Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ! ! !


  
Το παρακάτω βίντεο είναι σαν να έχει έρθει από το κοντινό μέλλον. Ένα μέλλον που  έρχεται καταπάνω μας με ταχύτητα και με όχημα τον αντιρατσιστικό νόμο και το σύμφωνο συμβίωσης. Όλες οι οργανώσεις  ομοφυλοφίλων ζητούν την άμεση ψήφιση του ονομαζόμενου «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου με την συμπερίληψη του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου. Αυτό μαζί με την πιθανή αλλαγή του λεγόμενου «συμφώνου συμβίωσης» , κάτι για το οποίο έχουν καταφύγει σε διεθνή δικαστήρια οι  εν λόγω οργανώσεις , θα κάνουν άλλο ένα βήμα προς την ολοκληρωτική αλλοτρίωση της κοινωνίας μας. Θέλουν να διαλύσουν τον διαχωρισμό των φύλων , τον τρόπο που ερωτεύονται , αγαπούν και νιώθουν , ακόμα και τον τρόπο που συμπεριφέρονται το ένα στο άλλο.

 Η σωστή σεξουαλική συμπεριφορά και οι σχέσεις των δυο φύλων είναι κάτι που θα πρέπει να διδάσκεται από πολύ μικρή ηλικία. Μέσα στην οικογένεια αλλά και στο σχολειό η σεξουαλική αγωγή πρέπει να είναι ένα από τα βασικά μαθήματα όσο και αν σκανδαλίζονται κάποιοι. Αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά να αντιληφθουν τον ρόλο του κάθε φύλου , τον τρόπο που πρέπει να φέρονται αλλά και θα τα προστατεύσει από νοσήματα σεξουαλικής φύσεως που ανθούν στις μέρες μας λόγω της ελλιπούς διαπαιδαγώγησης. Αυτή η έλλειψη μας οδηγεί σε φαινόμενα τέτοια που  μετατρέπουν  σε πιο θηλυπρεπή τα αγοράκια  όχι μόνο στην συμπεριφορά αλλά και στο ντύσιμο τους  και τα κοριτσάκια  πιο ανδροπρεπή ακόμα και στην ομιλία τους διαλύοντας αυτό που έπλασε η φύση.
  

  Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα απέναντι σε άτομα με αυτή την «ιδιαιτερότητα» καθώς αυτό είναι καθαρά μια δική τους  προσωπική υπόθεση και καταδικάζουμε οποιαδήποτε χρήση βίας σε αυτούς. Αυτό είναι ένα προσωπικό δεδομένο που δε πρέπει να καταπατάται από κανένα αλλά και να μην κοινοποιείται σε προκλητικό βαθμό στην κοινωνία. Είμαστε όμως κάθετα αντίθετοι στο να αποκτούν το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά. Το μητρικό και το πατρικό πρότυπο είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και παίζει κομβικό ρόλο στην ψυχοσύνθεση του παιδιού και δεν πρέπει να διαταράσσεται. Άλλωστε αν ήταν φυσιολογικό  το ομοφυλοφιλικό πρότυπο ο θεός θα είχε πλάσει τον Αδάμ και τον Μήτσο και όχι την Εύα.
  
Είναι δεδομένο ότι το «δημοκρατικό τόξο» ετοιμάζει  ένα ζοφερό μέλλον , με αυτού του είδους τα νομοσχέδια, για την μελλοντική νεολαία της Ελλάδος και είναι καθήκον μας να το αποτρέψουμε. Ευτυχώς , και είναι προς τιμήν του αυτό , το ΚΚΕ , αντίθετα από την υπόλοιπη ροζουλί «αριστερά» ,  πλησίασε σωστά την θέση της Χρυσής Αυγής στο θέμα αυτό . Βεβαία αυτό δεν είναι παράξενο διότι οι ιδεολογικοί του πατέρες , που συστηματικά τους ξεχνά και γι’ αυτό έχει μετατραπεί σε δεκανίκι του συστήματος και των καπιταλιστών , είχαν κάποιες πολύ ακραίες θέσεις για το θέμα αυτό.


ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...