Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Οι "Παλιοί και οι Νέοι" ανάμεσα στα παιδιά με τις Μαύρες Μπλούζες και ο ιερός σκοπός που τους ενώνει !!




24 Νοεμβρίου 2008 .

Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και της πλατειάς Αττικής αποφασίζουν να ξεσηκωθούν απέναντι στην επέλαση των ορδών των λαθρομεταναστών που είχαν πνίξει την περιοχή τους. Μια περιοχή που κάποτε ήταν κόσμημα της Αθήνας , καθώς εκεί βρίσκεται η εκκλησία με τον μεγαλύτερο τρούλο στα Βαλκάνια, είχε γίνει γκέτο διακίνησης ναρκωτικών , όπλων και λευκής σαρκός . Δεκάδες Έλληνες και Eλληνίδες είχαν πέσει θύματα επιθέσεων. Εκείνη την ημέρα στους δρόμους της Αθήνας ακούστηκαν μαζικά και δυνατά συνθήματα που το κατοχικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας τότε , θεωρούσε ρατσιστικά. « Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα», «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και άλλα παρόμοια.


Απέναντι στους κατοίκους οι γνωστοί υπάλληλοι του καθεστώτος οι υποτιθέμενοι αντιρατσιστές διαδήλωναν υπέρ του δικαιώματος των λαθρομεταναστών να συνεχίζουν να κλέβουν και να βιάζουν τους Έλληνες. Ο κόσμος στην αρχή ήταν λίγος και φοβισμένος . Ήταν γι αυτούς κάτι πρωτόγνωρο. Τότε ήταν η στιγμή που ακούστηκε από δεκάδες στόματα μαζικά. « Ηθικόν; Αίμα , Ηθικόν; Αίμα … Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή» . Τα παιδία με τις μαύρες μπλούζες ήταν εκεί .... 
Ο σπίθα της ελευθερίας είχε ανάψει. Το "νεαρό" τότε, στο ευρύ κοινό κίνημα, άρχισε να ανδρώνεται πολιτικά. Δεκάδες νέοι υποστηρικτές κάθε ηλικίας άρχισαν να εντάσσονται στις γραμμές του κινήματός μας . Νεοφασισμός , ναζισμός και άλλα κοσμητικά επίθετα χρησιμοποιούνταν από τα παπαγαλάκια των MEGAλοεργολάβων για να μας συκοφαντήσουν . Η λέξη εθνικισμός δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο τους.

Τα νέα μέλη , οι νέοι υποστηρικτές του κινήματος  είχαν ήδη διαλέξει. Είχαν κατάμουτρα φτύσει ότι πιο σάπιο αντιπροσώπευε η μεταπολεμική Ελλάδα. Είχαν αρχίσει να μπαίνουν στον αγώνα. Στον αγώνα τον όμορφο. Τον μεγάλο. Άντεξαν κάθε κατηγορία . Κάθε χαρακτηρισμό και χλευασμό γιατί μέσα τους πύρωνε η φωτιά του έθνους . Ήταν εκεί για να δώσουν νέα πνοή στο κίνημα μας. Σε συγκεντρώσεις . Διανομές τροφίμων. Συγκρούσεις με την κατοχική κυβέρνηση . Δεν λύγισαν, ούτε καν όταν ξεκίνησαν οι παράνομες διώξεις . Απλά πείσμωσαν και παρέμειναν ακλόνητοι. Και γι’ αυτό αξίζουν τον σεβασμό όλων.

Βέβαια αυτή η πίστη , η θέληση και η πειθαρχία δε θα ήταν δυνατόν να υπάρξουν αν δεν ήταν εκεί οι αρχαιότεροι συναγωνιστές . Όλοι αυτοί που στα τριάντα χρόνια λειτουργίας του κινήματος στάθηκαν πραγματικοί Σπαρτιάτες μπροστά στους ‘’Ξέρξες’’ της νέας τάξης πραγμάτων . Αυτοί οι πραγματικοί πολεμιστές της ιδέας , ήταν εκεί για να διδάξουν «τους νέους Σπαρτιάτες με την γενναία καρδιά» όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζουν ώστε να καταστούν και αυτοί «όμοιοι» στην μεγάλη εθνικιστική φάλαγγα. Στην φάλαγγα αυτή ΔΕΝ έχουν θέση οι όροι ‘’ νέος’’ και ‘’παλιός’’ , καθώς οι παλαιότεροι έχουν ΚΑΘΗΚΟΝ να διδάσκουν τους νεότερους, και να τους κάνουν ακόμα και καλύτερους από αυτούς. Σημασία έχει ΜΟΝΟ  η απόλυτη ΠΙΣΤΗ  και η πειθαρχία στον σκοπό και την ιεραρχία που το κίνημα έχει επιβάλλει και με αυτήν λειτουργούσε από τα χρόνια της αφάνειας ως και τώρα που έχει γιγαντωθεί. 

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες το κίνημα ΠΡΕΠΕΙ να είναι έτοιμο να παράγει τα κατάλληλα στελέχη . Άνδρες και γυναίκες , που θα επανδρώσουν τις θέσεις των στελεχών στις τοπικές οργανώσεις . Στα κεντρικά γραφεία , στο κοινοβούλιο αλλά και στην ευρωβουλή και γενικά οπουδήποτε τους ζητηθεί. Όσοι και όσες αναλαμβάνουν μια τέτοια θέση είναι βέβαιο πως θα έχουν αποβάλει από μέσα τους κάθε προσωπική σκοπιμότητα και συμφέρον για αυτοπροβολή , με σκοπό την αναρρίχηση σε κάποια καλύτερη θέση .Το κίνημα μας δεν είναι σαν τα άλλα κόμματα του ‘’συνταγματικού τόξου’’ για να βάζει σε θέσεις ρουσφετολόγους και λοιπούς κηφήνες , αλλά άτομα που είναι ΑΞΙΑ γι αυτές. Αυτό λοιπόν θα πρέπει να γίνει δεύτερη φύση όλων μας . 

Ο Εθνικιστής έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι είναι πολεμιστής και ιεραπόστολος μια Ιδέας ανώτερης από εκείνη που το μυαλό του αστού ή του βολεμένου μπορεί να ασπαστεί. Ο Εθνικιστής είναι το αλεξικέραυνο που θα τραβήξει επάνω του τα πυρά κάθε εχθρού της Πατρίδας για να προστατεύσει τους "φιλήσυχους" -δε το κάνει από αλτρουισμό ή για να αποδείξει κάτι σε οποιονδήποτε, αλλά θεωρεί προνόμιο του, προνόμιο των εκλεκτών την θυσία υπέρ των άλλων. Είναι ο σπόρος που θα πέσει στο χώμα , και θα γεννήσει τον καρπό, αυτός που θα θανατωθεί για να αναστηθεί το Έθνος. Εμείς λοιπόν αποβάλουμε από το πλευρό μας κάθε είδους εφιάλτη. Κάθε έναν που προσπαθεί καπηλευόμενος την Ιδέα μας να πλουτίσει ή να παρασιτήσει σε βάρος των Ελλήνων. Δε δεχόμαστε να κάνουμε αυτά που κατηγορούμε, να έχουμε ανάμεσα μας άτομα που εκθέτουν το υψηλό αυτό Ιδανικό. Αυτά τα απόβλητα τα θέτουμε εκτός με κάθε κόστος, ακόμα και με την ίδια μας της ζωή.

Και μια ’’ προειδοποίηση’’ προς όλους τους παραλήπτες: Όσο πιο εύκολα προσφέρει θέσεις και αξιώματα ένα κίνημα, τόσο κατώτερο υλικό θα προσελκύει, και στο τέλος αυτά τα πολιτικά παράσιτα θα κυριαρχήσουν σε ένα επιτυχημένο κόμμα σε τέτοιο βαθμό ώστε οι έντιμοι μαχητές των πρώτων ημερών δεν θα το αναγνωρίζουν πια. Τελικά οι νέοι επισκέπτες θα τους παραγκωνίσουν σαν ανεπιθύμητους εισβολείς. Όταν συμβεί αυτό ,η αποστολή ενός τέτοιου κινήματος θα έχει τελειώσει. 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαύρος Καβαλάρης

ELNEWS - HELLENICPRIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...