Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Οι Έλληνες δεν έχουν ανάγκη από μια νέα ΝΔ



Στις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές που διεξήχθησαν ο Ελληνικός Λαός είχε την ευκαιρία να εκφραστεί. Ακόμα και υπό καθεστώς τρομοκρατίας από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και βίας και νοθείας από το κατοχικό κράτος και παρακράτος οι Έλληνες, ο γραφών ανάμεσά τους, ανέδειξαν τη Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη...

Τόσο η Νέα Δημοκρατία κυρίως, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφεραν να αυξήσουν τις δυνάμεις τους. Ίσα ίσα που η μεν πρώτη καταρρέει (από 1,8 εκ. ψήφους στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 πήγε κάτω από το 1,3 εκ) , όσο κι αν τα παπαγαλάκια προσπαθούν με περίτεχνο τρόπο να το αποκρύψουν, ο δε ΣΥΡΙΖΑ έχασε (από1, 6 εκ. στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 πήγε στο 1,5 εκ.) λιγότερο μεν αλλά σημάδι ότι δεν πείθει με τον αλοπρόσαλο λόγο του. Η μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ, η ΕΛΙΑ επίσης καταρρέει (από 755 χιλ. στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 το ψήφισαν 457 χιλιάδες). Στην αντίπερα όχθη η Χρυσή Αυγή ολοένα και μεγαλώνει. Αυτό, όση νοθεία κι αν έγινε, είναι αδιαμφισβήτητο.

Μετά από αυτή τη νικηφόρα μάχη για το Λαϊκό Σύνδεσμο επιβάλλεται η αναδιάταξη των δυνάμεών του για να προχωρήσει ως τη Νίκη. Φωνές που αφήνουν περιθώρια συνεργασιών με τους κατοχικούς τσάτσους της Νέας Δημοκρατίας οφείλουν να παραμεριστούν. Οι Έλληνες δεν έχουν ανάγκη από μια νέα Ν.Δούλα. Αν ήθελαν κάτι τέτοιο είχαν επιλογές. Καρατζαφέρηδες, Πολύδωρες, Καμμένους και άλλους παρόμοιους δεξιούς σχηματισμούς. Αλλά όλοι αυτοί χώρια αλλά και μαζί, αν αθροιστούν οι δυνάμεις τους, απέτυχαν έστω και να πλησιάσουν τη μισή εκλογική δύναμη του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν ανήκει στη ''δεξιά πολυκατοικία''. Έρχεται με φόρα και την κατεδαφίζει. Αυτή είναι η εντολή του Ελληνικού Λαού: Τελειώστε με τα απολιθώματα και χτίστε μια νέα Ελλάδα. Ενώστε τον γίγαντα Ελληνισμό. Γκρεμίστε τη δικτατορία των διεφθαρμένων. Διαλύστε την Ε.Ε των τοκογλύφων τραπεζιτών και των τρωκτικών καπιταλιστών.  Αποκαταστήστε τη Δημοκρατία και τη  Λαϊκή Κυριαρχία.

 Χουντικοδεξιά κατάλοιπα και άκρατος αντικομουνισμός της δεκαετίας του 50΄ όχι απλά δεν βοηθούν προς αυτή τη κατεύθυνση αλλά αποτελούν βαρίδια για το σκοπό της Νίκης. Η Χρυσή Αυγή δεν ήρθε για να διχάσει, όπως διατείνονται οι πολιτικοί της αντίπαλοι, αλλά για να ενώσει τους Έλληνες. Είναι εδώ για να πείσει τα εκατομύρια των Ελλήνων που απείχαν από την εκλογική διαδικασία και που λένε ''Όλοι είναι ίδιοι'' ότι διαφέρει από τους άλλους και πολεμάει ''Εναντίων Όλων''. Αλλά δεν θα τους πείσει χαρίζοντας αγωνιστικά και επαναστατικά παράσημα στους προστάτες της κατοχικής γιάφκας τους και τους διασπαστές της εργατικής τάξης, κουκουέδες. Προχωρήστε μπροστά σύντροφοι. Αφαιρέστε τους το φύλλο συκής πίσω από το οποίο κρύβουν τη δουλικότητά τους στο καθεστώς. Αφήστε τους Γεωργιάδηδες να τους δίνουν συγχαρητήρια και αγνοήστε τους. Θα διαλυθούν μόνοι τους. Το ίδιο και οι δήθεν προοδευτικοί Συριζαίοι. Θα συνωστισθούν για τη κουτάλα πριν προλάβουν να αναλάβουν την εξουσία και όσοι γλυτώσουν θα πνιγούν μπαίνοντας στο βάζο με το μέλι συγκυβερνώντας με τη διαλυμένη ΝΔ της μετασαμαρικής εποχής. 

Κλείνοντας θα θυμίσω ότι αρκετοί πολιτικοί αντίπαλοι της Χ.Α πίστευαν ότι θα αφομοιωθεί στο σύστημα φορώντας γραβάτες. Κάτι τέτοιο όχι απλά δεν συνέβη αλλά αντίθετα υπέστη ανηλεείς διώξεις. Οι ίδιοι ίσως επιθυμούσαν τη Χ.Α να υπάρχει παίζοντας ένα ρόλο ''ΚΚΕ της δεξιάς'', μικρή και χωρίς κυβερνητικό πρόγραμμα. Ο Ελληνικός Λαός όμως δεν έχει ανάγκη κι ούτε θέλει ένα τέτοιο δεξιό απόκομμα. Τέτοιου είδους αποκόμματα τα έστειλε στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ 

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...