολατρία που του έχουν εμφυσήσει καθιστώντας τον ανίκανο να αντιδράσει...

Απογοήτευση, οργή, απάθεια , εξαγορά και τελικά η παραίτηση είναι το μονοπάτι που του δίνουν να βαδίσει καθώς δεν υπήρχε μέχρι πριν από λίγο καιρό κανένα φως στο βάθος του τούνελ. Τώρα βέβαια οι πολιτικάντηδες και το σινάφι τους δεν χρειάζονται το πελατειακό σύστημα πλέον του δημόσιου καθώς αυτό γέμισε και είναι έτοιμο να εκραγεί. Έχουν νέους ψηφοφορους. Πιο πιστούς, πιο πειθήνιους, πιο υποτελείς, πιο δουλικούς. Τους χθεσινούς λαθρομετανάστες που ονόμασαν οικονομικούς μετανάστες. Ένα ψευτορωμεικο για να μεγιστοποιεί τα κέρδη του το κεφάλαιο, οι καπιταλιστές και οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Ο καπιταλισμός θέλει να αφανίσει τα Έθνη. Θέλει μόνο ετερόκλητους όχλους καταναλωτών. Μαζανθρωπων που μόνο θα καταναλώνουν και θα αγοράζουν χωρίς να παράγουν. Χωρίς να κινούν την εσωτερική αγορά καθώς και οι ίδιοι είναι άνεργοι και ο πρωτογενής και δευτερογενής τομέας της οικονομίας μας είναι ανύπαρκτος και ελέγχεται από άλλου. Αυτό που δεν θέλουν να καταλάβουν οι ''επαναστάτες'' του γλυκού νερού είναι ότι οι παραγωγικές σχέσεις ,οι παραγωγικές δυνάμεις ,δεν έχουν καμία σχέση με τα Έθνη. Κατηγορούμε τον καπιταλισμό που αδιαφορεί για τα συμφέροντα του λαού, που αρπάζει την ατομική ιδιοκτησία, που συντρίβει τους εργαζομένους και τους μετατρέπει σε μια άμορφη μάζα, χαρακτηριζομένη από τη δυστυχία και την απόγνωση. Στον ίδιο βαθμό η πνευματική και Εθνική μας αντίληψη περιφρονεί και τον Μαρξισμό. Το Ελληνικό Έθνος προϋπήρχε χιλιάδες χρόνια πριν τον Μαρξ και τον Μπακουνιν. Τα Έθνη δεν είναι τα παράσιτα της ιστορίας.

Οι καπιταλιστές είναι τα παράσιτα στο σώμα του Έθνους και πρέπει εμείς να αφαιρέσουμε αυτό το καρκίνωμα!! Μόνο αν το εθνικιστικό - πατριωτικό κίνημα συνειδητοποιήσει ότι ο καπιταλισμός είναι ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ και ΣΗΜΕΡΑ πατριωτικός αγώνας ΣΗΜΑΙΝΕΙ αντικαπιταλιστικός αγώνας έχει προσδοκία νίκης και τελικά διάσωσης του Ελληνικού Έθνους. Αλλιώς θα εγκλωβίζεται μόνιμα ανάμεσα σε θέσφατα και αυθεντίες με αποτέλεσμα τον πολυκερματισμό ,την έκτροπη από τους κοινούς στόχους και τελικά την πολυδιάσπαση μέσα από την έλλειψη αποτελέσματος. Ο αγώνας εναντία στους καπιταλιστές έχει πλέον όνομα λέγετε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και παίρνει σάρκα και οστά υπό την ηγεσία του αρχηγού της αλλά και καθενός από εμάς που έχοντας πλήρη αντίληψη του βάρους που σηκώνουμε βαδίζουμε σε αυτό τον αγώνα προς την νίκη και την συντριβή του σιωνιστικού καπιταλιστικού τέρατος και την επαναφορά του έθνους μας στον εθνικό κοινοτισμό.

Ζητώ το έθνος

Ζητώ η νίκη

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...