Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Κανείς ΑΚΡΑΙΟΣ. (όλοι MEGA). !!


Θαύμα!!θαύμα!! Οι αντιρατσιστές, κατήγαγαν περήφανη νίκη εναντίον του τέρατος. Συντάχθηκαν με το ''καθεστώς'' που λένε ότι ''πολεμάνε'', για να εξουδετερώσουν, το ''δημιούργημα'' του ''καθεστώτος''. Την Χρυσή Αυγή. Φυσικά δεν στραφήκαν κατευθείαν εναντίον του ''καθεστώτος.'' Είναι αντικαπιταλιστές οι άνθρωποι...


Προσπαθούν πολύ. Mόνο που απο την μεγαλη προσπάθεια ''ξέχασαν'' την ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ των πολιτικάντηδων και των μεγαλοδημοσιογράφων, φέρνοντας στην μνήμη μας δοξασμένες μέρες του 89,90, που σχολίαζε και ο Κοροβεσης (πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ). Και έχουν αντισταθεί στο ''καθεστώς''. Στις βασικές του επιλογές τουλάχιστον. Μιλάμε για Ομηρικές μάχες. Είναι κατά της Ε.Ε. Είναι κατά του ευρώ. Είναι εναντίον της αντικατάστασης, της Ελληνικής εργατικής τάξης από ορδές αφροασιατών. Όχι, δεν τα θέτουν αποσπασματικά, για να κοροϊδεύουν τους αφελείς. Έχουν συγκροτημένη άποψη. Μιλάμε για κάργα, αντιφασιστικό οίστρο. Μόνο που οι καθεστωτικοί, είναι παλιές ''εταίρες'', και έτσι οι συμπαθείς αυτοί τύποι, αυτοπαγιδεύθηκαν. Όταν η αστυνομία συλλαμβάνει Εθνικιστές, επιτελεί ''δημοκρατικό έργο'' και όταν ''τσιμπάει'' δικούς τους είναι ''μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι''. 

Πάει και το σύνθημα. Ποιοι ''δουλεύουν μαζί;'' Τώρα όμως που το Τουρκικό σίριαλ, εγινε ''υπερασπίζουμε την δημοκρατία και αγωνιζόμαστε για αντιφασισμο ΜΑΖΙ με τα παιδιά της ΤΡΟΙΚΑΣ'', και αφού έγιναν και τα απαραίτητα ταξιδάκια, οι Μαρξιστές του γλυκού νερού, μέλανε για σχεδιαζόμενες ''προβοκάτσιες''. Αυτοί οι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ. Που ΔΕΝ έχουν εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη για υπεξαιρέσεις. Που ΔΕΝ έχουν κονε με οφ σορ. Που ΔΕΝ κονομάνε από Μ.Κ.Ο πουλώντας ''ανθρωπισμό''. Τίθεται το ερώτημα, λοιπόν. ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΕ; Μα, φυσικά το ''καθεστώς''. Βολεύεται το ''καθεστώς'' να συκοφαντείται ο Εθνικισμός και να χαρακτηρίζεται κάθε ένας που μιλάει για Πατρίδα, ναζί. Βολεύεται το ''καθεστώς'' να θεωρείται κάθε ''αριστερός'' που μιλάει για Έθνος, χρυσαυγίτης.. Έτσι λοιπόν, στο όνομα της νομιμότητας, θα συκοφαντούν κάθε προοπτική αντίστασης, θα αναμοχλεύουν παλιές πληγές και ενώ οι ''αριστεροί'' και οι ''δεξιοί'' θα τσακώνονται στα καφενεία, αυτοί θα προχωρούν απερίσπαστοι στην παγίωση της νέας Φραγκοκρατίας. ''Θεωρία των άκρων''. 

Ωραίο ποίημα. Σιγή νεκροταφείου ενώ κατακρεουργούν και υποθηκεύουν το μέλλον του λαού μας. Αυτός είναι ο στόχος. ''Εναντίον της βίας''. Προσωπικά δεν ξέρω πολλούς που σηκώνονται το πρωί για να πάνε να ''παίξουν'' ξύλο. Όχι μωρέ, οι Τούρκοι απ έξω από την Εύβοια δεν είναι βία. Η φτωχοποίηση του λαού μας δεν είναι βία.. Το καπνογόνο της αρκούδας και το βρωμοξυλο στο Σύνταγμα, δεν είναι βία..Οι λαθρομετανάστες που εγκληματούν δεν είναι βία.. Η προσβολή της μνήμης των σφαγιασμένων στην Μ.Ασια δεν είναι βία. Η ανεργία δεν είναι βία. Το κομμένο ρεύμα και νερό δεν είναι βία. Φυσικά, λυπόμαστε για τον Φυσσα. Όπως λυπόμαστε για τον Λαζανα, τον Κανταρη, τον Γκούμα. Εμείς είμαστε Εθνικιστές. Οι συκοφάντες μας να ψάξουν άλλου. Ξέρουν αυτοί. Δυο άκρα λοιπόν. Να σας πούμε εμείς για ''άκρα''. Τα ΑΚΡΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ. Το χέρι που τα ''ελέγχει'' είναι το ίδιο. Στην μια πλευρά είναι τα παπαγαλάκια του ''καθεστώτος''. Όλοι αυτοί που έβαλαν πλάτες να γεμίσει η πατρίδα μας ισλαμιστές. Ιδεολογικοί αβανταδόροι με την μάσκα του ''προοδευτικού''. Τέλος πάντων.

 Οι ρατσιστές, Μαρξ, Ένγκελς, Μπακουνιν, Βελουχιώτης έχουν απαντήσει σε όλα αυτά. Στην άλλη πλευρά, οι ''αστικές δυνάμεις''. Άξιοι απόγονοι των κοτζαμπάσηδων. Θέλουν να ''σώσουν'' την Ελλάδα, εξανδραποδίζοντας τους Έλληνες. Μειονότητα στην Πατρίδα τους, χωρίς ταυτότητα, μέλλον, φτωχοί, απελπισμένοι, άνεργοι. Μόνο που η απόγνωση είναι κακός ''σύμβουλος'', οπότε ''διαιρει και βασίλευε'', ''φόβιζε και κυβέρνα''. 

Και εδω είναι η ευθύνη των Εθνικιστών. Ο μόνος δρόμος προϋποθέτει: 1. ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ 2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ 3. ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ 4. ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ 5. ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 6. ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 7. ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ 8. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΔΟΥΛΕΙΑ(ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ. 9. ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ-ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ-ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ-ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!! Αυτά ορίζουν ποιοτικά άλματα, που θα μας επιτρέψει να σταθούμε στο ύψος των απαιτήσεων και περιστάσεων. 

Ας ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τις επιλογές των παιδιών των αριστεροτέτοιων. Να μην είμαστε όπως αυτοί, περιπατητικές λέσχες, χωρίς ουσιαστική οργανωτική δομή με βαθιά γνώση και ρίζες στον λαό μας. Με πολιτικά ''εκπαιδευμένα'' στελέχη και όχι ανούσιοι πιθηκίζοντες, άθλιοι γραφειοκράτες. Να κτίζουμε συνειδήσεις. Έτσι πρέπει να μαστε. Το αντίθετο από αυτούς,, ΓΙΑΤΙ,, ο λαός μας θα μας γυρίσει την πλάτη, όπως την γύρισε σε αυτούς. Μια αδιαπέραστη φάλαγγα με γνώση και αποτελεσματικούς τρόπους αγώνα. Η ρίζα κάθε ιδέας είναι στο στομάχι. Βγαίνουμε μπροστά λοιπόν. Μιλάμε, δρούμε, σκεφτόμαστε πολιτικά…

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...