Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Kατάλαβες τώρα γιατί φοράμε μαύρα; Δεν είναι μόδα, είναι θυμητικό...



1 Νοέμβριου 2013 ώρα 7.10.

Αυτη η ημερομηνία θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην ψυχή και την μνήμη μας. Τα κινητά μας τηλέφωνα χτυπούσαν " Γάζωσαν δύο συναγωνιστές μας στα βόρεια". Στην αρχή μας φάνηκε υπερβολικό, αλλά μετά από λίγο όλα πάγωσαν...


Μέσα σε 40 δευτερόλεπτα 2 θρασύδειλοι φονιάδες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού ,σταμάτησαν έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Βόρειων Προαστίων .Ο ένας εξ’ αυτών κατέβηκε και φώναξε: "φασίστες ήρθαμε"… και αμέσως ξεκίνησε να πυροβολεί. Δώδεκα σφαίρες άφησαν πίσω τους δύο νεκρούς και έναν βαριά τραυματία. Μουδιασμένοι όλοι. Βυθισμένοι μέσα σε οργή και πόνο προσπαθούσαμε να σκεφτούμε το γιατί. Ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο;

 -Μέλη ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης αντάρτικου πόλης; 

 -Τρομοκράτες συνδεόμενοι με ξένα κέντρα; 

-Παρακρατικοί τρομοκράτες εντεταλμένοι από ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ; 

Κανείς δε ξέρει ακόμα. Αλλά ποιος ωφελείται από κάτι τέτοιο; Μα μόνο κάποιος που θα έπαιζε πολύ δυνατά το χαρτί της αποσταθεροποίησης της χώρας ώστε να μπορεί να την ελέγξει καλύτερα. Να σύρει και πάλι τους Έλληνες σε εμφύλιο, για να επιβάλλει την ανθελληνική πολιτική του, αφού ούτως ή άλλως έχει την κυβέρνηση των προσκυνημένων στην διάθεση του. Η οργή μας ξεχείλιζε και σε αυτό ήλπιζαν κάποιοι, αλλά εκεί φάνηκε για άλλη μια φορά το σθένος μας .

 Η θυσία των συναγωνιστών μας δεν έγινε αφορμή πολιτικής καπηλείας ,όπως έκαναν κάποιοι άλλοι, ούτε σηματοδότησε την αρχή αναταραχών όπως έγινε σε ανάλογη περίπτωση χρόνια πριν. Δείξαμε με σεβασμό και σεμνότητα την πρέπουσα τιμή στην θυσία. Ήμασταν αυτοί που μίλησαν για ενότητα ανάμεσα στους Έλληνες. Ψύχραιμοι όπως έπρεπε. Αφοσιωμένοι στο σκοπό μας. Πειθαρχημένοι σαν Σπαρτιάτες. Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ προσπάθησαν, βεβηλώνοντας την μνήμη τους και λασπολογώντας, να μιλήσουν για προβοκάτσια από μέρους μας. Είναι αδιανόητο για εμάς εν μέσω αυτής της κατοχής που υφίσταται ο λαός μας από την γερμανική μπότα, να επικροτούμε μια εγκληματική πράξη από Έλληνα σε Έλληνα. Μόνο εγκάθετοι θα έκαναν κάτι τέτοιο, με ηθικό αυτουργό το κράτος. Υπάρχει ενδεχόμενο να δεχτούμε και άλλες επιθέσεις ή να προσπαθήσουν με εντεύθεν προβοκάτσιες, να δημιουργήσουν αναταραχή.

 ΟΧΙ δεν είναι αντίπαλος μας ο Έλληνας σε καμία περίπτωση. 

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ OI ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ 

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.. 

 ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. 

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.. 

 ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ..

 ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.. ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ,ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ,ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ..

 Θα σταθούμε εναντίων τους ενωμένοι. ΕΝΩΜΕΝΟΙ, απέναντι στα ανθελληνικά τους σχέδια. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για πατρίδα και ελευθερία. Η πραγματική τιμή στην μνήμη των πεσόντων μας θα επέλθει πραγματικά όταν όλοι μας είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όπως αυτοί, την ζωή μας. Όταν κατανοήσουμε ότι η δικαίωση του αγώνα και της θυσίας χρειάζεται κοφτερό μυαλό, θέληση, γνώση, οργάνωση. H αρχή , η μέση και το τέλος αυτού του αγώνα είναι ο ελληνικός λαός πρέπει να είμαστε πάντα ΔΙΠΛΑ του. 

Σαν άγια εικόνα φαίνεται. Οι συναγωνιστές μας, σαν δυο φλόγες φωτίζουν τα πάντα γύρω μας. Έτσι και εμείς πρέπει να αδράξουμε την φλόγα και να την μεταλαμπαδεύσουμε σε όσους μέχρι τώρα σκέκονταν παράμερα και απλά φωτίζονταν από την λάμψη της. Όπως αυτοί για την πίστη τους εκτελέστηκαν, έτσι και εμείς θα πρέπει να θεωρούμε ότι όποιος λιγοψυχήσει τώρα, η πράξη του θα ισοδυναμεί με προδοσία. Ακόμα και αν πρέπει να γίνουμε αυστηροί θα το κάνουμε. Έχουμε το δικαίωμα αυτό, γιατί είμαστε με τους εαυτούς μας πάνω από όλα. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ..

 Ήρθε η ώρα να σταματήσουν τα λόγια, διαφορετικά θα υπονομευτεί το οικοδόμημα που πάνω του στεκόμαστε όλοι. Στην πράξη θα αποδεικνύεται ότι είμαστε η αφρόκρεμα του έθνους. Στεκόμαστε περά και πάνω από όλα. Ακλόνητοι και πιστοί. Σάρκες και βούληση από γρανίτη. Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Κάτι τέτοιο θα ήταν προσβολή για τους νεκρούς και τους φυλακισμένους συναγωνιστές μας. 

«Ήρθαμε φασίστες» μας φώναξαν. Και η απάντηση ήρθε αμέσως : ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.. 

 «Λιώστε τους» είπαν...Εδώ θα είμαστε πάντα εφιάλτες στα όνειρα σας.

 «Τσακίστε τους» είπαν...Και από τις στάχτες μας θα ξαναγεννηθούμε.

 «Κανείς σας δεν θα μείνει» είπαν... Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες...το αίμα μας ΘΕΡΙΕΥΕΙ!!.. 

 Μπροστάρηδες μας, οι ήρωες τα αδέλφια μας Μανώλης και Γιώργος.. Kαταλάβατε τώρα γιατί φοράμε μαύρα; Δεν είναι μόδα, είναι θυμητικό... 

Δεν ξεχνώ ... Πάντα θα τιμώ.

 Ύπνω και θανάτω διδυμά οσιν. ο ύπνος και ο θάνατος είναι δίδυμα αδέλφια . . . 

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ . . .

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ 

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...